Οχι φιλε δεν ειναι ελληνιδα ειναι η Μαριανιτα απο την Αργεντινη(οπως λεει....).Ωραια γκομενα και με μεγαλο καυλι αλλα ακριβη,την ειχα παρει σε προηγουμενο τουρ που ειχε ερθει.Απο σερβις οχι τιποτα το σημαντικο και δεν δεχεται παζαρια....αν της κανεις θα δεχτει την τιμη αλλα το σερβις της δεν θα ειναι το ιδιο.Δες εχει προφιλ στο τς-ντειτινγκ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
για τούτο έχουμε κάτι ?
Θα ηθελα να ρωτησω οποιον συναγωνιστη γνωριζει
εδω και μερικα χρονια στον παραδρομο της Συγγρου βγαινει μια τραβεστι ή κρος μονο Παρασκευη κ Σαββατο. Τωρα βγαινει λιγο μετα την ΙΝG αλλα παλιοτερα εβγαινε κ στην ING μπροστα. Παλιοτερα πηγαινε στο βρωμερο ξενοδοχειακι που υπηρχε εκει και κατα καιρους και σε αλλα ξενοδοχεια της περιοχης αλλα τα τελευταια χρονια συνηθως σε παει στο γνωστο σπιτακι στην δοιρανης. Συνηθως φοραει ξανθια περουκα, ειναι πολυ ψηλη, δεν εχει ιδιαιτερα θυληκα χαρακτηριστικα και το σωμα της ειναι αρκετα γυμνασμενο και σφικτο και καυλωνει ευκολα.
Ονομα δεν θυμαμαι αλλα ειναι χρονια εκει και εχει αρκετη περαση οποτε φανταζομαι καποιος απο εδς μεσα θα εχει εμπειριες και πληροφοριες να μοιραστει.
εδω και μερικα χρονια στον παραδρομο της Συγγρου βγαινει μια τραβεστι ή κρος μονο Παρασκευη κ Σαββατο. Τωρα βγαινει λιγο μετα την ΙΝG αλλα παλιοτερα εβγαινε κ στην ING μπροστα. Παλιοτερα πηγαινε στο βρωμερο ξενοδοχειακι που υπηρχε εκει και κατα καιρους και σε αλλα ξενοδοχεια της περιοχης αλλα τα τελευταια χρονια συνηθως σε παει στο γνωστο σπιτακι στην δοιρανης. Συνηθως φοραει ξανθια περουκα, ειναι πολυ ψηλη, δεν εχει ιδιαιτερα θυληκα χαρακτηριστικα και το σωμα της ειναι αρκετα γυμνασμενο και σφικτο και καυλωνει ευκολα.
Ονομα δεν θυμαμαι αλλα ειναι χρονια εκει και εχει αρκετη περαση οποτε φανταζομαι καποιος απο εδς μεσα θα εχει εμπειριες και πληροφοριες να μοιραστει.
Θα ηθελα να ρωτησω οποιον συναγωνιστη γνωριζει
Εγώ την είχα γνωρίσει σαν Κελλυ πριν από πολλά χρόνια, αλλά ξέρω ότι έχει πολλά ονόματα. Είναι άβυζη εντελώς. Συνήθως εμφανίζεται στην πιάτσα μετά τις 2-3 και κάθεται και μετά το ξημέρωμα.
Παλιά την πήδαγα στο αμάξι στη γνωστή καβάντζα στην ανηφόρα πίσω στον παράδρομο. Νομίζω ότι έπαιρνε 5000 ή 10000 δραχμές τότε... Δεν θυμάμαι να πήγαινε ξενοδοχείο, αλλά τα τελευταία 7-8 χρόνια είναι όπως λες στο γνωστό σπίτι στη Δοϊράνης.
Δεν μπορεί να την πεις όμορφη αλλά "ντύνεται" με πολύ σέξυ ρούχα που αφήνουν πάντα σε θέα τον τέλειο κώλο της και τα γυμνασμένα πόδια της. Είναι από τα καλύτερα παιδιά από άποψη συμπεριφοράς, ποτέ δεν μου ζήτησε παραπάνω χρήματα και δεν βιάζεται να σε ξεπετάξει με βάση τα κριτήρια που έχουν οι περισσότερες στη Συγγρού. Έχω καιρό να την πάρω, αλλά νομίζω ότι παίρνει 80 ευρώ.
giorgos-gym
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω ελεγα πως αυτη ειναι γυναικα... αλλα κοιτα να δεις...
Εγώ την είχα γνωρίσει σαν Κελλυ πριν από πολλά χρόνια, αλλά ξέρω ότι έχει πολλά ονόματα. Είναι άβυζη εντελώς. Συνήθως εμφανίζεται στην πιάτσα μετά τις 2-3 και κάθεται και μετά το ξημέρωμα.
Παλιά την πήδαγα στο αμάξι στη γνωστή καβάντζα στην ανηφόρα πίσω στον παράδρομο. Νομίζω ότι έπαιρνε 5000 ή 10000 δραχμές τότε... Δεν θυμάμαι να πήγαινε ξενοδοχείο, αλλά τα τελευταία 7-8 χρόνια είναι όπως λες στο γνωστό σπίτι στη Δοϊράνης.
Δεν μπορεί να την πεις όμορφη αλλά "ντύνεται" με πολύ σέξυ ρούχα που αφήνουν πάντα σε θέα τον τέλειο κώλο της και τα γυμνασμένα πόδια της. Είναι από τα καλύτερα παιδιά από άποψη συμπεριφοράς, ποτέ δεν μου ζήτησε παραπάνω χρήματα και δεν βιάζεται να σε ξεπετάξει με βάση τα κριτήρια που έχουν οι περισσότερες στη Συγγρού. Έχω καιρό να την πάρω, αλλά νομίζω ότι παίρνει 80 ευρώ.
κατα 99% την ιδια λεμε...
εχει κανεις αλλος πληροφοριες - αν βγαινει αλλλου, αν υπαρχει τηλεφωνο κλπ...;
εγω ελεγα πως αυτη ειναι γυναικα... αλλα κοιτα να δεις...
Πάρα πολύ όμορφη! Την δοκίμασε κανείς?
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 105
- Πόντοι
- 6
oh my God! με την κακή έννοια....
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Επειδή λίγο μου τη σπάνε αυτά...συγκρίνετε
τη 3η φωτο από το adoos....
με την τελευταία από την gallery της Cordoba...
Εκτός αν ήρθε η Mariana Cordoba στην Ελλάδα και παίρνει 60Ε....
mixalis...ath...
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα ηθελα να ξερα πως μπορειτε και πηγενευε με τραν...ειναι δικαιωμα καθενος και δεν το κατακρινω....αλλα..........υπαρχει ανωμαλια μεσα σας;;
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ssssavassss
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχι φιλε, ανωμαλια δεν ειναι αυτο. ανωμαλια ειναι που ντρεπονται να το πουνε μεχρι και στους εαυτους τους και αποκαλουν τις πουτσες προσοντα. ξερεις, αμα το αποκαλεις ''προσον'' δεν μπαινει στον κωλο τους, απλα ξεσκιζουν τα κωλαρακια τους με αερα...θα ηθελα να ξερα πως μπορειτε και πηγενευε με τραν...ειναι δικαιωμα καθενος και δεν το κατακρινω....αλλα..........υπαρχει ανωμαλια μεσα σας;;
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η τζιλιαν, ελενα, ελευθερία τόσο πολλύ κάτω έπεσε;
Διαγραμμένο μέλος 64374
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2008
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
θα ηθελα να ξερα πως μπορειτε και πηγενευε με τραν...ειναι δικαιωμα καθενος και δεν το κατακρινω....αλλα..........υπαρχει ανωμαλια μεσα σας;;
Οποιαδήποτε σεξουαλική συνεύρεση που δεν έχει σκοπό την τεκνοποίηση είναι ανωμαλία
κολασμένοιιιιιιιιιι...........
Παίζει η κουράνδοβα να νοικίασε τον πούτσο στην τσίλιαν για λίγες ημέρες?Επειδή λίγο μου τη σπάνε αυτά...συγκρίνετε
Η φτήνια φέρνει τον παρά!!! ;)η τζιλιαν, ελενα, ελευθερία τόσο πολλύ κάτω έπεσε;
Έχεις δοκιμάσει να τον φάς?θα ηθελα να ξερα πως μπορειτε και πηγενευε με τραν...ειναι δικαιωμα καθενος και δεν το κατακρινω....αλλα..........υπαρχει ανωμαλια μεσα σας;;
Ίσως να σου αρέσει, για σκέψου το....
Οποιαδήποτε σεξουαλική συνεύρεση που δεν έχει σκοπό την τεκνοποίηση είναι ανωμαλία
κολασμένοιιιιιιιιιι...........
Γιατί ρε?
Αν μου δηλώσεις ότι γκαστρώνεσαι απο πίσω και ργώ που θέλω κληρονόμους στον φορέσω απο πίσω και σε κάνω Σβαρτσενέικερ, εγώ θα είμαι ο ανώμαλός η εσύ που με δούλεψες?
Διαγραμμένο μέλος 64374
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2008
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
paul30
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
[/quote
χαχα...Καθε ποντος και ευρω ...και εξτρα το ΦΠΑ για να σου βγει απ τα αυτια...!!!
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
πηγενευε ?θα ηθελα να ξερα πως μπορειτε και πηγενευε με τραν...ειναι δικαιωμα καθενος και δεν το κατακρινω....αλλα..........υπαρχει ανωμαλια μεσα σας;;
Η λύση για τους φάν του είδους?
www.orthomedicare.gr/thera-vital.html]THERA VITAL ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ..... [/url]
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K