Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

vip.information

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
ααα ολα και ολα...εδω σε αυτο το σημειο θα παρω το μερος σου και θα σε προστατεψω... χωρις  διαθεση για κακκια ,πλακα ,θαψιμο η κακοηθεια...μιλωντας παρα πολυ σοβαρα και αληθινα ( κοπελες του ιδιου χωρου μπορουν σε πμ.να στο βεβαιωσουν 100% οτι η κυρια ειναι τρομερα επικινδυνη σε αυτην την ενασχοληση ...εχει βρεθει ορο+ ...και εξακολουθει ανευθυνα να ....

Alex Doo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Κριτικές
11
Like
132
Πόντοι
11
Sandra cross..

Ρε παιδες.. δεν εινε μουναριτσοτραβελος αφτη?
Χη αναναιομενες φοτο. Εινε πολυ καλη φεναιτε αλα δε δηχνη το παλουκι... μην παμςε

Παίδες ενδιαφέρομαι και γω για τη συγκεκριμένη αν υπάρχουν γνώμες... Χριστός Ανέστη!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
ααα ολα και ολα...εδω σε αυτο το σημειο θα παρω το μερος σου και θα σε προστατεψω... χωρις  διαθεση για κακκια ,πλακα ,θαψιμο η κακοηθεια...μιλωντας παρα πολυ σοβαρα και αληθινα ( κοπελες του ιδιου χωρου μπορουν σε πμ.να στο βεβαιωσουν 100% οτι η κυρια ειναι τρομερα επικινδυνη σε αυτην την ενασχοληση ...εχει βρεθει ορο+ ...και εξακολουθει ανευθυνα να ....

αυτο που λες ειναι ακρως σοβαρο και θα ηθελα να παρουν μερος και αλλοι αν γνωριζουν κατυ ε/π και μη γιατι ειμαι ετημος να παω

vip.information

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
παιρνω την ευθυνη των λογων μου ειναι  βεβαιο και σιγουρο...  σε πμ ρωτα και θα μαθεις απο κοπελες οχι απο πελατες .το αποκρυπτει ..κακκως βεβαια ..  ειναι και θρασυτατη δε... της  κανανε επιπληξη και εναντιωθηκε και επιτεθηκε φραστικα σαν ορμωμενος ταυρος...  το δε λεξιλογιο της  κατω του πεζοδρομιου...επρεπε να σε αφησω να πας μιας και εχεις βρισει χυδαιοτατα ατομα που αγαπω στο παρελθον..αλλα με αυτα τα πραγματα δεν παιζει κανεις..ουτε στον εχθρο μου δεν θα το εκανα ουτε θα το ευχομουν.. η ανευθυνοτητα σε ολο της το μεγαλειο..ρωτα και θα μαθεις ..ειναι απλο...οταν το επιβεβαιωσεις 100% στειλε και ενα πμ....οχι να με ευχαριστησεις ..αλλα για να ξερουμε τι λεμε και που να ειμαστε αχαριστοι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
παιρνω την ευθυνη των λογων μου ειναι  βεβαιο και σιγουρο...  σε πμ ρωτα και θα μαθεις απο κοπελες οχι απο πελατες .το αποκρυπτει ..κακκως βεβαια ..  ειναι και θρασυτατη δε... της  κανανε επιπληξη και εναντιωθηκε και επιτεθηκε φραστικα σαν ορμωμενος ταυρος...  το δε λεξιλογιο της  κατω του πεζοδρομιου...επρεπε να σε αφησω να πας μιας και εχεις βρισει χυδαιοτατα ατομα που αγαπω στο παρελθον..αλλα με αυτα τα πραγματα δεν παιζει κανεις..ουτε στον εχθρο μου δεν θα το εκανα ουτε θα το ευχομουν.. η ανευθυνοτητα σε ολο της το μεγαλειο..ρωτα και θα μαθεις ..ειναι απλο...οταν το επιβεβαιωσεις 100% στειλε και ενα πμ....οχι να με ευχαριστησεις ..αλλα για να ξερουμε τι λεμε και που να ειμαστε αχαριστοι
ξεκινας λεγοντας ρωτα τις κοπελες...σε μια δουλεια ακρως ανταγωνιστικη που πολλες δεν εχουν ιερο και οσιο να μου πουνε πως η ταδε ειναι οροθετικη.Εγω αν ειμουν πελατης και κολλουσα ειτζ απο οροθετικη τρανς ..ουτε εγω ξερω πως θα αντιδρουσα.Κολλησα ειτζ....τι ωραια...τραλαλαλαλα.Της εγινε επιπληξη...απο ποιον;ποιος ανελαβε να το κανει;Τελος εβρισε λες χυδαια ατομο που αγαπας...ξυσε τα αρχιδια σου με μαλακο σκαντζοχοιρο.Δηλαδη αν δεν εβριζε το αγαπημενο σου προσωπο θα εγραφες;Ωραια που να απευθυνθω για να το επιβαιβεωσω;;;;σε ποια τρανς να απευθυνθω;;;Εγω θα κανω κατι αλλο.Θα βγω και θα σε ευχαριστησω δημοσια...το εχω κανει πολλες φορες δεν θα κολλησω να το ξανακανω.Στειλε μου π.μ για να ψαχτω..
Ενημερωτικα και για αλλες τρανς εχει γραφτει παλιοτερα οτι ειναι οροθετικες.Για γνωστη τρανς της θεσσαλονικης μιλαω... ;) ;) ;) ;)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606

μουτρο κατυ ακομα αναφερες κατυ για καποιον συναγωνιστη για ξεπροστιασματα κ τ σχετηκα ουτε σ αυτο απαντησες οποτε θεωρω οτι λες παπαντζες,,,κατυ ακομα εχεις φιλες τρανσ που τισ εβρυσα πιες????εγω δεν βρηζω καποιο λαθος κανεις μ εχεις μπερδεψει μ αλλον

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Επειδη αρχισα να δεχομαι π.μ για το κειμενακι που εγραψα.Στο θεμα θεσσαλονικη τρανς πριν πααααρα πολυ καιρο ενα ατομο το οποιο ολος τυχαιως ειχε 6 μυνηματα και ειχε κανει εγραφη 2 μερες πριν αναφερθει στην τρανς που αναφερομαι.Φωτογραφιζε νεα μελαχροινη τρανς οτι ηταν οροθετικη.Εγω απο τοτε εχω βρεθει αρκετες φορες μαζι της και εχω δει εξετασεις που ηταν ΚΑΘΑΡΕΣ.Σε αυτο το σαιτ ειμαι απο τον οκτωμβριο του 2011 και τα διαπιστευτηρια μου τα εχω δωσει ουκ ολιγες φορες.Ονοματα δεν προκειται να πω...ο λογος ειναι προφανης.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
Επειδη αρχισα να δεχομαι π.μ για το κειμενακι που εγραψα.Στο θεμα θεσσαλονικη τρανς πριν πααααρα πολυ καιρο ενα ατομο το οποιο ολος τυχαιως ειχε 6 μυνηματα και ειχε κανει εγραφη 2 μερες πριν αναφερθει στην τρανς που αναφερομαι.Φωτογραφιζε νεα μελαχροινη τρανς οτι ηταν οροθετικη.Εγω απο τοτε εχω βρεθει αρκετες φορες μαζι της και εχω δει εξετασεις που ηταν ΚΑΘΑΡΕΣ.Σε αυτο το σαιτ ειμαι απο τον οκτωμβριο του 2011 και τα διαπιστευτηρια μου τα εχω δωσει ουκ ολιγες φορες.Ονοματα δεν προκειται να πω...ο λογος ειναι προφανης.

τ θημαμαι τ φαση ......δεν θημαμαι τ ονωμα μπας κ τ χεις στ μιαλο σου ν μ τ πεις ν τ ξερουμε κ μεις???

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Βατραχε το θεμα μας ειναι αλλο.Συναγωνιστης εβαλε αγγελια και ζητουσε πληροφορια και βγαινει η αλλη και μας λεει οτι ΕΧΕΙ ΕΙΤΖ.Εγω εγραψα για το θεμα της θεσσαλονικης γιατι ειναι συνηθεσμενος τροπος χτυπηματος κατω απο την μεση να λες οτι ο αλλος ειναι οροθετικος.Για να το τελειωνω ας μπει οποιος δεν βαριεται στο θεμα της θεσσαλονικης και ας το ψαξει.Δεν εχω σβυσει αυτα που εγραφα τοτε...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
Βατραχε το θεμα μας ειναι αλλο.Συναγωνιστης εβαλε αγγελια και ζητουσε πληροφορια και βγαινει η αλλη και μας λεει οτι ΕΧΕΙ ΕΙΤΖ.Εγω εγραψα για το θεμα της θεσσαλονικης γιατι ειναι συνηθεσμενος τροπος χτυπηματος κατω απο την μεση να λες οτι ο αλλος ειναι οροθετικος.Για να το τελειωνω ας μπει οποιος δεν βαριεται στο θεμα της θεσσαλονικης και ας το ψαξει.Δεν εχω σβυσει αυτα που εγραφα τοτε...

