peter ellison
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Alexia Rossi θα εννοεί...
Λογικά ναι...
Λογικά ναι...
Λογικά ναι...
Αυτή εννοώ ρε παιδιά! Ξέρετε εσείς άλλη Αλεξία?
Γενικα κατα καιρους υπαρχουν κ αλλες καλές..Καλησπερα αλανια!σας παρακαλουθω καιρο αλλα σημερα γραφτηκα..εχω βρει πολλες πληροφοριες χρησιμες απο δω..γουσταρω πολυ τραβεκακια ενεργητικα απλα και ξεκαθαρα..εχω παει με νικολ 3 φορες(η πιο ανωμαλη 7/10,με την evelin μια φορα καλουλα 6/10,trans tzeni 1 φορα τεραστιο εργαλειο και ωραιος χωρος 8/10 και με τη ντορα τρανς 8/10 και αυτη δυνατο εργαλειο και ωραιο χωρο..εχετε καποια ακομα που αξιζει και δεν εχω δοκιμασει;
Λίγο ώριμη,αλλά σύμφωνα με πληροφορίες και σχόλια καλή...Αυτή εννοώ ρε παιδιά! Ξέρετε εσείς άλλη Αλεξία?
δεν εχω παει ,αλλα νομιζω η ντανιελα φαινεται καλυτερη..μαγκες μου εχω να ασχοληθω καιρο με το αθλημα και θα ηθελα μια ενημερωση...Ποια απο τις παρακατω θα προτιμουσατε και αν γινετε γνωμες για ολες αν εχετε . ενεργοπαθητικο ρολο
δεν εχω παει ,αλλα νομιζω η ντανιελα φαινεται καλυτερη..
Φίλε μου δυστυχώς δεν έχω άποψη για τις παραπάνω. Θα σου πρότεινα όμως να δοκιμάσεις εδώ. Είναι εγγύηση.μαγκες μου εχω να ασχοληθω καιρο με το αθλημα και θα ηθελα μια ενημερωση...Ποια απο τις παρακατω θα προτιμουσατε και αν γινετε γνωμες για ολες αν εχετε . ενεργοπαθητικο ρολο
Καλησπερα αλανια!σας παρακαλουθω καιρο αλλα σημερα γραφτηκα..εχω βρει πολλες πληροφοριες χρησιμες απο δω..γουσταρω πολυ τραβεκακια ενεργητικα απλα και ξεκαθαρα..εχω παει με νικολ 3 φορες(η πιο ανωμαλη 7/10,με την evelin μια φορα καλουλα 6/10,trans tzeni 1 φορα τεραστιο εργαλειο και ωραιος χωρος 8/10 και με τη ντορα τρανς 8/10 και αυτη δυνατο εργαλειο και ωραιο χωρο..εχετε καποια ακομα που αξιζει και δεν εχω δοκιμασει;
Για Ποια Νικολ Μιλας ; εχει καποια αγγελια ;Πριν καποια χρονια ειχα παει με μια βουλγαρα απο αγκυρας η οποια εμφανισιακα ηταν κορυφη..αλλα δεν ειχε συμμετοχη και ανωμαλια σαν νικολ η ντορα που γουσταρουν πολυ το ενεργητικο
στις παλιές ήταν μικρό;;Τελικά κανένας συναγωνιστή έχει γνώμη για Ντανιέλα??
Μεγάλο εργαλείο στις νέες φωτό.
στις παλιές ήταν μικρό;;