Επειδη δεν ειδα την διαφημιση της εκπομπης, ειναι μια ψηλη ξανθια με "εργαλειο", που παλια εβγαινε στην Σολωνος, απεναντι απο την Νομικη και τωρα στην Συγγρου, ψηλα μετα την Παντειο ???Η Τρανς η σημερινή στους πρωταγωνιστές την εκπομπή είναι η Ντέμυ, ή αλλιώς γνωστή ως Μπάρμπι σε εσάς. Σας πληροφορώ ότι η κοπέλα δεν είναι καλά. Έχει πολλά ψυχολογικά και θα πει πολλά ψέμματα, μην ψαρώσετε ό,τι και να πει. Βγαίνει για να μαζέψει δουλειά. Έχουν αρχίσει και πεινάνε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
googlάρησε το kaititrans. θα σου βγάλει 1 αποτέλεσμα. Χτύπα το και μετά θα γυρίσεις και θα γράψεις εδώ "Kojak είσαι πολύ μεγάλος".
Οπως ακριβώς το δίνει ο φίλος κοντζακ. σωστό είναι και βγάζει το κορίτσι. μετά αρχίζεις να κλικάρεις τις φίλες της, και γίνεται ο κακός χαμός.
οι ελληνίδες τράνς μάλλον δεν το έχουν πάρει χαμπάρι το παραπάνω σάιτ ακόμα όλες.
φιλτατε κομαντερ μπες δεξια εχει την επομπη ''πρωταγωνιστες'' κανε κλικ να παιξει το σποτακι...Επειδη δεν ειδα την διαφημιση της εκπομπης, ειναι μια ψηλη ξανθια με "εργαλειο", που παλια εβγαινε στην Σολωνος, απεναντι απο την Νομικη και τωρα στην Συγγρου, ψηλα μετα την Παντειο ???
Εχει πολυ καλο σερβις η Καιτη, παρολο την ασχημόφατσα. Τα τιμάει τα λεφτά της και εχει πολυ καλη συμμετοχή. Αξίζει μια δοκιμη φιλε admiral.Όπως και το καλοκαίρι δηλαδή. By the way, η έτερη του Μυτιλήνης, η Καίτη, λέει τίποτα (είχα ρωτήσει την Χαρά και μου είχε πει πως είναι φίλες και είναι εξίσου καλή). Κάνα review;;;
φιλτατε κομαντερ μπες δεξια εχει την επομπη ''πρωταγωνιστες'' κανε κλικ να παιξει το σποτακι...
Που το εντόπισες αμέσως ρε μπαγάσα..
να το αλλάξεις πάλι το psaxnw.. ;)
Επισκέπτης
ρε φιλαρακια συγνομη αλλα ποτε ηταν καλα η μπαρμπη?αν ηταν καλα δεν θα ευγενε πριν μερικα χρονια να λεει σε περιοδικα οτι ειναι εγκυοσ και οτι δεν την θελει η πεθερα της..αλλα οθτε θα επλενε και τους πελατες της με ντετολ πριν την πιπα ...ελεος πια να εχουμε και λιγο λογικη σε αυτα που λεμε και που ζουμε
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Kojak είσαι πολύ μεγάλοςgooglάρησε το kaititrans. θα σου βγάλει 1 αποτέλεσμα. Χτύπα το και μετά θα γυρίσεις και θα γράψεις εδώ "Kojak είσαι πολύ μεγάλος".
Πάντως την ολόσωμη φωτό την έχω δει και σε άλλο σαιτ όπου έχει προφίλ η Καίτη. Απλά δεν ήξερα αν είναι αυτή της Μυτιλήνης. Τώρα ξέρω...
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ για την πληροφορία Βαρώνε. Θα προγραμματίσω επίσκεψη. Αν θυμάμαι είναι ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ ως 1730;Εχει πολυ καλο σερβις η Καιτη, παρολο την ασχημόφατσα. Τα τιμάει τα λεφτά της και εχει πολυ καλη συμμετοχή. Αξίζει μια δοκιμη φιλε admiral.
ε καλα εισαι....ο psagmenos einai εδω αδερφε!!!Που το εντόπισες αμέσως ρε μπαγάσα..
να το αλλάξεις πάλι το psaxnw.. ;)
το detol το εδειξε και στην εκπομπη οταν εβγαζε κατι απορρυπαντικα στο σπιτι που νοικιαζει λεει μονο για πηδημα...ρε φιλαρακια συγνομη αλλα ποτε ηταν καλα η μπαρμπη?αν ηταν καλα δεν θα ευγενε πριν μερικα χρονια να λεει σε περιοδικα οτι ειναι εγκυοσ και οτι δεν την θελει η πεθερα της..αλλα οθτε θα επλενε και τους πελατες της με ντετολ πριν την πιπα ...ελεος πια να εχουμε και λιγο λογικη σε αυτα που λεμε και που ζουμε
παντως μαγκες τρελα φραγκα...εγω τετοιο σπιτι δεν εχω...βεβαια δεν εχω και τετοιο κολο...ευτυχως...μπουχαχαχααχ
Αγαπητοι φιλοι τραβεστο-κυνηγοι. Διαβασα με αρκετη προσοχη τα θρεντς των αλλων θεματων της κατηγοριας και διαπιστωσα πως υπαρχει ενα μπερδεμα στο τι ψαχνει κανεις απο μια τρανς.
Εγω γουσταρω τρανς γιατι εχουν πουτσο αρα μπορουν να με γαμησουν και να τις γαμησω. Ειμαι πολυ εμπειρος οσο αφορα το θεμα, έμενα ομως χρονια στο εξωτερικο και μολις επαναπατριστηκα και δεν εχω ακρες εδω.
Αυτο το θεμα λοιπον αφορα μονο τρανς ενεργοπαθητικες. Οποιος εχει πληροφοριες για "σπιτια" ή μεμονομενες ας βοηθησει.
Εγω γουσταρω τρανς γιατι εχουν πουτσο αρα μπορουν να με γαμησουν και να τις γαμησω. Ειμαι πολυ εμπειρος οσο αφορα το θεμα, έμενα ομως χρονια στο εξωτερικο και μολις επαναπατριστηκα και δεν εχω ακρες εδω.
Αυτο το θεμα λοιπον αφορα μονο τρανς ενεργοπαθητικες. Οποιος εχει πληροφοριες για "σπιτια" ή μεμονομενες ας βοηθησει.
Απο τα λεγομενα της καταλαβενε πολυ ευκολα καποιος οτι δεν το γουσταρει αυτο που κανει κ οτι ειναι καθαρη ξεπετα.Το ειπε κιολας οτι δεν εκτιμαει τους αντρες κ οτι ολοιο οι "κακοι" της πεφτουν.Παντως απο εμφανιση πρεπει να ομολογησω πολυ καλη.Αν ειχε κ λιγο μυαλο κ φεροταν εξυπνα θα ηταν οη καλυτερη κ θα ειχε κ τρελο χρημα.Τωρα φανηκε πολυ θυμα της κοινωνιας κ η κοινωνια με αδικησε.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλως σας βρηκα αγαπες μου. Καλο χειμωνα σε ολους.
Καλως σας βρηκα αγαπες μου. Καλο χειμωνα σε ολους.
Καλό χειμώνα ….και τώρα με το κρύο καιρός για δυο …η και περισσότεροι …
Παράθεση από: Barone στις Χθες στις 20:15
Εχει πολυ καλο σερβις η Καιτη, παρολο την ασχημόφατσα. Τα τιμάει τα λεφτά της και εχει πολυ καλη συμμετοχή. Αξίζει μια δοκιμη φιλε admiral.
αχχχχχχχχχχ βαρονε αυτα σε καψανε τιμημενε τραβελο τιμητη!!!
Εχει πολυ καλο σερβις η Καιτη, παρολο την ασχημόφατσα. Τα τιμάει τα λεφτά της και εχει πολυ καλη συμμετοχή. Αξίζει μια δοκιμη φιλε admiral.
αχχχχχχχχχχ βαρονε αυτα σε καψανε τιμημενε τραβελο τιμητη!!!
