Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
καλημερα ξερει κανεισ για την εν λογο κυρια baby doll απο το φατσα την εχει σθναντησει κανεισ
επειδή πρέπει να κανεις login για να δεις τις άλλες φώτος της, από την μοναδική που βλέπω που θυμίζει ενα cd που ειχα συναντησειδυστυχώς χωρίς καθολου στήθος και με άσχημο προσωπο...σημειωτέον δεν εδειχνε ποτέ πρόσωπο στις φώτο, μόνο πλάτη και κώλο....

vakis99

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις κανενας φιλος γι αυτην την κοπελα?η ψηνομαι πολυ..... αλλα η φωτο μου φαινεται ψευτικη.μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω   

Καλά δε βλέπεις οτι έιναι μούφα; Στη μια εχει τατού πανω απο το κωλο και στην αλλη οχι  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

abientchill

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
o.k  φιλε μου capd villa.. και εγω ειχα ενδιασμους αλλα ηθελα και μια επιβεβαιωση σε ευχαριστω....για τατου παντως δεν ειδα τιποτα

vakis99

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
o.k  φιλε μου capd villa.. και εγω ειχα ενδιασμους αλλα ηθελα και μια επιβεβαιωση σε ευχαριστω....για τατου παντως δεν ειδα τιποτα
Δε το έιδες το τατού ακόμα και που στο ανέφερα; κοιτα τη 3η φωτό πανω απο το λευκό που αφήνει στο μαγιό

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τελικά η κλωνοποίηση είναι μεγάλη "επιστήμη" ...

:grin:

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Πρόσφατη βόλτα από Λ. Καβάλας όπου κάνει η πιάτσα η Βέρα. Είναι μια εντυπωσιακή ξανθιά τρανς με μεγάλο στήθος, ωραίο κορμί, όμορφη και με ωραία μάτια. Πιστεύω ότι αυτή και η Ίνα είναι οι ομορφότερες παρουσίες στην Καβάλας.   
Συνήθως βγαίνει τσάρκα μετά τις 2 το πρωϊ και την είχα βάλει στο μάτι από καιρό. Παίρνει 40 στο αμάξι 100 στο ξενοδοχείο.
Είπα να κάνω την υπέρβαση και πήγαμε σε κοντινό ξενοδοχείο. Δυστυχώς οι υπηρεσίες τυπικές, η κοπέλα βαριόταν, και η όλη φάση δεν ξεπέρασε το ένα τέταρτο (αντί της μίας ώρας όπως έλεγε). Έκανα ένα ντουζάκι και μέχρι να ανάψω ένα τσιγάρο και να ντυθώ, αυτή ήδη στεκόταν στην πόρτα για να φύγουμε. Άλλη μια ξεπέτα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ρε παίδες έχω την εντύπωση πως ετούτη πριν λίγες μέρες είχε βάλει αγγελία σαν τρανσέξουαλ "εξ αλλαγής φύλλου".. τώρα λέει "με πλούσια προσόντα" τι συνέβη? τα ξαναφύτεψε ή εγώ δεν θυμάμαι καλά??

studiolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
24
Like
0
Πόντοι
11
ρε παίδες έχω την εντύπωση πως ετούτη πριν λίγες μέρες είχε βάλει αγγελία σαν τρανσέξουαλ "εξ αλλαγής φύλλου".. τώρα λέει "με πλούσια προσόντα" τι συνέβη? τα ξαναφύτεψε ή εγώ δεν θυμάμαι καλά??
μπορει να εριξε λιπασμα κ να ξαναφυτρωσαν...

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.177
Πόντοι
2.477

μηπως εννοει πλουσια βυζικα προσοντα??

ap_tolakis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς που έχει χαθεί η Τζίνα

Την παίρνω τηλέφωνο ενα μήνα αλλά είναι συνεχώς κλειστό. Ξέρουμε αν έχει αλλάξει νούμερο ή αν συμβαίνει τίποτα άλλο;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς που έχει χαθεί η Τζίνα

Την παίρνω τηλέφωνο ενα μήνα αλλά είναι συνεχώς κλειστό. Ξέρουμε αν έχει αλλάξει νούμερο ή αν συμβαίνει τίποτα άλλο;

Αυτη είναι μαϊμού και απάτη!!!

Η αυθεντική Τζίνα είναι www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=64261]αυτή [/url]
και είναι απο τα καλλίτερα μωρά και πλέον σωστά παιδιά!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Συνημμένα

• souzi.jpg