Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

dae

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστή δεν είμαι σίγουρος,αλλά η συγκεκριμένη μοιάζει με κάποια που είχε παλιότερα διαμέρισμα κάπου στην Πανόρμου.Αν θυμάμαι καλά με το καλλιτεχνικό Εβίτα.Όντως είχε βυζάρες κι ήταν εντυπωσιακή παρουσία,όμως βιαζόταν πάρα πολύ και δεν ξαναπήγα.

τελικα ξερει κανενας που να εχει παει καμια πληροφορια????

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Eντάξει φίλε όλοι έχουν το κουμπί τους,υπάρχουν και αντίθετες απόψεις.Εγώ δηλώνω fan της.
οι αντίθετες απόψεις είναι ελάχιστες... οι περισσότεροι είχαν άσχημη εμπειρία και αυτό την κάνει κακή επαγγελματία

zitos1983

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
δεν πα' να λετε δεν πα να κουρευεστε Αγαπη & Ερωτας πανε μαζι αν συναντησεις την Αγαπη!!!

εμενα με αποχαιρετισε με ενα φιλι στο μαγουλο και με χαμογελο που μου ρχοταν να την πιασω (ηταν στο υψος μου γιατι ηταν χωρις τακουνια εκεινη την στιγμη) να την κολησω στο προθαλαμι (στο διαδρομο εννοιω πριν την πορτα) και να την φιλαω για ωρες (εχει και λιγο στραβα δοντακια πραγμα που την κανει πιο γλυκια απο καραμελα!). Αλλα γρηγορα μου ρθε επισης και η σκεψη οτι θα μπηξει καμια φωνη και θα βγει κανας μαχαιροβγαλτης και θα χω ασχημα ξεμπερδεματα!!!

Εν πασει περιπτωση εαν το θεωρειτε σημαντικη λεπτομερεια ξεχασα και το ρολοϊ μου ή μαλλον τα μυαλα μου και ετσι ενα δευτερο ραντεβου ηταν αναποφευκτο!!!

Ετσι και εγινε για αυτο την εψαχνα μανιωδως καποια φορα και διαβασα πως της φερθηκαν και λεω μεσα μου βρε ανθρωπε αν θεωρεις αυτο το μωρο οτι ειναι τιποτα αλλο τι να πω πηγαινε δες την και μονο να το διαπιστωσεις!!

σ.σ. ευτυχως που δεν εχω πληρωθει ακομα γιατι δεν μπορω να αντισταθω και πολυ στην αγαπη της και θα χω wirtschaft problem grosse!!! (μεγαλο οικονομικο προμπλεμ!!!)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
δεν πα' να λετε δεν πα να κουρευεστε Αγαπη & Ερωτας πανε μαζι αν συναντησεις την Αγαπη!!!

εμενα με αποχαιρετισε με ενα φιλι στο μαγουλο και με χαμογελο που μου ρχοταν να την πιασω (ηταν στο υψος μου γιατι ηταν χωρις τακουνια εκεινη την στιγμη) να την κολησω στο προθαλαμι (στο διαδρομο εννοιω πριν την πορτα) και να την φιλαω για ωρες (εχει και λιγο στραβα δοντακια πραγμα που την κανει πιο γλυκια απο καραμελα!). Αλλα γρηγορα μου ρθε επισης και η σκεψη οτι θα μπηξει καμια φωνη και θα βγει κανας μαχαιροβγαλτης και θα χω ασχημα ξεμπερδεματα!!!

Εν πασει περιπτωση εαν το θεωρειτε σημαντικη λεπτομερεια ξεχασα και το ρολοϊ μου ή μαλλον τα μυαλα μου και ετσι ενα δευτερο ραντεβου ηταν αναποφευκτο!!!

Ετσι και εγινε για αυτο την εψαχνα μανιωδως καποια φορα και διαβασα πως της φερθηκαν και λεω μεσα μου βρε ανθρωπε αν θεωρεις αυτο το μωρο οτι ειναι τιποτα αλλο τι να πω πηγαινε δες την και μονο να το διαπιστωσεις!!

σ.σ. ευτυχως που δεν εχω πληρωθει ακομα γιατι δεν μπορω να αντισταθω και πολυ στην αγαπη της και θα χω wirtschaft problem grosse!!! (μεγαλο οικονομικο προμπλεμ!!!)
ε αμα δίνει και φιλι στο μαγουλο τότε να την επισκεφτούμε...

parta_ola

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οι αντίθετες απόψεις είναι ελάχιστες... οι περισσότεροι είχαν άσχημη εμπειρία και αυτό την κάνει κακή επαγγελματία

Eκτός του ότι είναι η ποιο όμορφη trans στην Ελλάδα για μένα εμφανησιακά είναι ευγενέστατη,χαμογελαστή και με απίστευτο κορμάκι καμία σχέση με αντρομούρες πουστοτρανς που κανουν παρέλαση και από εδώ.Βιασύνη δεν διέκρινα ποτέ μου,τώρα σου γράφω για τον ρόλο της ως παθητική.Δεν γνωρίζω αν ως ενεργητική είναι μούφα,αλλά για να γαμήσεις τρανσάκι είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Ξέρει κανείς τίποτα για αυτή την κάυλα?
Νομίζω έχει κάνει αλλαγή φύλου.

terra

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

ακου, λοιπον, φιλτατε συναγωνιστη.....
ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ !!!
μπορει, λοιπον, να της ξεφυγε και να ψιλοκαυλωσε μαζι σου .
αυτο δεν αναιρει το οτι ειναι ενα φαντασμενο τραλακι που νομιζει οτι εκανε τον κωλο της JENIFER LOPEZ και το εργαλειο του ΤΑΡΖΑΝ!!!

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1

Ξέρει κανείς τίποτα για αυτή την κάυλα?
Νομίζω έχει κάνει αλλαγή φύλου.

Είναι η γνωστή Ίνα, δούλευε Καβάλας και όταν πήγαινα τπριν περίπου 3 χρόνια δεν είχε αλλάξει φύλο...  Είναι μεγάλη καύλα...

ProikismenosOmorfos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πω καλά, πώς έχει γίνει έτσι;
η πρέζα και η πλαστική στη μύτη την έχουν κάνει σαν μαλάκα.
καμία σχέση με παλιά! παλιά την έβλεπες στο δρόμο και έλεγες, αυτή είναι όμορφη χορεύτρια σε κλαμπ, ούτε καν σου πέρναγε από το μυαλό τι είναι. Τώρα είναι......
Α ρε Ίνα, όταν σου έλεγα μην κάνεις μύτη δε με άκουγες...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ωχ μπηκαν οι κλωνοι

ProikismenosOmorfos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι κλώνος, είμαι το παλιό μέλος 8anasis. Τσεκάρετε μηνύματά μου. Την έχω ξαναναφέρει την Ίνα. Την ήξερα ΠΑΡΑ πολύ καλά.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
αρα παραδεχεσαι οτι εισαι κλωνος του Θαναση   :2funny: :2funny:

τεσπα πλακα κανω
αν μπορεις βαλε τα σχετικα λινκ γιατι ειναι αδυνατον να βρεθουν αλλιως μεσα σε τοσες καταχωρησεις και σελιδες

ProikismenosOmorfos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αρα παραδεχεσαι οτι εισαι κλωνος του Θαναση   :2funny: :2funny:

τεσπα πλακα κανω
αν μπορεις βαλε τα σχετικα λινκ γιατι ειναι αδυνατον να βρεθουν αλλιως μεσα σε τοσες καταχωρησεις και σελιδες

και δες γενικώς πόσο σχετικός είμαι με το θέμα. Τα ποστ μου θα τα βρεις άκρως ενδιαφέροντα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
είναι όντως ελληνίδα? ξέρει κανείς κάτι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom