RY
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα ξερει κανεισ για την εν λογο κυρια baby doll απο το φατσα την εχει σθναντησει κανεισ
επειδή πρέπει να κανεις login για να δεις τις άλλες φώτος της, από την μοναδική που βλέπω που θυμίζει ενα cd που ειχα συναντησειδυστυχώς χωρίς καθολου στήθος και με άσχημο προσωπο...σημειωτέον δεν εδειχνε ποτέ πρόσωπο στις φώτο, μόνο πλάτη και κώλο....καλημερα ξερει κανεισ για την εν λογο κυρια baby doll απο το φατσα την εχει σθναντησει κανεισ
πολυ σημαντικο επισης οτι ειναι Χριστιανη...Ορίστε κύριε τι λένε οι ειδικοί!!!
ξερεις κανενας φιλος γι αυτην την κοπελα?η ψηνομαι πολυ..... αλλα η φωτο μου φαινεται ψευτικη.μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω
Δε το έιδες το τατού ακόμα και που στο ανέφερα; κοιτα τη 3η φωτό πανω απο το λευκό που αφήνει στο μαγιόo.k φιλε μου capd villa.. και εγω ειχα ενδιασμους αλλα ηθελα και μια επιβεβαιωση σε ευχαριστω....για τατου παντως δεν ειδα τιποτα
μπορει να εριξε λιπασμα κ να ξαναφυτρωσαν...ρε παίδες έχω την εντύπωση πως ετούτη πριν λίγες μέρες είχε βάλει αγγελία σαν τρανσέξουαλ "εξ αλλαγής φύλλου".. τώρα λέει "με πλούσια προσόντα" τι συνέβη? τα ξαναφύτεψε ή εγώ δεν θυμάμαι καλά??
ρε παίδες έχω την εντύπωση πως ετούτη πριν λίγες μέρες είχε βάλει αγγελία σαν τρανσέξουαλ "εξ αλλαγής φύλλου".. τώρα λέει "με πλούσια προσόντα" τι συνέβη? τα ξαναφύτεψε ή εγώ δεν θυμάμαι καλά??
Είτε πλαστικά προσόντα!!μηπως εννοει πλουσια βυζικα προσοντα??
καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς που έχει χαθεί η Τζίνα
Την παίρνω τηλέφωνο ενα μήνα αλλά είναι συνεχώς κλειστό. Ξέρουμε αν έχει αλλάξει νούμερο ή αν συμβαίνει τίποτα άλλο;
hotyκαι είναι απο τα καλλίτερα μωρά και πλέον σωστά παιδιά!!!
hoty
έχεις κλείσει για ΣΚ;
Σου έχω ένα τεφαρίκι.....