You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Συναδελφοι μηπως ξερει κανεις τι ρολο παιζει αυτη ]
Ορίστε κύριε τι λένε οι ειδικοί!!!μαγκες καμμια πληροφορια για αυτην
........κατά τα άλλα για την συγκεκριμένη έχουν ακουστεί καλά λόγια...
Καλή αλλά τίποτε το ιδιαίτερο.. εννοώ δεν είναι ξεπέτα, δεν κλαις τα λεφτά σου, αλλά δεν το πολυσκέφτεσαι και για 2η φορά...
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
χοτγιαν κατι μου λεει οτι σ αρεσουν τα τραβελιαΟρίστε κύριε τι λένε οι ειδικοί!!!
Πεοκρούστης
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συναγωνιστες..μια ερωτηση ..ζηταω βοηθεια...πριν απο πολλα χρονια ειχα γνωρισει μια κοπελια διμετρη μελαχρινη με το εργαλειο της ισαμε της τζοαννα χολμς.ξηγημενο παιδι και πολυ ενεργεια....εμενε σε παροδο της φυλης...μετα βρεθηκε σε πολυκατοικια πισω απο παντειο...ειλεικρινα δε θυμαμαι ονομα....
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
υπαρχει οντως τραβελι με τετοιο ονομα η ειναι δικο σου το λογοπαιγνιο?συναγωνιστες..μια ερωτηση ..ζηταω βοηθεια...πριν απο πολλα χρονια ειχα γνωρισει μια κοπελια διμετρη μελαχρινη με το εργαλειο της ισαμε της τζοαννα χολμς.ξηγημενο παιδι και πολυ ενεργεια....εμενε σε παροδο της φυλης...μετα βρεθηκε σε πολυκατοικια πισω απο παντειο...ειλεικρινα δε θυμαμαι ονομα....
Πεοκρούστης
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει......οι ειδικοι ας μιλησουν
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κορυφαια εμπνευσηειμαι σιγουρος οτι υπαρχει......οι ειδικοι ας μιλησουν
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
τα παραλές μεγάλε... αν είναι η ίδια που λέω κι εγώ μιλάς για την Ιζαμπέλα ή Ντόνα για άλλους, που έμενε πίσω από τη Πάντειο πριν αρκετά χρόνια, μετά μετακόμισε στην Κεφαλληνίας και μερικές φορές δεχόταν σε καποιο στενάκι κάπου στη φυλής μαζί με μια άλλη τρανς, αλλά τώρα έφυγε μόνιμα για τη Σαλονίκη. Θα βρεις αγγελία της στον aggelioforo και το τηλ της λήγει σε ...555συναγωνιστες..μια ερωτηση ..ζηταω βοηθεια...πριν απο πολλα χρονια ειχα γνωρισει μια κοπελια διμετρη μελαχρινη με το εργαλειο της ισαμε της τζοαννα χολμς.ξηγημενο παιδι και πολυ ενεργεια....εμενε σε παροδο της φυλης...μετα βρεθηκε σε πολυκατοικια πισω απο παντειο...ειλεικρινα δε θυμαμαι ονομα....
Πεοκρούστης
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω φιλε..απλα επειδη αν και εψαξα τον αγγελιοφορο ..αν μπορεις μου στελνεις με p.m ποια σελιδα ακριβως να δω..θα ειμαι υποχρεος
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
ευχαριστω φιλε..απλα επειδη αν και εψαξα τον αγγελιοφορο ..αν μπορεις μου στελνεις με p.m ποια σελιδα ακριβως να δω..θα ειμαι υποχρεος
Τώρα ψάχνω για καρβέλια!!χοτγιαν κατι μου λεει οτι σ αρεσουν τα τραβελια
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
πάνω-κάτω το ίδιο είναι χότυ...Τώρα ψάχνω για καρβέλια!!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
έχουμε καμμιά πληροφορία ??
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γνωρίζει κάποιος φίλος τη σελίδα της Sylvia στο Facebook που απ' ότι λέγεται μας βλέπει από "ψηλά" τώρα;
Σ' ευχαριστώ makkinen αν και βλέπω ότι είναι όλα κλειδωμένα. Αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο (καταρχάς αν είναι αλήθεια και κατά δεύτερον πως έγινε) θα ήθελα να μου πεις μέσω pm. Είμασταν πολύ φίλοι αν και τον τελευταίο καιρό είχαμε χαθεί μιας και είχε ανέβει Θεσσαλονίκη.
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σ' ευχαριστώ makkinen αν και βλέπω ότι είναι όλα κλειδωμένα. Αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο (καταρχάς αν είναι αλήθεια και κατά δεύτερον πως έγινε) θα ήθελα να μου πεις μέσω pm. Είμασταν πολύ φίλοι αν και τον τελευταίο καιρό είχαμε χαθεί μιας και είχε ανέβει Θεσσαλονίκη.
Ξέρω κάποια πράγματα για την Σύλβια τα οποία το 1/2 είναι σίγουρα και το άλλο δεν το έχω επιβαιβεώσει ακόμη γιαυτό και δεν μιλάω για το εν λόγο θέμα
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.117
βαλτε ολοι κοντρα channel
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις