Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

ksto79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα, θέλω βοήθεια από τους γνώστες.

Είμαι straight, μου την έχει δώσει τελευταίες μέρες, θέλω να σκίσω τραβελάκι. Το θέλω γυναικωτό, να μην ανδροφέρνει αλλά με σχετικά καλό παπάρι. Ψάχνω παθητικό μόνο. Εχεμύθεια και όχι σε καμιά τελειωμένη περιοχή. Έχετε να προτείνετε κάτι; Είμαι γραφείο και από το πρωί είμαι με την πούτσα τέντα!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Καλημέρα, θέλω βοήθεια από τους γνώστες.

Είμαι straight, μου την έχει δώσει τελευταίες μέρες, θέλω να σκίσω τραβελάκι. Το θέλω γυναικωτό, να μην ανδροφέρνει αλλά με σχετικά καλό παπάρι. Ψάχνω παθητικό μόνο. Εχεμύθεια και όχι σε καμιά τελειωμένη περιοχή. Έχετε να προτείνετε κάτι; Είμαι γραφείο και από το πρωί είμαι με την πούτσα τέντα!
διαβασε λιγο αλλιος τ βραδυ συγγρου θα βρεις καποια ολο κ κατυ θα σου κανει

ksto79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Δεν είμαι για να κατεβαινω συγγρού, δεν το έχω, θέλω ραντεβού σπίτι. Με καύλωσε πολύ το τελευταίο που έβαλες και ένα αλλο που είδα πιο πίσω, Alyssa, παίζει αυτή; Τι κασέ έχουν;

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Δεν είμαι για να κατεβαινω συγγρού, δεν το έχω, θέλω ραντεβού σπίτι. Με καύλωσε πολύ το τελευταίο που έβαλες και ένα αλλο που είδα πιο πίσω, Alyssa, παίζει αυτή; Τι κασέ έχουν;

ψαξε ρε τυπε, ολα ετοιμα τα θελεις; μηπως και να στην πληρωσουμε και να τη γαμησεις εσυ;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
παρε τηλ θα σου πρωτινα ιωαννα γιατι δεν ξερω αν θα την ξανα πετυχεις αθηνα ειναι καυλα ....η αλισα πολυ καλη επαγκελματιας κ αυτη ανεπηφυλακτα

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
παρε τηλ θα σου πρωτινα ιωαννα γιατι δεν ξερω αν θα την ξανα πετυχεις αθηνα ειναι καυλα ....η αλισα πολυ καλη επαγκελματιας κ αυτη ανεπηφυλακτα
σοστος ο κουαξ
αλισα προτο μουνι να ουμε..
τορα για ιωαννα ειδα παπαρι μεγαλοστο κε φοβουμε να δοκιμαζω..
αστο καλλίτερας :-)

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297

athensmen

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
32
Πόντοι
1
δοκιμασε και πες μας τα αποτελεσματα

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
  προσφατη συναντιση που θα μου μινει για πολυ ..ενω ξεκυνησα απο τ σπυτι με μεγαλες καυλες ανευενοντας στο ξενοδοχειο για καποιο προσωπικο μου λογο μ επιασε ενα αγχος .....η κοπελα ηταν οπως παντα αυτο που πραγματικα γουσταρω και μ αρεσει και παρολου που ειμουν πολυ αρνητικος,με τ τρόπο της με τελειωσε ...τ σημαδεια στο λαιμο τ εχω ακομα .....ειμαι πολυ χαρουμενος που την εχω γνωρισει
στην εμφανησιτης ειναι θεα ακομα κ συγρου που την εχω δει

Βατραχε την εχω σταμπαρει καιρο και ενδιαφερομαι, απο παπαρι τι λεει?
Μεγαλο λειτουργικο? (ξερω οτι δν δοκιμασες αλλα ισως ιδες ρωτησες)
Ελληνιδα η ξενη?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Ελληνιδα η ξενη?

Bolgarα ότι βλέπεις φωτό δεν ξέρω αν λειτουργεί κ ενεργητικά αλλά εγώ την έχω πάρει αρκετές φορές από προσωνύμια είναι αρκετά καλή παντος

semper

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
62
Πόντοι
1
Ρε παιδες εχασα τις επαφες μου και δυστυχως δεν εχω πια το τηλ της σαμπρινας-νορας απο συγγρου. Αν το εχει καποιος ας μου το στειλει σε p.m Ευχαριστω εκ των προτερων

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Ελληνιδα η ξενη?
Να σου πω κι εγώ που την έχω πάρει μια φορά στα όρθια στην Καβάλας τότε που έκανε πιάτσα επί εποχής Αλόμα, και μια δεύτερη φορά σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας. Είναι αρκετά όμορφη έχει τέλειες βυζάρες, και καλό εργαλείο που καβλώνει αλλά νομίζω ότι είναι κυρίως παθητική. Όλα αυτά αρκετά χρόνια πριν.
Δεν είναι από αυτές που θα ξανάβλεπα, δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Επίσης έχει πάρει μερικά κιλά από τότε.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Να σου πω κι εγώ που την έχω πάρει μια φορά στα όρθια στην Καβάλας τότε που έκανε πιάτσα επί εποχής Αλόμα, και μια δεύτερη φορά σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας. Είναι αρκετά όμορφη έχει τέλειες βυζάρες, και καλό εργαλείο που καβλώνει αλλά νομίζω ότι είναι κυρίως παθητική. Όλα αυτά αρκετά χρόνια πριν.
Δεν είναι από αυτές που θα ξανάβλεπα, δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Επίσης έχει πάρει μερικά κιλά από τότε.
Θά ήταν στις καλές της γιατί είναι κάποιες φορές κάπως ιδιότροπη!

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Ρε παιδες εχασα τις επαφες μου και δυστυχως δεν εχω πια το τηλ της σαμπρινας-νορας απο συγγρου. Αν το εχει καποιος ας μου το στειλει σε p.m Ευχαριστω εκ των προτερων

Για δωσε πληροφορίες για Σαμπρινα Νόρα συναγωνιστή!

semper

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
62
Πόντοι
1
Δεν ξερεις τι εστι ''ειμαι ανωμαλη και εχω μεγαλο πουλι''??? Αυτη την ατακα ξεστομιζει οταν τη συναντας στη λεωφορο της αμαρτιας. Απλως δεν μπορω πια τα βραδια να κατηφοριζω προς λεωφορο και γι'αυτο ρωτησα ποιος εχει το κιν της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom