You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
ΓΥΝΑΙΚΑ? και εγω πώς νόμιζα το αντίθετοεγω ελεγα πως αυτη ειναι γυναικα... αλλα κοιτα να δεις...
ξερει κανεις τι εγινε με την Συλβια? Ρωταω γιατι στο fb γραφτηκε στον τειχο της οτι δεν ειναι πλεον μαζι μας και μας βλεπει απο τον ουρανο!!!!!!!!!!!!!!!!! Ισχυει?
για οσους δεν καταλαβαν ποια ειναι, ειναι η travesti-sylvia του adult.gr. Θυμαμαι οτι συμμετειχε και εδω σε καποιες συζητησεις καποτε. Δεν ξερω περισσοτερα
για οσους δεν καταλαβαν ποια ειναι, ειναι η travesti-sylvia του adult.gr. Θυμαμαι οτι συμμετειχε και εδω σε καποιες συζητησεις καποτε. Δεν ξερω περισσοτερα
Όχι ρε γμτο, αν και δεν την γνώριζα κάν, σε συζητήσεις εδώ μέσα έδειχνε πολύ οκ άτομο!ναι δυστυχως ισχυει
ΚΡΙΜΑ!!!
ναι δυστυχως ισχυει
μαλιστα.........λυπαμαι πολυ.
ξερει κανεις πως εγινε? Και προφανως αν "επιτρεπεται" να ειπωθει εδω ας το γραψει
ξερει κανεις τι εγινε με την Συλβια? Ρωταω γιατι στο fb γραφτηκε στον τειχο της οτι δεν ειναι πλεον μαζι μας και μας βλεπει απο τον ουρανο!!!!!!!!!!!!!!!!! Ισχυει?
Μπορείς να δώσεις το url στο fb ? Νομίζω δεν είναι κακό
Επισκέπτης
Σημερα το πρωι κατα τις 07.45 εκανα επισκεψη στο συγκεκριμενο μπουρδελο Δεληγιωργη 30 στο μεταξουργειο με τραβεστι. Επειδη ειχε και αλλους 2 πελατες που περιμεναν , εκανα μεταβολη και εφυγα. Ειδα οτι ηταν μια τραβεστι με καστανοξανθο καρε μαλλι μεχρι το λαιμο. Λεει τιποτε αυτη η τραβεστι. Ειναι καθολου ενεργητικη . Εχει καθολου μεγαλα προσοντα. Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει .Η Ταριφα που μου ειπε ειναι 30 ευρω.
kaimen astakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτό πρέπει να το δείτε..
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Οσοι πιστοι προσελθετεΑυτό πρέπει να το δείτε..
Αυτό πρέπει να το δείτε..
www.lucimay.net/lucimay/9961/index.htm]Είναι η παγκοσμίου φήμης σκατόπουστα [/url]
www.kinghost.com/fetish/sock/ubue48b/th.htm]luci λέει τύπου λίλα ιντερνασιονάλε!!![/url]
www.lucimay.net/lucimay/9954/index.htm]αχαχαχαχα χυυυυυνωωωωωωωω [/url]
Μπορείς να δώσεις το url στο fb ? Νομίζω δεν είναι κακό
Αν ξέρει κανείς λεπτομέρειες και το url στο Facebook που είχε η Sylvia;
Σημερα το πρωι κατα τις 07.45 εκανα επισκεψη στο συγκεκριμενο μπουρδελο Δεληγιωργη 30 στο μεταξουργειο με τραβεστι. Επειδη ειχε και αλλους 2 πελατες που περιμεναν , εκανα μεταβολη και εφυγα. Ειδα οτι ηταν μια τραβεστι με καστανοξανθο καρε μαλλι μεχρι το λαιμο. Λεει τιποτε αυτη η τραβεστι. Ειναι καθολου ενεργητικη . Εχει καθολου μεγαλα προσοντα. Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει .Η Ταριφα που μου ειπε ειναι 30 ευρω.
www.adoos.gr/post/21745806/trans]Αυτη την ξανθιά θα είχε φαντάζομαι!!!! [/url]
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Προχθες το μαγαζακι διανυκτερευε και μετα απο ελεγχο που εκανα κατα τις 2.30 νομιζω πως βρηκα τη διδυμη αδερφη του Λιλα...www.adoos.gr/post/21745806/trans]Αυτη την ξανθιά θα είχε φαντάζομαι!!!! [/url]
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
07:45??? :o Μια χαρα σε βρισκω,οτι πρεπει για να ξεκινησει καλα η μερα... respect...Σημερα το πρωι κατα τις 07.45 εκανα επισκεψη στο συγκεκριμενο μπουρδελο Δεληγιωργη 30 στο μεταξουργειο με τραβεστι. Επειδη ειχε και αλλους 2 πελατες που περιμεναν , εκανα μεταβολη και εφυγα. Ειδα οτι ηταν μια τραβεστι με καστανοξανθο καρε μαλλι μεχρι το λαιμο. Λεει τιποτε αυτη η τραβεστι. Ειναι καθολου ενεργητικη . Εχει καθολου μεγαλα προσοντα. Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει .Η Ταριφα που μου ειπε ειναι 30 ευρω.
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
07:45??? :o Μια χαρα σε βρισκω,οτι πρεπει για να ξεκινησει καλα η μερα... respect...
[/quote
παιδια καλησπερα.δυνατο μωρο και με καλα προσοντα για τους παθητικους ειναι η ινα που κανει πιατσα στην καβαλας.
αλλα αντεχει και το δυνατο σφυροκοπημα.
πολυ καλο μςρο και μεσα στην καυλα.
Συναδελφοι μηπως ξερει κανεις τι ρολο παιζει αυτη ]
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K