batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
ααα ολα και ολα...εδω σε αυτο το σημειο θα παρω το μερος σου και θα σε προστατεψω... χωρις διαθεση για κακκια ,πλακα ,θαψιμο η κακοηθεια...μιλωντας παρα πολυ σοβαρα και αληθινα ( κοπελες του ιδιου χωρου μπορουν σε πμ.να στο βεβαιωσουν 100% οτι η κυρια ειναι τρομερα επικινδυνη σε αυτην την ενασχοληση ...εχει βρεθει ορο+ ...και εξακολουθει ανευθυνα να ....
Sandra cross..
Ρε παιδες.. δεν εινε μουναριτσοτραβελος αφτη?
Χη αναναιομενες φοτο. Εινε πολυ καλη φεναιτε αλα δε δηχνη το παλουκι... μην παμςε
ααα ολα και ολα...εδω σε αυτο το σημειο θα παρω το μερος σου και θα σε προστατεψω... χωρις διαθεση για κακκια ,πλακα ,θαψιμο η κακοηθεια...μιλωντας παρα πολυ σοβαρα και αληθινα ( κοπελες του ιδιου χωρου μπορουν σε πμ.να στο βεβαιωσουν 100% οτι η κυρια ειναι τρομερα επικινδυνη σε αυτην την ενασχοληση ...εχει βρεθει ορο+ ...και εξακολουθει ανευθυνα να ....
ξεκινας λεγοντας ρωτα τις κοπελες...σε μια δουλεια ακρως ανταγωνιστικη που πολλες δεν εχουν ιερο και οσιο να μου πουνε πως η ταδε ειναι οροθετικη.Εγω αν ειμουν πελατης και κολλουσα ειτζ απο οροθετικη τρανς ..ουτε εγω ξερω πως θα αντιδρουσα.Κολλησα ειτζ....τι ωραια...τραλαλαλαλα.Της εγινε επιπληξη...απο ποιον;ποιος ανελαβε να το κανει;Τελος εβρισε λες χυδαια ατομο που αγαπας...ξυσε τα αρχιδια σου με μαλακο σκαντζοχοιρο.Δηλαδη αν δεν εβριζε το αγαπημενο σου προσωπο θα εγραφες;Ωραια που να απευθυνθω για να το επιβαιβεωσω;;;;σε ποια τρανς να απευθυνθω;;;Εγω θα κανω κατι αλλο.Θα βγω και θα σε ευχαριστησω δημοσια...το εχω κανει πολλες φορες δεν θα κολλησω να το ξανακανω.Στειλε μου π.μ για να ψαχτω..παιρνω την ευθυνη των λογων μου ειναι βεβαιο και σιγουρο... σε πμ ρωτα και θα μαθεις απο κοπελες οχι απο πελατες .το αποκρυπτει ..κακκως βεβαια .. ειναι και θρασυτατη δε... της κανανε επιπληξη και εναντιωθηκε και επιτεθηκε φραστικα σαν ορμωμενος ταυρος... το δε λεξιλογιο της κατω του πεζοδρομιου...επρεπε να σε αφησω να πας μιας και εχεις βρισει χυδαιοτατα ατομα που αγαπω στο παρελθον..αλλα με αυτα τα πραγματα δεν παιζει κανεις..ουτε στον εχθρο μου δεν θα το εκανα ουτε θα το ευχομουν.. η ανευθυνοτητα σε ολο της το μεγαλειο..ρωτα και θα μαθεις ..ειναι απλο...οταν το επιβεβαιωσεις 100% στειλε και ενα πμ....οχι να με ευχαριστησεις ..αλλα για να ξερουμε τι λεμε και που να ειμαστε αχαριστοι
παιρνω την ευθυνη των λογων μου ειναι βεβαιο και σιγουρο... σε πμ ρωτα και θα μαθεις απο κοπελες οχι απο πελατες .το αποκρυπτει ..κακκως βεβαια .. ειναι και θρασυτατη δε... της κανανε επιπληξη και εναντιωθηκε και επιτεθηκε φραστικα σαν ορμωμενος ταυρος... το δε λεξιλογιο της κατω του πεζοδρομιου...επρεπε να σε αφησω να πας μιας και εχεις βρισει χυδαιοτατα ατομα που αγαπω στο παρελθον..αλλα με αυτα τα πραγματα δεν παιζει κανεις..ουτε στον εχθρο μου δεν θα το εκανα ουτε θα το ευχομουν.. η ανευθυνοτητα σε ολο της το μεγαλειο..ρωτα και θα μαθεις ..ειναι απλο...οταν το επιβεβαιωσεις 100% στειλε και ενα πμ....οχι να με ευχαριστησεις ..αλλα για να ξερουμε τι λεμε και που να ειμαστε αχαριστοι
Επειδη αρχισα να δεχομαι π.μ για το κειμενακι που εγραψα.Στο θεμα θεσσαλονικη τρανς πριν πααααρα πολυ καιρο ενα ατομο το οποιο ολος τυχαιως ειχε 6 μυνηματα και ειχε κανει εγραφη 2 μερες πριν αναφερθει στην τρανς που αναφερομαι.Φωτογραφιζε νεα μελαχροινη τρανς οτι ηταν οροθετικη.Εγω απο τοτε εχω βρεθει αρκετες φορες μαζι της και εχω δει εξετασεις που ηταν ΚΑΘΑΡΕΣ.Σε αυτο το σαιτ ειμαι απο τον οκτωμβριο του 2011 και τα διαπιστευτηρια μου τα εχω δωσει ουκ ολιγες φορες.Ονοματα δεν προκειται να πω...ο λογος ειναι προφανης.
Βατραχε το θεμα μας ειναι αλλο.Συναγωνιστης εβαλε αγγελια και ζητουσε πληροφορια και βγαινει η αλλη και μας λεει οτι ΕΧΕΙ ΕΙΤΖ.Εγω εγραψα για το θεμα της θεσσαλονικης γιατι ειναι συνηθεσμενος τροπος χτυπηματος κατω απο την μεση να λες οτι ο αλλος ειναι οροθετικος.Για να το τελειωνω ας μπει οποιος δεν βαριεται στο θεμα της θεσσαλονικης και ας το ψαξει.Δεν εχω σβυσει αυτα που εγραφα τοτε...
παιρνω την ευθυνη των λογων μου ειναι βεβαιο και σιγουρο... σε πμ ρωτα και θα μαθεις απο κοπελες οχι απο πελατες .το αποκρυπτει ..κακκως βεβαια .. ειναι και θρασυτατη δε... της κανανε επιπληξη και εναντιωθηκε και επιτεθηκε φραστικα σαν ορμωμενος ταυρος... το δε λεξιλογιο της κατω του πεζοδρομιου...επρεπε να σε αφησω να πας μιας και εχεις βρισει χυδαιοτατα ατομα που αγαπω στο παρελθον..αλλα με αυτα τα πραγματα δεν παιζει κανεις..ουτε στον εχθρο μου δεν θα το εκανα ουτε θα το ευχομουν.. η ανευθυνοτητα σε ολο της το μεγαλειο..ρωτα και θα μαθεις ..ειναι απλο...οταν το επιβεβαιωσεις 100% στειλε και ενα πμ....οχι να με ευχαριστησεις ..αλλα για να ξερουμε τι λεμε και που να ειμαστε αχαριστοι
διαβαζοντας τ φ θες και βλεποντας τ μηνυματα τ τοτε προφιλ μ τ τωρα βλεπω ομιοτητες πολλες .....λεω λοιπόν να την επισκεφθώ εντελυ....Σ ευχαριστω για την προστασια που προσπαθεις να παρεχεις μεσα απο πολυ λιγα μηνυματα αλλα ειναι αναξιοπιστη να σε καλα..
Καλησπερα αλανια!σας παρακαλουθω καιρο αλλα σημερα γραφτηκα..εχω βρει πολλες πληροφοριες χρησιμες απο δω..γουσταρω πολυ τραβεκακια ενεργητικα απλα και ξεκαθαρα..εχω παει με νικολ 3 φορες(η πιο ανωμαλη 7/10,με την evelin μια φορα καλουλα 6/10,trans tzeni 1 φορα τεραστιο εργαλειο και ωραιος χωρος 8/10 και με τη ντορα τρανς 8/10 και αυτη δυνατο εργαλειο και ωραιο χωρο..εχετε καποια ακομα που αξιζει και δεν εχω δοκιμασει;
Ποια είναι η Αλεξία;Αλεξία και Αθηνά