You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πιτσιλα το μεταλαγμενε λορδε τισ ιδονισ!!!!δοστου να καταλαβει καυλιαρι μου!!!!Πάλι η Δανάη... Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα το τηλέφωνο της περιλάλητης Δανάης. Με ιντριγκάρατε με αυτά που γράφετε.
Επίσης, σε ποια site έχει αγγελία;
καλο πιτσιλισμα σιντροφε!!!
Ηθελε λίγο ψάξιμο, αλλά τη βρήκα τελικά. Ευχαριστώπιτσιλα το μεταλαγμενε λορδε τισ ιδονισ!!!!δοστου να καταλαβει καυλιαρι μου!!!!
καλο πιτσιλισμα σιντροφε!!!
van der graaf
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά επειδή είμαι πάρα πάρα πολυ φρέσκος εδώ... Αυτό είναι το πρώτο μου post. Τα pm φαντάζομαι οτι είναι προσωπικά μηνύματα, και αν ναι πως στέλνεις και πως λαμβάνεις?
Ευχαριστω εκ των προτέρων...
Ευχαριστω εκ των προτέρων...
μια τρανσ πε πεζω 106 λευκο 10ετιας με μαθρο μαλλι ισιο την εχει παρει κανεις ; ξερεις κατι εσυ φιλε commander ; περναγα χθεσ το βραδυ κατα τισ 1130 και μου φανηκε σχετικα ζεστη.
Μια βουλγαρα Ηλιαννα απο το vicesisters.com που τωρα ειναι Αθηνα την εχει παρει κανεις;
Μια βουλγαρα Ηλιαννα απο το vicesisters.com που τωρα ειναι Αθηνα την εχει παρει κανεις;
christos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα!μια transzizel απο το adult την εχει παρει καποιος!
Salz, την εχω δει και εγω, στην "γειτονια" της Κουμαριανου, ΑΛΛΑ, δεν με εμπνεει η εμφανιση, οποτε δεν εχω σχολιο.μια τρανσ πε πεζω 106 λευκο 10ετιας με μαθρο μαλλι ισιο την εχει παρει κανεις ; ξερεις κατι εσυ φιλε commander ; περναγα χθεσ το βραδυ κατα τισ 1130 και μου φανηκε σχετικα ζεστη.
lovepowers
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Για χαρά και από εμενα.
Υπάρχει καμια πληροφορία για μια trans στην Δάφνη που δέχεται σπίτι τις, δεν έχει φωτό στο adult, την λένε Eli και γενικά λέει ότι δεν στέλνει φωτό της??
Ξέρει κανεις τίποτα??
Υπάρχει καμια πληροφορία για μια trans στην Δάφνη που δέχεται σπίτι τις, δεν έχει φωτό στο adult, την λένε Eli και γενικά λέει ότι δεν στέλνει φωτό της??
Ξέρει κανεις τίποτα??
Τα εχουμε ξαναπει, διαβαστε πιο πισω λιγο δεν κανει κακο, θα βρειτε χρησιμες πληροφοριες, γενικα καμια απο ανταλτ δεν αξιζει πολυ, και κυριότερα αμα δεν δειχνει προσωπο καταλαβαινεις οτι δεν πρεπει να το δειξει, γιατι απλά δεν εχει να δειξει κατι καλο! Αφου αυτη η κατηγορια πουλαει κυριως απο την εμφανιση, αν την ειχαν θα την διαφημιζαν κατα πρωτο λογο!!!!Για χαρά και από εμενα.
Ξέρει κανεις τίποτα??
Η "ηγερια" της Συγγρου, Ευα Κουμαριανου,ανανεωθηκε.Συναντηση μαζι της, την Πεμπτη,κατα τις 01.30',θετικη εντυπωση μετα απο καιρο.Η Ε εχει χασει βαρος, ειναι σαφως πιο ελκυστικη τωρα, συστηνεται για test drive στην νεωτερη γενια των τρανς-ο-φιλων. Επεσημανα και ενα νεο "φρουτο" στην γειτονια της Ε, ξανθια με Nissan Micra και πινακιδες απο Ηρακλειο,θα ακολουθησει ενημερωση μολις γινει η επαφη. Κατα πασα πιθανοτητα, η νεα συστεγαζεται στο υπογειο της Ε.
για καντε και ενα τεστακι παιδια ;) ;)
Ειναι μια σουπερ τρανς στο adult, με νικ xara_cha. Είναι σε Αθηνα και Χανια. Την ξερει κανεις απο κοντα; Εδω φαινεται απιστευτο μωρο παντως.
Μπες στο thread για τα Χανιά και θα βρεις κάποιες πληροφορίες για την Χαρά ;)
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K