Φίλε CENTRINO, αν και από ότι βλέπω είναι η πρώτη σου εγγραφή και αυτό θα σήμαινε πολλά, παρόλα αυτά θα σου απαντήσω και δεν θα σου πω ότι είσαι βαλτός να πάρεις θέση. Εξ’ άλλου και αυτό είναι αναμενόμενο...
Σίγουρα είναι θετικό, και αν κατάλαβες το ύφος με το οποίο έγραψα ότι έγραψα, δεν την έδιωξα από το thread.
Απεναντίας τελειώνοντας δήλωσα ότι έχουμε ανάγκη από κουκλάρες σαν την Νικόλ.
Όμως η Νικόλ πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στους πελάτες της. Απ’ ότι βλέπεις ο ένας μετά τον άλλο όσοι μπαίνουν και διαβάζουν τα γραφόμενα εν συνεχεία βάζουν και ένα αρνητικό πετραδάκι στην γενική εικόνα. Νομίζω ότι αυτό λεει πολλά. Γιατί δεν υπήρξε η ίδια αντίδραση και για την Σύλβια ή την Νάντια ή την Δανάη?
Και μάλιστα θα σου τονίσω ότι τόσο στη Νάντια όσο και στην Δανάη εγράφησαν κατά καιρούς αρνητικά σχόλια, τα οποία όμως διευθετήθηκαν είτε με απαντήσεις των κοριτσιών είτε και με την συμπεριφορά που έδειξαν στην συνέχεια στους πελάτες τους (κυρίως με το δεύτερο).
Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι να εξαφανιστεί η Νικόλ από το site.
Το ζητούμενο είναι να καταλάβει το τι έχει δημιουργηθεί (και καλά έγινε) γύρω από το όνομά της έτσι ώστε να αλλάξει την συμπεριφορά της.
Κλείνοντας θα θέσω το ακόλουθο. Με όσες κοπέλες βρέθηκα από εδώ, 1ον είχαν εξ αρχής ξεκαθαρίσει το θέμα της αμοιβής. 2ον Με υποδέχθηκαν και μου συμπεριφέρθηκαν με περισσή ευγένεια σαν οικοδέσποινες, είτε με κάποιο κέρασμα είτε με τα καλά τους λόγια, 3ον μου φέρθηκαν ζεστά και φιλικά για να σπάσει ο πάγος, 4ον δεν κοίταξαν ούτε για μία στιγμή ρολόι λέγοντας καιρός να φεύγεις, 5ον Ενδιαφέρθηκαν για το αν έμεινα ευχαριστημένος.
Αν λοιπόν η Νικόλ μπορεί να εφαρμόσει αυτά σίγουρα κανένας δεν θα θέλει να φύγει από το site, αντιθέτως αυτή θα βγει κερδισμένη.
Στο χέρι της είναι...