You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αγαπες μου εισαστε καλα? Για οποιον ενδιαφερετε ας μου στηλη μηνυμα στο προφιλ μου και του στελνω
το σιτε μου.
το σιτε μου.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.098
- Πόντοι
- 17.085
Σου έχω στείλει pm. Απάντηση περιμένω...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αγαπες μου επειδη το εσβησαν απο εδω το σιτε δεν μπορειτε να μπειτε. Αυτο που υπαρχη εδω με τα αστερακια δεν ισχυη. Οποιος θελη να μπη στο σιτε μου ας μου στηλη μηνυμα στο προφιλ μου και θα του το στηλω οκ? Φιλακια σε ολους.Σας δινω την αγαπη μου και τα φιλια μου και χαιρομε που περνατε ολοι καλα. Εμπειριες χρειαζονται στην ζωη. Αυτο ηταν για αυτους που κολονουν να πανε με Τρανς. Σας δινω και την Ιστοσελιδα μου για οποιον θελη να μαθη περισσοτερα για μενα, ξερω αρκετοι θα χαρουν πολυ. Λοιπον αυτο ειναι
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Φιλε,η γραμματοσειρα σου πρεπει να ειναι στα ελληνικα.Διορθωσε το.giati theleis na sta po face to face ,ti tha allaksei?,den katalavaino mou pou poulas tsampouka?gia na katalavo diladi ....epeidi leo oti den mou areseis prepei na sou apologitho?i apopsi mou einai ayti kai to keimeno mou fanike poli periergo apo kei kai pera na ksereis oti otan mpaineis se ena site gia na konomisis (gi ayto eisai edo kai kala kaneis)tha akouseis kala kai kaka sxolia ,kai ase tous tiletsampoukades,se ayto to site mpainei o kathenas kai leei tin gnomi tou den einai to prosopiko site den tha apologitho oute se sena oute se kanenan allon gia tis apopsis mou ...ante min trellathoume ki olas.
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στο Μυτιλήνης 23 (δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί)ρε παιδες μια ΧΑΡΑ που ηταν Μενανδρου ξερετε που εχει χαθει?
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
οι mods μάλλον έχουν ώρα να μπουν εδώ.
apolakis, από πού βγαίνει το nickname σου?
apolakis, από πού βγαίνει το nickname σου?
Προς ενημερωσιν των συναγωνιστων, συναδελφος μου υπεδειξε το , υποθετω οτι εχει τα σχετικα, αλλα επειδη δεν μπορω να μπω, ας προσπαθησει καποιος και ενημερωνει την κοινοτητα.
Δεν κατεβαινουμε πλεον στην Λεωφορο ?καλησπερα σε ολουσ! παρακολουθω το σαιτ χαιρομαι που γουσταρετε την φαση! πρεπει να ξερετε οτι υπαρχουν πολλη καλιτερεσ απο αυτεσ που μπαινουν κατα καιρουσ εδω... αν θελετε να με δειτε μπητε φατσᨴdelimakim..
nikole!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολουσ! παρακολουθω το σαιτ χαιρομαι που γουσταρετε την φαση! πρεπει να ξερετε οτι υπαρχουν πολη καλιτερεσ απο αυτεσ που μπαινουν κατα καιρουσ εδω... αν θελετε να με δειτε μπητε φατσᨴdelimakim..
Συνημμένα
τι να σου πω... ειμαι αρκετα γνωστη στο κυκλο του ΕΡΩΤΑ!!!
Σωστά, δέν λέω, σόρρυ, αλλά επειδή δέν μπορώ να διακρίνω-θυμηθώ, για πές καμία λεπτομέρεια.
ναι ρε παιδιά η nicole μαλιστα ..ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!
Μήπως Νικόλ και Κιμ είναι το ίδιο πρόσωπο;;;;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K