Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
τρελοτραβελοαλληλεγύη! πρωτες ειστε μανάρια μου. να σας δω αγγαλίτσα στο κρεβάτι και τι!!!

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παράθεση από: Barone στις Χθες στις 20:15
Εχει πολυ καλο σερβις η Καιτη, παρολο την ασχημόφατσα. Τα τιμάει τα λεφτά της και εχει πολυ καλη συμμετοχή. Αξίζει μια δοκιμη φιλε admiral.

αχχχχχχχχχχ βαρονε αυτα σε καψανε τιμημενε τραβελο τιμητη!!!

Τι ήθελα και ρώτησα;;;; Βαρώνε, έπεσες στο πεδίο της μάχης...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Απο τα λεγομενα της καταλαβενε πολυ ευκολα καποιος οτι δεν το γουσταρει αυτο που κανει κ οτι ειναι καθαρη ξεπετα.Το ειπε κιολας οτι δεν εκτιμαει τους αντρες κ οτι ολοιο οι "κακοι" της πεφτουν.Παντως απο εμφανιση πρεπει να ομολογησω πολυ καλη.Αν ειχε κ λιγο μυαλο κ φεροταν εξυπνα θα ηταν οη καλυτερη κ θα ειχε κ τρελο χρημα.Τωρα φανηκε πολυ θυμα της κοινωνιας κ η κοινωνια με αδικησε.

Δεν αφήνει να πέσει λέει και σάλιο επάνω της! :2funny: Ετσι είναι οι "ντίβες" ξεπέτα και άμα μπορούσαν μέχρι και ψαροντουφεκοστολή θα φόραγαν :uglystupid: Αλλά το 100άρικο ακατέβατο. Το είπε πλαγίως. Κατά τα άλλα το θεωρεί ξεπεσμό να κάνει τη καθαρίστρια... :booty:

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Το βγηκες κ υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου μαρεσει πολυ.Εχεις την υποστηριξη μου! :)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.272
Πόντοι
12.056
+1000 και απο εμενα  :thumbsup:

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Αγαπητοί φίλοι, θεωρώ ότι είναι άδικο να δέχεται επίθεση μια από τις καθαρότερες κοπέλες που υπάρχουν στην αγορά. Εκτός δε αυτού, είναι και κυρία, με όλη τη σημασία της λέξης. Ξεκαθαρίζω ότι είχα καιρό να μπω στην ιστοσελίδα, γιατί έλειπα. Σήμερα, μπήκα να δω τι γίνεται και είδα να εξελίσσεται μια διαμάχη, μάλλον άστοχη. Είχα την τύχη να την γνωρίσω και να απολαύσω τις υπηρεσίες της και πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει η επίθεση. Δεν υπάρχει λόγος να προκαλούνται εντάσεις.

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Πρωτον αυτη η ανωμαλη που λες δικαιωμα της ειναι να ειναι ανωμαλη. Αφου εσυ εισαι νορμαλ. Δευτερον επειδη τα εχης παρη στην κρανα που παιρνω χρηματα ενω τοτε δεν σου επερνα οπως λες και θες να ερχεσε στο τσαμπα δεν μπορης να διασιρης την προσωπικοτητα μου. Γιατι ο κοσμος εδω μεσα δεν ειναι χαζος. Καταλαβαινη πολλα.  Και καταλαβαινη και γιατι γραφης αυτα για την παρτη μου. Οσο για την Γερμανια αγαπητε μου θελω να ξερης οτι ειμαι Γερμανιδα υπηκοος και την πατριδα μου μπορω να την επισκεπτομε οποτε γουσταρω. Οσο για τις τσοντες που λες εχης μεγαλη φαντασια αγορι μου θα προτινα σε καποιο καναλι να σε παρη να παιξης σε κανενα σιριαλ τι λες?? Θα εχης μεγαλη επιτυχια. Απο φαντασια σκιζης. Ουτε ο Πουαρο να ησουν. Αντε αγορι μου πηγαινε να δης αν η μαμα σου τελιωσε τα ντολμαδακια να φας. Φιλια πολλα. Δαναη.

Μπραβο Δαναη νασαι παντα καλα και να μας εξυπηρετης οπως τοσο ομορφα ξερεις.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Για σας αγαπες μου απο εμενα για να σκασουν οι εχθροι μου. Φιλουρες. Δαναη.

Συνημμένα

• TRANS DANAH 160 copy.jpg
    TRANS DANAH 160 copy.jpg
    260,7 KB · Εμφανίσεις: 25

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δαναη

Συνημμένα

• TRANS DANAH 316 copy.jpg
    TRANS DANAH 316 copy.jpg
    261,9 KB · Εμφανίσεις: 32

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αν και δεν σε εχω παρει....ενας τρανςλατρης μαζι σου για την υποστηριξη της προσωπικοτητας σου...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
λες να το αλλαξω σε δενψαχνω ή σε βρηκα....?

ρε ποδολαγνε να σε ρωτησω κατι εσυ που γουσταρεις ποδια.......
''Αν τρεχει η μυτη σου και μυριζουν τα ποδια σου'' ξερεις τι εισαι?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
λες να το αλλαξω σε δενψαχνω ή σε βρηκα....?

:2funny: :2funny: :2funny:βάλε....δεν ψάχνω πια...... :dancing: :dancing: :dancing:

ρε ποδολαγνε να σε ρωτησω κατι εσυ που γουσταρεις ποδια.......
''Αν τρεχει η μυτη σου και μυριζουν τα ποδια σου'' ξερεις τι εισαι?

Για πές......σκέφτηκα  :think: αλλά δεν κολλάει τίποτα..... :headbang:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οταν λοιπον τρεχει η μυτη σου και μυριζουν τα ποδια σου,εισαι.....ΑΝΑΠΟΔΑ!!!

sofoklis30

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
  Δανάη ασε ορισμένους να βγάλουν την χολή τους και μην νοιάζεσαι και πολύ. Οσοι είχαν την τύχη αλλά και το θάρρος να σε γνωρίσουν απο κοντά δεν ψήνονται εύκολα για το αντίθετο. Θεικό μωράκι ηρέμησε, χαλάρωσε και συνέχισε να προσφέρεις αυτό που μπορείς να προσφέρεις με τον καλύτερο τρόπο. Φιλιά.

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δαναη μας εισαι ΘΕΑ , βαλε μας και αλλες φωτο σου και αν θες στειλε μου με πμ το τηλεφωνο σου για να σε επισκεφτω συντομα

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ενημερωση απο Μυτιληνης 23Α'.Στο υπογειο αυτο λοιπον, Πεμπτη και Παρασκευη, απο 11.00'-17.00', η Χαρα, μελαχροινη, εξαιρετικο προσωπο και σωμα, εργαλειο μεσου μεγεθους, βυζος Νο 3, σιλικονουχος αλλα μαλακος,καθαρη,καλη διαθεση, ΕΥΡΩ 50.
Η Μυτιληνης ειναι καθετος στην Ι.Δροσοπουλου, δευτερος παραλληλος της Καλλιφρονα, οπου υπαρχει αλλο τραβελοσπιτο και αρκετα κοντα στα στουντιο Δροσοπουλου 95/97.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom