batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
μαζι μου ναιη Ιωάννα έχει και γαϊδουρινή υπομονή στη συνεύρεση ?
μαζι μου ναιη Ιωάννα έχει και γαϊδουρινή υπομονή στη συνεύρεση ?
διαβασε λιγο αλλιος τ βραδυ συγγρου θα βρεις καποια ολο κ κατυ θα σου κανειΚαλημέρα, θέλω βοήθεια από τους γνώστες.
Είμαι straight, μου την έχει δώσει τελευταίες μέρες, θέλω να σκίσω τραβελάκι. Το θέλω γυναικωτό, να μην ανδροφέρνει αλλά με σχετικά καλό παπάρι. Ψάχνω παθητικό μόνο. Εχεμύθεια και όχι σε καμιά τελειωμένη περιοχή. Έχετε να προτείνετε κάτι; Είμαι γραφείο και από το πρωί είμαι με την πούτσα τέντα!
Δεν είμαι για να κατεβαινω συγγρού, δεν το έχω, θέλω ραντεβού σπίτι. Με καύλωσε πολύ το τελευταίο που έβαλες και ένα αλλο που είδα πιο πίσω, Alyssa, παίζει αυτή; Τι κασέ έχουν;
παρε τηλ θα σου πρωτινα ιωαννα γιατι δεν ξερω αν θα την ξανα πετυχεις αθηνα ειναι καυλα ....η αλισα πολυ καλη επαγκελματιας κ αυτη ανεπηφυλακταΔεν είμαι για να κατεβαινω συγγρού, δεν το έχω, θέλω ραντεβού σπίτι. Με καύλωσε πολύ το τελευταίο που έβαλες και ένα αλλο που είδα πιο πίσω, Alyssa, παίζει αυτή; Τι κασέ έχουν;
σοστος ο κουαξπαρε τηλ θα σου πρωτινα ιωαννα γιατι δεν ξερω αν θα την ξανα πετυχεις αθηνα ειναι καυλα ....η αλισα πολυ καλη επαγκελματιας κ αυτη ανεπηφυλακτα
βαταρχι.. οντος τωσο καλο ηνε το μορο?
βαταρχι.. οντος τωσο καλο ηνε το μορο?
το μπιστονη το δουλεβει η μονο το μοστραρη να ουμε
προσφατη συναντιση που θα μου μινει για πολυ ..ενω ξεκυνησα απο τ σπυτι με μεγαλες καυλες ανευενοντας στο ξενοδοχειο για καποιο προσωπικο μου λογο μ επιασε ενα αγχος .....η κοπελα ηταν οπως παντα αυτο που πραγματικα γουσταρω και μ αρεσει και παρολου που ειμουν πολυ αρνητικος,με τ τρόπο της με τελειωσε ...τ σημαδεια στο λαιμο τ εχω ακομα .....ειμαι πολυ χαρουμενος που την εχω γνωρισει
στην εμφανησιτης ειναι θεα ακομα κ συγρου που την εχω δει
Βατραχε την εχω σταμπαρει καιρο και ενδιαφερομαι, απο παπαρι τι λεει?
Μεγαλο λειτουργικο? (ξερω οτι δν δοκιμασες αλλα ισως ιδες ρωτησες)
Ελληνιδα η ξενη?
Bolgarα ότι βλέπεις φωτό δεν ξέρω αν λειτουργεί κ ενεργητικά αλλά εγώ την έχω πάρει αρκετές φορές από προσωνύμια είναι αρκετά καλή παντος
Να σου πω κι εγώ που την έχω πάρει μια φορά στα όρθια στην Καβάλας τότε που έκανε πιάτσα επί εποχής Αλόμα, και μια δεύτερη φορά σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας. Είναι αρκετά όμορφη έχει τέλειες βυζάρες, και καλό εργαλείο που καβλώνει αλλά νομίζω ότι είναι κυρίως παθητική. Όλα αυτά αρκετά χρόνια πριν.Βατραχε την εχω σταμπαρει καιρο και ενδιαφερομαι, απο παπαρι τι λεει?
Μεγαλο λειτουργικο? (ξερω οτι δν δοκιμασες αλλα ισως ιδες ρωτησες)
Ελληνιδα η ξενη?
Θά ήταν στις καλές της γιατί είναι κάποιες φορές κάπως ιδιότροπη!Να σου πω κι εγώ που την έχω πάρει μια φορά στα όρθια στην Καβάλας τότε που έκανε πιάτσα επί εποχής Αλόμα, και μια δεύτερη φορά σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας. Είναι αρκετά όμορφη έχει τέλειες βυζάρες, και καλό εργαλείο που καβλώνει αλλά νομίζω ότι είναι κυρίως παθητική. Όλα αυτά αρκετά χρόνια πριν.
Δεν είναι από αυτές που θα ξανάβλεπα, δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Επίσης έχει πάρει μερικά κιλά από τότε.
Ρε παιδες εχασα τις επαφες μου και δυστυχως δεν εχω πια το τηλ της σαμπρινας-νορας απο συγγρου. Αν το εχει καποιος ας μου το στειλει σε p.m Ευχαριστω εκ των προτερων
ψωλάρα βλέπω, τι σκέφτεσαι;
Ήρθε αθήνα και σκέφτομαι να επισκεφτώ, τι λέτε;
Και εγώ αυτό βλέπω, το θέμα είναι πως είναι από κοντά και από άποψη καθαριότητας. Έχεις εμπειρία;ψωλάρα βλέπω, τι σκέφτεσαι;