Δαναη
συμφωνώ μαζί σου και δεν έχω λόγο να σε αμφισβήτησω αν και δεν έχω προσωπική άποψη επι τουτου αυτο που θα ηθελα να ρωτήσω ως γενικό σχόλιο ειναι το εξής βλεπεται σε αυτο εδώ το χώρο μια φοβερή διαφήμιση απο ολους μασ των υπηρέσιων σας αυτό δεν θα επρεπε να συνοδευοταν και απο εσάς απο μια αναβάθμιση υπηρέσιων και μείωση ή σταθεροποίηση τιμών
σε ευχαριστώ
συμφωνώ μαζί σου και δεν έχω λόγο να σε αμφισβήτησω αν και δεν έχω προσωπική άποψη επι τουτου αυτο που θα ηθελα να ρωτήσω ως γενικό σχόλιο ειναι το εξής βλεπεται σε αυτο εδώ το χώρο μια φοβερή διαφήμιση απο ολους μασ των υπηρέσιων σας αυτό δεν θα επρεπε να συνοδευοταν και απο εσάς απο μια αναβάθμιση υπηρέσιων και μείωση ή σταθεροποίηση τιμών
σε ευχαριστώ
Αγαπες μου φιλια πολλα. Επειδη διαβασα διαφορα για το ονομα μου δεν μπορω να μην απαντισω σε αυτα. Πρωτον ολες αυτες οι κακιες που γραφονται για μενα δεν ισχυουν. Εχουν ερθη πολλα παιδια εδω και παντα χρησιμοποιω προφιλαξη. Ειμαι υγιεστατη σε ολα μου και παρα πολυ καθαρη παντου. Δεν προσπαθω να πισω καποιους ουτε εχω αποθημενα με κανεναν. Ειμαι μια χαρα ατομο κατασταλαγμενο και μην γραφετε βλακειες για μενα που δεν ισχυουν. Ξερω. Εχει πεση πολυ διαφημηση για την παρτη μου. Και ευχαριστω ολα τα παιδια για αυτο. Αλλα να ξερετε κατι. Καποιοι η καποιες ζηλευουν πολυ και αυτο ειναι ασχημο. Εγω παντως σας διαβεβαιωνω οτι ολα αυτα ειναι ψεματα απο κει και περα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν τιποτα. Δεν ειμαι χαζη να παιζω την ζωη μου κορωνα γραμματα. Την αγαπαω την ζωη μου οπως και εσεις. Τα φιλια μου σε ολους και μην γραφετε για μενα βλακειες. Δεν Ισχυουν. Φιλακια πολλα σε ολους Δαναη.
Δανάη καλώς ήρθες στην παρέα μας. Είμαι από αυτούς πού εχω γράψει τα καλύτερα για εσένα στο παρελθόν και οφείλω να ομολογίσω ότι εμένα ποτε δε μου ζήτησες ακάπωτο ή οτιδήποτε άλλο επικίνδυνο, οσες φορες και αν βρεθήκαμε (η τελευταία πριν 1 έως 1,50 χρόνο περίπου). Από την άλλη πλευρά ομως δεν μπορώ να σου κρύψω ότι με επηρρέασαν αυτα που διαβασα εδω για εσένα. Και είναι αρκετά σημαντικό ότι τα "κακά" λόγια για εσενα τα εχουν γραψει περισσότεροι του ενός. Αυτά δεν στα λέω απλώς για να "σου την πώ", μη με παρεξηγείς. Στα λέω απλώς για να γίνετε κουβέντα.
Επισκέπτης
μα ειπα και πιο πανο δεν ειχε οθτε 8α εχι ποτε μυαλο....οσο για το σπιτι ποθ λετε οτι εχει ναι το εχει για την δουλεια το εχω επισκεφτει αλλα δεν το κραταει μονη τησ ειναι μεσα 4 και δουλευουν επομενος τα εξοδα μοιραζοντε .........οσο για χριμα μιν το πιστευετε και πολι..Απο τα λεγομενα της καταλαβενε πολυ ευκολα καποιος οτι δεν το γουσταρει αυτο που κανει κ οτι ειναι καθαρη ξεπετα.Το ειπε κιολας οτι δεν εκτιμαει τους αντρες κ οτι ολοιο οι "κακοι" της πεφτουν.Παντως απο εμφανιση πρεπει να ομολογησω πολυ καλη.Αν ειχε κ λιγο μυαλο κ φεροταν εξυπνα θα ηταν οη καλυτερη κ θα ειχε κ τρελο χρημα.Τωρα φανηκε πολυ θυμα της κοινωνιας κ η κοινωνια με αδικησε.
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Δαναη
σε ευχαριστώ
...γι'αυτο και στην αθηνα οι πιατσες βασιλευουν! το παζαρι της αρκουδας...τιμες απο 15-50ε!
...αμα ειναι να παρω 10 ατομα στο χωρο μου για να βγαλω 200-300ε να μου λειπει!
...και Δαναη, μη μασας...κανε οτι γουσταρεις και μην απολογεισαι σε κανενα! και την καλυτερη περιποιηση να παρεχεις καποιοι θα βρουν κατι να σου καταλογησουν...
xxx
n
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K