Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ηταν αυθορμητο τι να κανουμε...
εσυ τι θ απαντουσες δλδ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
μαγκες καμμια πληροφορια για αυτην
Ορίστε κύριε τι λένε οι ειδικοί!!!
........κατά τα άλλα για την συγκεκριμένη έχουν ακουστεί καλά λόγια...
Καλή αλλά τίποτε το ιδιαίτερο.. εννοώ δεν είναι ξεπέτα, δεν κλαις τα λεφτά σου, αλλά δεν το πολυσκέφτεσαι και για 2η φορά...

Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες..μια ερωτηση ..ζηταω βοηθεια...πριν απο πολλα χρονια ειχα γνωρισει μια κοπελια διμετρη μελαχρινη με το εργαλειο της ισαμε της τζοαννα χολμς.ξηγημενο παιδι και πολυ ενεργεια....εμενε σε παροδο της φυλης...μετα βρεθηκε σε πολυκατοικια πισω απο παντειο...ειλεικρινα δε θυμαμαι ονομα....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
συναγωνιστες..μια ερωτηση ..ζηταω βοηθεια...πριν απο πολλα χρονια ειχα γνωρισει μια κοπελια διμετρη μελαχρινη με το εργαλειο της ισαμε της τζοαννα χολμς.ξηγημενο παιδι και πολυ ενεργεια....εμενε σε παροδο της φυλης...μετα βρεθηκε σε πολυκατοικια πισω απο παντειο...ειλεικρινα δε θυμαμαι ονομα....
υπαρχει οντως τραβελι με τετοιο ονομα η ειναι δικο σου το λογοπαιγνιο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
τα παραλές μεγάλε... αν είναι η ίδια που λέω κι εγώ μιλάς για την Ιζαμπέλα ή  Ντόνα για άλλους, που έμενε πίσω από τη Πάντειο πριν αρκετά χρόνια, μετά μετακόμισε στην Κεφαλληνίας και μερικές φορές δεχόταν σε καποιο στενάκι κάπου στη φυλής μαζί με μια άλλη τρανς, αλλά τώρα έφυγε μόνιμα για τη Σαλονίκη. Θα βρεις αγγελία της στον aggelioforo και το τηλ της λήγει σε ...555

Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε..απλα επειδη αν και εψαξα τον αγγελιοφορο ..αν μπορεις μου στελνεις με p.m  ποια σελιδα ακριβως να δω..θα ειμαι υποχρεος

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

xalaros10

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος φίλος τη σελίδα της Sylvia στο Facebook που απ' ότι λέγεται μας βλέπει από "ψηλά" τώρα;

xalaros10

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0

Σ' ευχαριστώ makkinen αν και βλέπω ότι είναι όλα κλειδωμένα. Αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο (καταρχάς αν είναι αλήθεια και κατά δεύτερον πως έγινε) θα ήθελα να μου πεις μέσω pm. Είμασταν πολύ φίλοι αν και τον τελευταίο καιρό είχαμε χαθεί μιας και είχε ανέβει Θεσσαλονίκη.

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σ' ευχαριστώ makkinen αν και βλέπω ότι είναι όλα κλειδωμένα. Αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο (καταρχάς αν είναι αλήθεια και κατά δεύτερον πως έγινε) θα ήθελα να μου πεις μέσω pm. Είμασταν πολύ φίλοι αν και τον τελευταίο καιρό είχαμε χαθεί μιας και είχε ανέβει Θεσσαλονίκη.

Ξέρω κάποια πράγματα για την Σύλβια τα οποία το 1/2 είναι σίγουρα και το άλλο δεν το έχω επιβαιβεώσει ακόμη γιαυτό και δεν μιλάω για το εν λόγο θέμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom