enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Γιατί, η Κιμ ποια ειναι;
Γιατί, η Κιμ ποια ειναι;
για δωσε μας τα φωτα σου?την εχεις παρει?
μαλλον δεν εισουν πολυ τισ γυρασ....Εβγαινα Συγγρου...τωρα να πω για τον εαυτο μου, δεν το κανω...
Καλημερα κυριοι/ιες
Αυτο που βλεπω εγω και ετσι οπωσ το βλεπω ειναι οτι το σιτε εχει πολυ δυναμη οσο αφορα τα reviews που καταθετουν τα μελη. Τετοια ομορφια σαν την nikole και να καταδεχεται να μπει εδω με σκοπο την διαφημιση? Αναδουλειες μου μυριζονται και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο, δεν πειραζει ομως καποια στιγμη θα πρεπει οι επαγγελματιες να γινουν πραγματικοι επεγγελματιες και να βλεπουν τον πελατη σαν πραγματικο πελατη και οχι σαν ξεπετα. Ειμαι της αποψης και μαλιστα πολυ θερμος υποστιρικτης οτι τα βιτσια πρεπει να τα πληρωνεις γεναιοδωρα και μαλιστα χωρισ δευτερη σκεψη αφου ομως μεινεις ικανοποιημενος σε μεγαλο βαθμο και οχι να γυριζεις να γραφεις στο site οπως πολοι συναδελφοι εχουν κανει και κανουν, να γραφουν την λεξη ξεπετα (μην πατε κτλ κτλ). Το χρημα δεν πρεπει να χαριζεται πρεπει να κερδιζεται, Εαν το κοριτσι βαριεται η εχει τα ψυχολογικα του να μην βγει, τον πελατη δεν τον ενδιαφερει ο επαγγελματιας πρεπει να ειναι επαγγελματιας. Ζητω συγνωμη για το μαρκοσκελες κειμενο αλλα μου δοθηκε μια καλη ευκαιρια για ενα mini ξεσπασματακι για το οποιο εψαχνα αφορμη απο καιρο.
βαλε φοτογραφια σου να σε δουμε ανιθικι ξεβρακοκεφαλι νεραιδα του μεταλαγμενου εροτα!!!!καλημερα σε ολους! παρακολουθω τελευταια το σαιτ, δεν εχω δει να εχει βαλει καποια καμια φωτο... κατα καιρους βαζουν απο εδω καποιες που εμενα δεν μου αρεσουν...μπηκα εδω για να δηξω οτι υπαρχουν κ πολυ πιο ομορφες που προσεχουν την εμφανιση τους κ γινονται η φαντασιωση του καθενα απο εσας... δεν εχω αναγκη απο διαφιμιση κ δεν ειναι οτι ειμαι ακαταδεκτη κ πως μπηκα εδω...ολες μπαινουν αλλα εγω δεν κολοσα να σας δηξω ποια ειμαι!! κ να μιλησω μαζι σας!!!! φιλια
συναγωνιστες καλημερα.ως λατρης των τρανς θα ηθελα να σας πω σχετικα με την κιμ. μ α κ ρ υ α.ειναι κουκλα,πανεμορφη αλλα ενα ψυχρο πραγμα σαν παγοκολονα.πιο κρυα τρανς δεν εχω ξανασυναντησει.θα κλαιτε τα λεφτα σας.εκτος κ αν σας ενδιαφερει να κανετε σεξ με μια κουκλα.αλλα αν ειναι ετσι αγοραστε καλυτερα μια πλαστικη.θα σας ερθει φτηνοτερα.