Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
καμία αίσθηση χιούμορ ρε φούστη μου
εντάξει μεγάλε, την επόμενη φορά θα σου κάνουμε γαλλικό χιούμορ να το πιάσειςΑν το χιούμορ είναι Αγγλικό όχι καμία. Στο προκείμενο όμως απάντηση δεν πήρα.
εντάξει μεγάλε, την επόμενη φορά θα σου κάνουμε γαλλικό χιούμορ να το πιάσεις
ανανεωμένη η Ηρώ και με βυζάκι ορμονικό πλέον .Καλή περίπτωση είναι και η Ηρώ συναγωνιστή.
πολύ απαιτητικός δεν είσα ρε μεγάλε; αντι να ζητάς πληροφορίες, ακόμα δεν βγήκες απ τ' αυγό δεν κάνεις πρώτα τον κόπο να δώσεις μερικές;Αντι να πουλάς πνευμα δεν δινεις καμια απαντηση? Δεν μπορει με τοσα διδακτορικά στο ειδος να μην την εχεις δοκιμάσει.
αυτη μουτρο δεν πρεπει ν χει στηθος και στανταρ δεν ξερει την λεξη αποτριχωση....μαλων κ γω γιατι παιζει ν τ εχω γραψει κ λαθοςΕδώ είστε.
αυτη μουτρο δεν πρεπει ν χει στηθος και στανταρ δεν ξερει την λεξη αποτριχωση....μαλων κ γω γιατι παιζει ν τ εχω γραψει κ λαθος
Είναι η πρώτη φορά που έχεις γράψει κάτι σωστά !!
καλως μας ήρθεςΤην καλημερα μου σε ολους
γεια σου καυλαρα μου!Την καλημερα μου σε ολους
προσφατη συναντιση που θα μου μινει για πολυ ..ενω ξεκυνησα απο τ σπυτι με μεγαλες καυλες ανευενοντας στο ξενοδοχειο για καποιο προσωπικο μου λογο μ επιασε ενα αγχος .....η κοπελα ηταν οπως παντα αυτο που πραγματικα γουσταρω και μ αρεσει και παρολου που ειμουν πολυ αρνητικος,με τ τρόπο της με τελειωσε ...τ σημαδεια στο λαιμο τ εχω ακομα .....ειμαι πολυ χαρουμενος που την εχω γνωρισει
στην εμφανησιτης ειναι θεα ακομα κ συγρου που την εχω δει
βάτραχε ή το λινγκ δε είναι σωστό που έδωσες ή κάνω κάτι λάθος.
ξανακοίτα το λίγο γιατί δεν ανοίγει.