Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αφροδιτη στο 104 χθες βραδυ πολυ καλη περιποιηση και γενικοτερα υπομονετικη και οχι σπαστικια και βιαστικη.
Στο 99 ειχε ενα τρανσ ξανθο ψηλο.
Καλα πως γινεται στο στουντιο με τοση πελατεια και εγχειρισμενες να σου φερονται σπεσιαλ με 50 ευρω και οι μαλακισμενες και με πουτσα στη Συγγρου να σου  παιρνουν 70 η 100 και να νομιζουν οτι σου κανουν και χαρη;
τα δυο μερη που αναφερεις ειναι studio;εχουν παντα εγχειρισμενες;

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μολις γυρισα απο λεοφορο Συγγρου. Πικρα. Τα ιδια και τα ιδια. Τιποτε καινουργιο. Η τελευταια καινουργια που θυμαμαι είναι αυτη με το καμπριο το 206 που ηταν ξανθια και τωρα εγινε μελαχρινη και που βγαινει εξω αο τη μερσεντες. Αληθεια τι γνωμη εχετε γι αυτην. Εγω πριν την παρω φαντασιωνομουνα διαφορα γιατι εμοιαζε τρελο πουτανακι. Ομωσ κατι με χαλασε οταν την πηρα. Δεν εβγαλε ολα τησ τα ρουχα και πεταξε εξω και το εργαλειο τησ που οφειλω να ομολογησω οτι ειναι αρκετα μεγαλο. Χαλαστηκα γιατι την περιμενα πιο καυλιαρικο μωρο. Anyway. Τιποτε νεο και δεν βλεπω ν ρχεαι και τιποτα

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ενημέρωση από συνάντηση μου με Χαρά. Καταρχήν δεν την λένε Χαρά, άλλά Dara ή κάπως έτσι. Φωτό της στο σαιτ ξαναέβαλε. Την συνάντησα σπίτι της. δωράκι 100 γιούρια. Ανοίγει την πόρτα στο διαμέρισμα 5ου ορόφου. Ξανθιά, αληθινες φωτό από το ανταλτ, ψηλή, κάπου στο 1,82 χωρίς τακούνια βέβαια με υποδεχτηκε, και άκρως εντυπωσιακή παρουσία. Από τα πιο όμορφα τρανς που κυκλοφορουνε στην Ελλάδα, απόλυτα θηλυκή εμφάνιση, τίγκα στην γυναικεία ορμόνη προφανώς. Δέρμα πολύ καλό, βυζί 3αρι σφιχτο (κακή σιλικόνη) κορμί υπέροχο, εργαλείο 17 αρι περίπου, με εμενα έπαιξε παθητικά (δεν ρωτησα αν κανει ενεργητικό, αλλά πολύ αμφιβάλω μιας και νοιωθει απόλυτα γυναικα). Κάλή παρουσία γενικά που με την πρωτη που θσ την δεις θελεις να την γαμησεις. Στο κρεβάτι, μια απλά μέτρια συμμετοχή στην αρχή, πίπα καλή (σαν τρανς), πάτος υπέροχος για πισοκολητο!!! Το μυστικό για να καυλωσει και να περασετε όμως υπέροχα, είναι ένα. Να την κάνετε να νοιωσει θεά, πανέμορφη, να της το λετε. Καυλωνει αφάνταστα με την πάρτυ της. Νοιωθει τόσο γυναικα, που ειναι αποφασισμένη να περασει σε εγχειρηση οπότε κλειστε ραντεβου γρηγορα. Στο μυαλό μάλλον είναι στόκος θα έλεγα, και αρπάζεται ευκολα. Πειστε την οτι ειναι μουναρα και θα καλοπερασετε. Γενικα αξιζει για μια φορα σαν εμπειρια, αλλά δεν θα έλεγα οτι και τα 100 ειναι μια τιμη που θα εδινα άνετα πάλι γιαυτην. Εν συντομία λοιπόν, αξίζει από εμφάνιση, αλλά από κρεβάτι δεν ειναι το απόλυτο όπλο όπως δειχνει, μέτρια θα έλεγα. Δευτερη φορά θα την συαντησω μόνο σε ξηρασία.............
Φιλε μου ακριβως την ιδια κριτικη ημουν ετοιμος να γραψω και εγω για την χαρα .Σε τρελαινει το προσωπο της και το σωμα της κατα τα αλλα μετρια .Σταματηστε λοιπον να τσακωνεστε για ενα ακομη τραβελι ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΗΝ ΑΜΗΝ

taurusgr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ενα τηλ της χαρας ή dara ή όπως αλλιώς την λενε αν είναι ευκολο με ενα pm.
ευχαριστώ

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Χαρά από Μυτιλήνης (το καλοκαίρι) και παλιότερα στο Αχαρνών 104, γνωρίζουμε τώρα που παίζει και τι ώρες;

rocco777

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
βολταροντας στη συγγρου προχθες ειδα την....pamela anderson kai εννοω την Barbie.φοβερο κορμι,τα κανει ολα σουπερ και πεντακαθαρη.τωρα μενει να κανω μια παρτουζα με barbie kai vivian για να με τελειωσουν

WOLFJIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
η χαρα ειναι παντα Μυτιληνης αλλα μονο Πεμπτη και Παρασκευή απο 11.00 μέχρι 17.30 και ειναι παντα το ιδιο καλη και με το ιδιο σερβις (οποιος ξερει καταλαβενει)

Επισκέπτης
βολταροντας στη συγγρου προχθες ειδα την....pamela anderson kai εννοω την Barbie.φοβερο κορμι,τα κανει ολα σουπερ και πεντακαθαρη.τωρα μενει να κανω μια παρτουζα με barbie kai vivian για να με τελειωσουν
    σοπα βρε φιλε η βιβιαν ειναι σαν γκρεμλιν στη φατσα.....πεντακα8αρη?σε επλινε με το ντετολ και σενα?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δε με δουλεύει κανείς, το τηλέφωνο ζηλιάρη το πήρα από 3 εδώ μέσα και είναι αληθινότατο
τώρα επειδή εσύ έμεινες στην απ'έξω, κλαις
και απ'ότι βλέπω είσαι φανατικός του είδους και εσύ αλλά η διαφορά μας είναι ότι εσύ τις πληρώνεις.... Άρα ποιός είναι το κορόϊδο;
Α! Σου έρχεται και μήνυση!
οχι κανεις δεν σε δουλευει....τραγουδα...οσο για το τηλ τι να το κανω βρεεεεεεεεε αν ηθελα θα το χα....ασε που ειμαι και μακριαααααα....με τον παρα μου κανω παιχνιδι ρε ζοριζεσαι....?αν μου κανεις μηνυση θα σου κανω ασφαληστικα μετρα σε προειδοποιω....μπυχαχαχαχαχαχα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
η χαρα ειναι παντα Μυτιληνης αλλα μονο Πεμπτη και Παρασκευή απο 11.00 μέχρι 17.30 και ειναι παντα το ιδιο καλη και με το ιδιο σερβις (οποιος ξερει καταλαβενει)

Για μας που δεν ξέρουμε δεν μας λέτε πως είναι αυτή η Χαρά και τι είδους σέρβις παρέχει?

GAKIAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδεσ στειλτε μου και μενα με pm το τηλ τησ χαρασ και οτι αλλο νομιζεται θα βοηθησει. ευχαριστω

GAKIAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και τησ συλβιασ με την αλλη παρεα... βοηθηστε το νεο που πηζει...

οιδιποδας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αυριο ο θεοδωράκης στην εκπομπή πρωταγωνστιές έχεις την barbie της συγγρου..
θα εχει ενδιαφερον να δουμε την διαφορετική της εικόνα

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ενεργοπαθητικό και είναι λίγο κατώτερη από αυτήν που αυτοφωτογραφιζόταν πιό πάνω. Αν η φωτογραφία βγήκε, τότε σε πληροφορώ ότι είναι ξανθιά,  1,70, τέλειο σώμα και στήθος δυστυχώς πολύ σκληρό. Γενικά καταθέτω θετικά σχόλια και επιδοκιμάζω.

Για μας που δεν ξέρουμε δεν μας λέτε πως είναι αυτή η Χαρά και τι είδους σέρβις παρέχει?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ενημερωση για την ξανθια, με το γαλαζιο NISSAN MICRA με τα Ηρακλειωτικα νουμερα, που βγαινει στην γειτονια της Ευας Κουμαρ., χαμηλα στην Συγγρου. Ειναι αυτη που ειχε το μαυρο Cherokee, αλλα το απεσυρε απο την "δουλεια" γιατι την ειχαν πετροβολησει. Συστεγαζεται με την Ε. Κ. και απ'οτι καταλαβα παιζει και "διδυμο". Η εν λογω ξανθια τωρα,ειναι καπως ογκωδης αλλα εχει καλο κωλο, βυζο σιλικονης Νο 2, σχετικα μικρο εργαλειο σε "αδρανεια" και αποτελει σχετικα αξιοπιστη-αλλα- οχι κορυφαια επιλογη. Τραγουδαει επισης το γνωστο-απατηλο- τροπαριο "βαλε κατι παραπανω-απο τα Ε 70- για να καθησουμε περισσοτερο". Για μια φορα καταθεστε.

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λεω να επισκεφθω μια εκ των Αλέξια (ή Λέξυ) ή την Μαριάννα (naomif). Και οι δυο τους από adult. Επειδη ειμαι απο επαρχια και θα ανεβω αθηνα μονο και μονο γι αυτο το λόγο καθε πληροφορία θα εκτιμηθει. Σας ευχαριστω εκ των προτερων

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εχι κανείς φωτο της Χαράς?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Χαρά απο Μυτιλίνης εννούσα.

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όπως και το καλοκαίρι δηλαδή. By the way, η έτερη του Μυτιλήνης, η Καίτη, λέει τίποτα (είχα ρωτήσει την Χαρά και μου είχε πει πως είναι φίλες και είναι εξίσου καλή). Κάνα review;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom