You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Από το αριστερό μενού, πάτε "ΔΙΑΦΟΡΑ" και μετά "ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ". Προσοχή όμως, τα τηλέφωνα ΔΕΝ φαίνονται έτσι. Πρέπει να στείλεις ένα sms σε ένα αριθμό και θα σου έρθει ένας κωδικός που ξεκλειδώνει το site για ένα 24ωρο. Κάτι σαν τις Αθηναϊκές εφημερίδες με αγγελίες.
και εγω το εχω και το δίνω σε όποιον μου το ζητήσει.......εχω το τηλεφωνο της χαρας και θα το δωσω σε οποιον μου δωσει το τηλεφωνο της περσας απο την καλλιθεα και μιας πειραιωτισας με νικ νειμ : τριτου τυπου στο adult
σπάσιμο εεε?
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
ποιό τηλέφωνο έχει εκεί? το κρητικό ή το αθηναικό? γιατί το κρητικό δεν ισχύει για αυτήν την περίοδο που βρίσκεται αθήνα...
Το τηλέφωνο της Χαράς παίζει στο website των Κρητικών Αγγελιών.
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
αυτό είναι το κρητικό συνάδελφε...
Αυτό που λήγει σε 387.
Σωστοοοοοοοοοοος!!!και εγω το εχω και το δίνω σε όποιον μου το ζητήσει.......
σπάσιμο εεε?
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!και εγω το εχω και το δίνω σε όποιον μου το ζητήσει.......
σπάσιμο εεε?
εσυ ρε κορκοδιλε.....που ζητας τα τηλ με ανταλλαγη εισαι τοσο τρομπας που ζητας το τηλ μιας που οι φωτογραφιες που βλεπεις ειναι απο τραβελοσιτε του ιντερνετ....τοσο παπαρας εισαι!!!εχω το τηλεφωνο της χαρας και θα το δωσω σε οποιον μου δωσει το τηλεφωνο της περσας απο την καλλιθεα και μιας πειραιωτισας με νικ νειμ : τριτου τυπου στο adult
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
psaxnw χαλαρωσε και μην προβαινεις σε χαρακτηρισμους..
ευλογησον
ευλογησον
Επισκέπτης
11-8-80Καλή η Χαρά?
Που θα την βρούμε?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K