Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
καλημέρα σε όλους ,το thread εχει μεγαλώσει παρα πολυ και δεν διαβαζετε εύκολα κατι πρέπει να κανουμε....κατα τα αλλα,
να σας πω οτι εγώ τα τελευταια 2 χρόνια πήγαινα  με μια τρανς ονόματι Πέρσα στην Καλλιθέα,πήγα μια δυο φορές και Συγγρου αλλά είναι πολύ ξεπέτα ,αν κανείς φίλος εχει τηλ .απο τρανς που να αξίζει και δεν βαριέται ας στείλει ενα τηλ....και επίσης αν κάποιος εχει τηλ. απο Σύλβι και Αλέξια αν μπορεί επίσης ας το στείλει.....αυτα΄προς το παρόν         
Φιλε καλησπερα , στειλε μου με πμ το τηλεφωνο της Περσας και αν θες σου στελνω το τηλεφωνο της Συλβιας. Γραψε μου και λιγα λογια για αυτην ,πως ειναι ποσα παιρνει , τι κανει και τι ωρες δεχεται .
Σε ευχαριστω και οτι θες ρωταμε και συ.

kapotas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αν ειναι ευκολο να εχω κ γω το τηλ της περσας κ τησ συλβιας αν σασ ειναι ευκολο με prv.

newmember

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
τελικα ωρες και τι παιζει ξερει κανεισ να μας πει???

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
100 eyros στον χωρο τις...ετσι λεει  :think:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=2926.0;attach=64775[/img[/URL]]
[/quote]

Δειχνει πολυ καυλα !! πρεπει να τη πιτσιλισω οπωσδηποτε αλλα τα 100 ειναι πολλα. εχει δοκιμασει κανεις ;

Επισκέπτης
Barone αυτη στη φοτο δεν εχει καμια σχεση με την χαρα που δουλευε εκει

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Πειτε ρε χιστες γι'αυτη στη φωτο ; ειναι καυλα παντος ε ; κανα τεστ ντραιβ εχει κανει κανεις να μας πει εντυπωσεις ;

MACHAEL69

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα, θαθελα κι εγώ πληροφ. για Χαρά στην Αθήνα.

MACHAEL69

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά θαθελα κι εγώ τηλ. Σύλβιας κ Αλέξιας με pm. απο lykaki η άλλο συναγωνιστή!
Ακούγονται υπέρροχες.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
αντε δωστε πληροφοριες για τη χαρα.......να χαρουμε κ εμεις

newmember

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας και παλι. τελικα ξερει κανεις να μου πει τι παιζει Μυτιλήνης 26Α
και Πιπίνου και αριστοτελους γονεια?

funkypervert

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
χθες επισκέφθηκα τη Χαρά, χμμμ.. από που να πρωτο αρχισω :huh:
λοιπόν,
1.80 υψος, ισως και παραπάνω, αν ήταν γυναίκα 8α την έλεγες νταρντάνα(τώρα, δεν 3έρω πως την λες :think:)
πολύ έκφυλο σώμα, μου 8ύμισε Manara to comic, για όσους ξέρουν.
Για όσους ενδιαφέρονται για μεγάλα εργαλεία (ενθουσιάστηκαν με το ύψος) μην πάτε, όνειρο της Χαράς είναι να γίνει γυναίκα... τώρα αν της δώσετε παραπάνω λεφτά δεν ξέρω αν θα δεχτεί, δεν την ρώτησα μιας και δεν μ' ενδιέφερε κάτι τέτοιο.
Πολύ ευχάριστη στη συζήτηση, εύκολα καταλαβαίνεις πως έχει μυαλό  ;)

Όπως βλέπετε αποφεύγω να μπω στην ουσία, SEX!!!! δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, ούτε και με άφησε βέβαια και αδιάφορο.
Μετά από ένα 15' απίστευτης πίπας από πλευράς της (ένας λόγος που γουστάρω τραβέλια, δεν υπάρχει γυναίκα που να πιπώνει έτσι) μου ρώτησε αν μπορούσε να φέρει το μαστίγιο της.. η απάντηση μου δεν της άρεσε, μιας και της είπα ότι σαν ρόλο προτιμώ να είμαι master και οχι slave, αλλά αν ήθελε θα μπορούσαμε να παίξουμε τους ρόλουσ εναλλαξ!!!!
δεν το δέχτηκε, θέλει μόνο να δίνει ξύλο και να μειώνει τους άλλους, οπότε και γω πηρα πρωτοβουλία και είπα να μειώσω τον εαυτό μου ξεσκίζωντας την  :rockon: Η τρύπα της είναι αρκετά ανοιγμένη και δεν με βοήθησε να τελιώσω, γι αυτό μκήκα στο στόμα της και άφησα εκέι το νέκταρ μου.
Κλείνωντας και αξιολογώντας την όλη φάση, δεν μπορώ να πω πωσ κλαιω τα 100€ αλλά ούτε και θα της ξανάδινα. αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι άνετα άφηνα τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της για ένα ολόκληρο βράδυ!!! τον πεοθηλασμό τον κατέχει.

ganag25

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια Δεληγιωργη τι παιζει αυτο το καιρο? τιποτα καλο ή τερατα?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
μοιαζει με τις φωτογραφιες ;

τι φοραγε οταν σε υποδεχτηκε ;