τ ψαχνω αλλα ειναι αρκετα παλιο κ δεν τ βρισκω .....οπως κ να χει τ μουτρο λεει ψεματα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
παιρνω την ευθυνη των λογων μου ειναι  βεβαιο και σιγουρο...  σε πμ ρωτα και θα μαθεις απο κοπελες οχι απο πελατες .το αποκρυπτει ..κακκως βεβαια ..  ειναι και θρασυτατη δε... της  κανανε επιπληξη και εναντιωθηκε και επιτεθηκε φραστικα σαν ορμωμενος ταυρος...  το δε λεξιλογιο της  κατω του πεζοδρομιου...επρεπε να σε αφησω να πας μιας και εχεις βρισει χυδαιοτατα ατομα που αγαπω στο παρελθον..αλλα με αυτα τα πραγματα δεν παιζει κανεις..ουτε στον εχθρο μου δεν θα το εκανα ουτε θα το ευχομουν.. η ανευθυνοτητα σε ολο της το μεγαλειο..ρωτα και θα μαθεις ..ειναι απλο...οταν το επιβεβαιωσεις 100% στειλε και ενα πμ....οχι να με ευχαριστησεις ..αλλα για να ξερουμε τι λεμε και που να ειμαστε αχαριστοι

διαβαζοντας τ φ θες και βλεποντας τ μηνυματα τ τοτε προφιλ μ τ τωρα βλεπω ομιοτητες πολλες .....λεω λοιπόν να την επισκεφθώ εντελυ....Σ ευχαριστω για την προστασια που προσπαθεις να παρεχεις μεσα απο πολυ λιγα μηνυματα αλλα ειναι αναξιοπιστη να σε καλα..

Straponlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα αλανια!σας παρακαλουθω καιρο αλλα σημερα γραφτηκα..εχω βρει πολλες πληροφοριες χρησιμες απο δω..γουσταρω πολυ τραβεκακια ενεργητικα απλα και ξεκαθαρα..εχω παει με νικολ 3 φορες(η πιο ανωμαλη 7/10,με την evelin μια φορα καλουλα 6/10,trans tzeni 1 φορα τεραστιο εργαλειο και ωραιος χωρος 8/10 και με τη ντορα τρανς 8/10 και αυτη δυνατο εργαλειο και ωραιο χωρο..εχετε καποια ακομα που αξιζει και δεν εχω δοκιμασει;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
  διαβαζοντας τ φ θες και βλεποντας τ μηνυματα τ τοτε προφιλ μ τ τωρα βλεπω ομιοτητες πολλες .....λεω λοιπόν να την επισκεφθώ εντελυ....Σ ευχαριστω για την προστασια που προσπαθεις να παρεχεις μεσα απο πολυ λιγα μηνυματα αλλα ειναι αναξιοπιστη να σε καλα..

εντελυ την πηρα τηλ και μ ζυτησε 60ε ...ειναι πολλα για κρος ...καλα τη εχουν παθει και ζηταν τ κωλο τους τ υδια και μια αλλη αλλα δεν τ περασε

Straponlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Για αυτον που μου στειλε pm δε μπορω να του απαντησω prive γιατι ειναι το πρωτο μ post και θελω αλλα 4 για να στελνω προσωπικα μηνυματα! :-

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Καλησπερα αλανια!σας παρακαλουθω καιρο αλλα σημερα γραφτηκα..εχω βρει πολλες πληροφοριες χρησιμες απο δω..γουσταρω πολυ τραβεκακια ενεργητικα απλα και ξεκαθαρα..εχω παει με νικολ 3 φορες(η πιο ανωμαλη 7/10,με την evelin μια φορα καλουλα 6/10,trans tzeni 1 φορα τεραστιο εργαλειο και ωραιος χωρος 8/10 και με τη ντορα τρανς 8/10 και αυτη δυνατο εργαλειο και ωραιο χωρο..εχετε καποια ακομα που αξιζει και δεν εχω δοκιμασει;

Αλεξία και Αθηνά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom