Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

aquasshh

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Πάλι η Δανάη... Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα το τηλέφωνο της περιλάλητης Δανάης. Με ιντριγκάρατε με αυτά που γράφετε.
Επίσης, σε ποια site έχει αγγελία;

Επισκέπτης
Πάλι η Δανάη... Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα το τηλέφωνο της περιλάλητης Δανάης. Με ιντριγκάρατε με αυτά που γράφετε.
Επίσης, σε ποια site έχει αγγελία;
πιτσιλα το μεταλαγμενε λορδε τισ ιδονισ!!!!δοστου να καταλαβει καυλιαρι μου!!!!
καλο πιτσιλισμα σιντροφε!!!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Τηλέφωνο δανάης
694527
αυριο θα σας δωσω και άλλο γιατι απαγορευεται να γραφουμε τηλεφωνα!!!!!

gsail

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφοι, κάποιος με pm το τηλ της Σύλβιας pls

kta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
την νικη πλ αμερικης τηνξερει κανεις? τι παιζει?

tomace

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κανά τηλ από τραβέλια με προσόντα μπορώ να έχω σε PM?Ευχαριστώ

Edit AssFiller :τροποποίηση σε μικρούς χαρακτήρες

van der graaf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά επειδή είμαι πάρα πάρα πολυ φρέσκος εδώ... Αυτό είναι το πρώτο μου post. Τα pm φαντάζομαι οτι είναι προσωπικά μηνύματα, και αν ναι πως στέλνεις και πως λαμβάνεις?
    Ευχαριστω εκ των προτέρων...

tolis114

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι καποια με το νικ νειμ "τριτου τυπου " απο τον Πειραια στο ανταλτ την εχει παρει κανεις , στισ φωτο δειχνει κορμαρα.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
μια τρανσ πε πεζω 106 λευκο 10ετιας με μαθρο μαλλι ισιο την εχει παρει κανεις ; ξερεις κατι εσυ φιλε commander ;  περναγα χθεσ το βραδυ κατα τισ 1130 και μου φανηκε σχετικα ζεστη.
Μια βουλγαρα Ηλιαννα απο το vicesisters.com  που τωρα ειναι Αθηνα την εχει παρει κανεις;

christos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα!μια transzizel  απο το adult την εχει παρει καποιος!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το καλυτερο ανεκδοτο......βουλγαρα τραβεστι σε σιτυ τουρ στην Αθηνα....μαθανε πως.....

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
μια τρανσ πε πεζω 106 λευκο 10ετιας με μαθρο μαλλι ισιο την εχει παρει κανεις ; ξερεις κατι εσυ φιλε commander ;  περναγα χθεσ το βραδυ κατα τισ 1130 και μου φανηκε σχετικα ζεστη.
Μια βουλγαρα Ηλιαννα απο το vicesisters.com  που τωρα ειναι Αθηνα την εχει παρει κανεις;
Salz, την εχω δει και εγω, στην "γειτονια" της Κουμαριανου, ΑΛΛΑ, δεν με εμπνεει η εμφανιση, οποτε δεν εχω σχολιο.

lovepowers

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
Για χαρά και από εμενα.
Υπάρχει καμια πληροφορία για μια trans στην Δάφνη που δέχεται σπίτι τις, δεν έχει φωτό στο adult, την λένε Eli και γενικά λέει ότι δεν στέλνει φωτό της??
Ξέρει κανεις τίποτα??

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Για χαρά και από εμενα.
Υπάρχει καμια πληροφορία για μια trans στην Δάφνη που δέχεται σπίτι τις, δεν έχει φωτό στο adult, την λένε Eli και γενικά λέει ότι δεν στέλνει φωτό της??
Ξέρει κανεις τίποτα??
Τα εχουμε ξαναπει, διαβαστε πιο πισω λιγο δεν κανει κακο, θα βρειτε χρησιμες πληροφοριες, γενικα καμια απο ανταλτ δεν αξιζει πολυ, και κυριότερα αμα δεν δειχνει προσωπο καταλαβαινεις οτι δεν πρεπει να το δειξει, γιατι απλά δεν εχει να δειξει κατι καλο! Αφου αυτη η κατηγορια πουλαει κυριως απο την εμφανιση, αν την ειχαν θα την διαφημιζαν κατα πρωτο λογο!!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Η "ηγερια" της Συγγρου, Ευα Κουμαριανου,ανανεωθηκε.Συναντηση μαζι της, την Πεμπτη,κατα τις 01.30',θετικη εντυπωση μετα απο καιρο.Η Ε εχει χασει βαρος, ειναι σαφως πιο ελκυστικη τωρα, συστηνεται για test drive στην νεωτερη γενια των τρανς-ο-φιλων. Επεσημανα και ενα νεο "φρουτο" στην γειτονια της Ε, ξανθια με Nissan Micra και πινακιδες απο Ηρακλειο,θα ακολουθησει ενημερωση μολις γινει η επαφη. Κατα πασα πιθανοτητα, η νεα συστεγαζεται στο υπογειο της Ε.

Vicenzo

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
56
Πόντοι
0
Ειναι μια σουπερ τρανς στο adult, με νικ xara_cha. Είναι σε Αθηνα και Χανια. Την ξερει κανεις απο κοντα; Εδω φαινεται απιστευτο μωρο παντως.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
καποιος συναγωνιστης εχει παει τωρα τελευταια στο φυλης 104 να μας πει τι παιζει;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ειναι μια σουπερ τρανς στο adult, με νικ xara_cha. Είναι σε Αθηνα και Χανια. Την ξερει κανεις απο κοντα; Εδω φαινεται απιστευτο μωρο παντως.

Μπες στο thread για τα Χανιά και θα βρεις κάποιες πληροφορίες για την Χαρά ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom