Επισκέπτης
καλησπερα και καλη αρχη
Μυτιλήνης 26Α Αθήνα αυτο που περιπου ινε στιν αθινα ?
Καιτη, Μυτιλήνης 26Α Αθήνα
και Πιπίνου και 3ης Σεπτεμβρίου γωνία δεν υπάρχει κατι αλλο..........
Φιλε καλησπερα , στειλε μου με πμ το τηλεφωνο της Περσας και αν θες σου στελνω το τηλεφωνο της Συλβιας. Γραψε μου και λιγα λογια για αυτην ,πως ειναι ποσα παιρνει , τι κανει και τι ωρες δεχεται .καλημέρα σε όλους ,το thread εχει μεγαλώσει παρα πολυ και δεν διαβαζετε εύκολα κατι πρέπει να κανουμε....κατα τα αλλα,
να σας πω οτι εγώ τα τελευταια 2 χρόνια πήγαινα με μια τρανς ονόματι Πέρσα στην Καλλιθέα,πήγα μια δυο φορές και Συγγρου αλλά είναι πολύ ξεπέτα ,αν κανείς φίλος εχει τηλ .απο τρανς που να αξίζει και δεν βαριέται ας στείλει ενα τηλ....και επίσης αν κάποιος εχει τηλ. απο Σύλβι και Αλέξια αν μπορεί επίσης ας το στείλει.....αυτα΄προς το παρόν
100 eyros στον χωρο τις...ετσι λεει
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=2926.0;attach=64775[/img[/URL]]
[/quote]
Δειχνει πολυ καυλα !! πρεπει να τη πιτσιλισω οπωσδηποτε αλλα τα 100 ειναι πολλα. εχει δοκιμασει κανεις ;
Στις αμεσως επόμενες μέρες θα ενημερωσω το φορουμ με εντυπωσεις που θα εχω προσεχως.Καλημέρα, θαθελα κι εγώ πληροφ. για Χαρά στην Αθήνα.
Γεια,μπορεις να στειλεις το τηλ σε pm?ευχαριστω******
ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100ε
ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100ε