Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Eρωτηση....

Ξερετε αν στην Αθηνων μετά την εφημερίδα "φως" αν η ξανθια μουνάρα που κάθεται μέσα σε μία μπέμπα και κάνει πιάτσα είναι τραβέλι ή όχι;;;;

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Μακρυα - Μακρυα ειναι παρα πολλοι ξενερωτη την εχω παρει και τα λεω απο προσωπικη εμπειρια {{{ξεκαστε -σκουπιστε-τελειωσατε}}} αυτο ειναι

Ειναι μια σουπερ τρανς στο adult, με νικ xara_cha. Είναι σε Αθηνα και Χανια. Την ξερει κανεις απο κοντα; Εδω φαινεται απιστευτο μωρο παντως.

Makis(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια δεν ξερω αν ειδε κανενας χθες τις ιστοριες του αστυνομου μπεκα αλλα αυτη η ξανθια που επαιζε πρεπει να ειναι στανταρ τραβελι!!!!

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μακρυα - Μακρυα ειναι παρα πολλοι ξενερωτη την εχω παρει και τα λεω απο προσωπικη εμπειρια {{{ξεκαστε -σκουπιστε-τελειωσατε}}} αυτο ειναι
εψαξα αρκετα και δεν μπορεσα να βρω κατι για την Χαρά στο site εδω. Επειδή οντως ειναι αστερι (ετσι φαινεται στις φωτο στο adult, από τις καλυτερες που εχω δει αν βεβαια ειναι αληθινες οι φωτο της) και σκεφτομαι σοβαρα να την επισκεφθώ, θα παρακαλούσα όποιος εχει κατι συγκεκριμενο ας το δωσει.

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
παιδιά η χαρά άνοιξε προφίλ στο adult σαν xara_cha2, και έχει και φώτο πρόσωπο και ολόσωμη.
Μπορεί από συμπεριφορά να λένε οι συνάδελφοι κάποια πράγματα αλλά τέτοιο τραβέλι πρώτη φορά βλέπω! σούπερ ντούπερ!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.259
Πόντοι
12.056
100 eyros στον χωρο τις...ετσι λεει  :think:

Συνημμένα

• 101307210331.jpg
    101307210331.jpg
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 23

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Χαιρετίζω άπαντες τους συναγωνιστές του φόρουμ. Πρόσφατα άρχισα να «μελετώ» το άκρως  κατατοπιστικό αυτό σάιτ που περιλαμβάνει τα περισσότερα γούστα. Λέγοντας για γούστα να πω πρώτα ότι με ψιλοαγριεύει ο τίτλος τραβέλια με προσόντα καθώς αδιαφορώ για τα προσόντα (τα «υδραυλικά» όπως αναφέρονται εδώ) αλλά  επικεντρώνομαι στο «κουλούρι» και στο έκφυλο της κατάστασης. Η πρώτη μου (ευτυχώς ή δυστυχώς) ήταν μία από τη γνωστή λεωφόρο Συγγρού, πριν 5-6 χρόνια που δεν την είχα ξαναδεί και όπως μου είπε έκανε περιστασιακά τη δουλειά (αυτό άμα θέλουμε το πιστεύουμε) . Δε λέω καλή φάση και μάλιστα  σε ξενοδοχείο αλλά πολύ ξεπέτα και ξενέρωσα. Έκτοτε έχω εμπειρίες κυρίως με ερασιτέχνες σι –ντι,  με αρκετά καλή προσπάθεια από μέρους τους- θα μπορούσαν να παίρνουν και λεφτά δηλαδή, αλλά έχω πέσει και σε μούφες και την έχω κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Απλά έχω γινει «υποψιασμένος» στο θέμα. Για να μη σας ζαλίζω μιας κι εδώ δεν κάνουμε ομαδική ψυχοθεραπεία για το τι και το πως , απλά είπα ορισμένα πράγματα για τις επιλογές μου και περνάω στο προκείμενο. Πρόκειται για τη Σύλβια  που βγαίνει σχετικά ψηλά στη Συγγρού στο βενζινάδικο της BP. Είχα ξεκινήσει να μιλάω μαζί της πρώτα στο αντάλτ και μετά στο μσν όπου έχει και φωτό. Δε λέω μπορεί το πρόσωπο να μην είναι το δυνατό της σημείο αλλά έχει πολύ καλό σώμα και μάλιστα τέλεια πόδια και ένα εξίσου βασικό είναι εντάξει άτομο. Αυτό πέρα από τα λόγια αποδείχθηκε και στην πράξη. Αφού την είδα και στο πόστο της (να σιγουρευτώ ότι είναι ή ίδια –είπαμε επιφυλακτικότητα) της τη χώθηκα. Το οποίον σημαίνει πενηντάρικο σε σπίτι που έχει εκεί κοντά και το βασικότερο για μένα χωρίς κανένα άγχος από άποψη χρόνου (με μια ώρα περιθώριο δεν αγχώνεσαι νομίζω)  και αν έχεις περίσσευμα «δυνάμεων» που είχα, μπορείς και δεύτερη φορά . Σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα , είναι φιλική , λες και δυο κουβέντες καμία σχέση με ξεπέτα. Α, και όπως λέει συνήθως για τους πιο «κίνκυ» τύπους τα κάνει όλα, αλλά όπως είπα και εγώ αυτό δεν είναι στα ενδιαφέροντά μου. 
Αυτά έχω να πω προς το παρόν, από ότι έχω καταλάβει  περισσότερες λεπτομέρειες δίνονται από pm. 
:sunglasses:

clind

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα σε όλους ,το thread εχει μεγαλώσει παρα πολυ και δεν διαβαζετε εύκολα κατι πρέπει να κανουμε....κατα τα αλλα,
να σας πω οτι εγώ τα τελευταια 2 χρόνια πήγαινα  με μια τρανς ονόματι Πέρσα στην Καλλιθέα,πήγα μια δυο φορές και Συγγρου αλλά είναι πολύ ξεπέτα ,αν κανείς φίλος εχει τηλ .απο τρανς που να αξίζει και δεν βαριέται ας στείλει ενα τηλ....και επίσης αν κάποιος εχει τηλ. απο Σύλβι και Αλέξια αν μπορεί επίσης ας το στείλει.....αυτα΄προς το παρόν         

xaris81

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανεις πληροφοριες για αυτην την Χαρα στο adult? Ειναι μονο Χανια?

swtirisd

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια...θα ηθελα οποιος γνωριζει να με ενημερωσει εαν Η ΡΑΝΙΑ.απο λιοσιων
303 που προφανως εχει κλεισει που μπορουμε να τη βρουμε???
ευχαριστω εκ των προτερων

LeChat

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!

Έχει κανείς καμια καλή ιδέα ή πρόταση για trans για απόψε? Έχω καιρό να ασχοληθώ και το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν η Δανάη αλλα έχω κανα χρόνο να "επικοινωνήσω" και μετά απο αυτά που διάβασα... μπα!... Αν κάποιος συνάδελφος έχει κάποια καλή πρόταση... ασ επικοινωνήσει.... ευχαριστώ!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ειναι μια σουπερ τρανς στο adult, με νικ xara_cha. Είναι σε Αθηνα και Χανια. Την ξερει κανεις απο κοντα; Εδω φαινεται απιστευτο μωρο παντως.
απο τη φωτο μοιαζει με μια Χαρα που δουλευε πριν 2-3 χρονια στην Αχαρνων 104 στο μπουρδελο της Ελλης. Αν ειναι η ιδια, ειναι καλη περιπτωση, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν προκειται για την ιδια!

mavroalogo

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Kαλημερα σε ολους.
μπορει καποιος φιλος να μου στειλει με pm κινητο απο trans που να αξιζει τον κοπο (να μην ειναι ξεπετα),
γιανα παρτουζωσω μια φιλη λεσβια???
Σας ευχαριστω εκ των προτερων :helpplea:

newmember

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και καλη μου αρχη. μπορει καποιος να μου πει οικους ανοχης που υπαρχουν μη εγχειρισμενα trans στο κεντρο της αθηνας?

ευχαριστω!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
καλησπερα και καλη μου αρχη. μπορει καποιος να μου πει οικους ανοχης που υπαρχουν μη εγχειρισμενα trans στο κεντρο της αθηνας?

ευχαριστω!

Καιτη, Μυτιλήνης 26Α Αθήνα
και Πιπίνου και 3ης Σεπτεμβρίου γωνία δεν υπάρχει κατι αλλο..........

newmember

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καιτη, Μυτιλήνης 26Α Αθήνα
και Πιπίνου και 3ης Σεπτεμβρίου γωνία δεν υπάρχει κατι αλλο..........

καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. ξερεις μηπως να μου πεις τι παιζει εκει? α και ωρες αν ξερεις......

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μυτιλήνης 26Α Αθήνα αυτο που περιπου ινε στιν αθινα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom