και εδω το τηλ !!!
και σε μενα αν μπορει καποιος απο εσας που το εχετε!!!!
και εδω το τηλ !!!
που ινε αυτο ?ρε παιδια Δεληγιωργη τι παιζει αυτο το καιρο? τιποτα καλο ή τερατα?
για μενα παντως η καλιτερη τρανς που τα έχει όλα σε ....άρες είναι η βιβιαν που βγαίνει στην i.n.g. στη συγγρού. επειδι την βλεπω σπάνια, αμα την πετιχετε παρτε την.
χθες επισκέφθηκα τη Χαρά,
;)αυτήν που μοιάζει με τη Χαρά και αυτοφωτογραφίζεται στην εικόνα που δημοσίευσε φίλος από εδώ
χθες επισκέφθηκα τη Χαρά, χμμμ.. από που να πρωτο αρχισω
λοιπόν,
1.80 υψος, ισως και παραπάνω, αν ήταν γυναίκα 8α την έλεγες νταρντάνα(τώρα, δεν 3έρω πως την λες )
πολύ έκφυλο σώμα, μου 8ύμισε Manara to comic, για όσους ξέρουν.
Για όσους ενδιαφέρονται για μεγάλα εργαλεία (ενθουσιάστηκαν με το ύψος) μην πάτε, όνειρο της Χαράς είναι να γίνει γυναίκα... τώρα αν της δώσετε παραπάνω λεφτά δεν ξέρω αν θα δεχτεί, δεν την ρώτησα μιας και δεν μ' ενδιέφερε κάτι τέτοιο.
Πολύ ευχάριστη στη συζήτηση, εύκολα καταλαβαίνεις πως έχει μυαλό ;)
Όπως βλέπετε αποφεύγω να μπω στην ουσία, SEX!!!! δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, ούτε και με άφησε βέβαια και αδιάφορο.
Μετά από ένα 15' απίστευτης πίπας από πλευράς της (ένας λόγος που γουστάρω τραβέλια, δεν υπάρχει γυναίκα που να πιπώνει έτσι) μου ρώτησε αν μπορούσε να φέρει το μαστίγιο της.. η απάντηση μου δεν της άρεσε, μιας και της είπα ότι σαν ρόλο προτιμώ να είμαι master και οχι slave, αλλά αν ήθελε θα μπορούσαμε να παίξουμε τους ρόλουσ εναλλαξ!!!!
δεν το δέχτηκε, θέλει μόνο να δίνει ξύλο και να μειώνει τους άλλους, οπότε και γω πηρα πρωτοβουλία και είπα να μειώσω τον εαυτό μου ξεσκίζωντας την Η τρύπα της είναι αρκετά ανοιγμένη και δεν με βοήθησε να τελιώσω, γι αυτό μκήκα στο στόμα της και άφησα εκέι το νέκταρ μου.
Κλείνωντας και αξιολογώντας την όλη φάση, δεν μπορώ να πω πωσ κλαιω τα 100€ αλλά ούτε και θα της ξανάδινα. αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι άνετα άφηνα τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της για ένα ολόκληρο βράδυ!!! τον πεοθηλασμό τον κατέχει.
Φιλε μοθ μια ακομα ερωτηση ισως να σου φανω κ κουραστικος ειναι ομως σημαντικο.Ειναι οντως αθτη στην φωτο?
καλησπερα στην παρεα!!!!
μπορειτε να μπειτε στο ADULTS.GR εκει θα βρειτε τρανσεξουαλ και με λιγοτερα απο 100 euro.
εχω και ενα τηλ απο μια αν θελεισει καποιος.
επισης μιλαω και με μια στο MSN που μενει στο κουκακι και περνει 50 euro, για οσο αντεξεις, χωρις περιορισμους ωρας.
μια σημειωση μονο οτι δεν εχω παει ακομα με καμια απο τις δυο.
Αρχισαμε της ανταλλαγες παλι?μολις την έσβησαν τη Χαρά από το adult
κανένας έχει το τηλ;
κάνω και ανταλλαγή όποιος το έχει με καμιά 20αριά άλλα
γιατι τη σβησανε τη χαρα απο το adult.....ξερει κανεις?
πλεον οι "επαγγελματιες" διαγραφονται απο το adult.gr!!! δυστυχως!!!
xxx
n
τι επαγγελματιες και δυστηχως ορεεεεεεεεεε....πληρωνεις και φπα?εχεις κανει κι εναρξη?αποδειξη παροχης υπηρεσιων?μη χεσω εσενα και τις επαγγελματιες...αισιχτιρ...ο επαγγελματιας ειναι ιερο πραγμα και μην το πιανεις στο στομα σου...κι εγω πηδαω τραβελους και το γουσταρω αλλα μη χεσω τα περι επαγγελματιων...ουτε καν σε εισαγωγικα...πλεον οι "επαγγελματιες" διαγραφονται απο το adult.gr!!! δυστυχως!!!
xxx
n
εχω το τηλεφωνο της χαρας και θα το δωσω σε οποιον μου δωσει το τηλεφωνο της περσας απο την καλλιθεα και μιας πειραιωτισας με νικ νειμ : τριτου τυπου στο adultμολις την έσβησαν τη Χαρά από το adult
κανένας έχει το τηλ;
κάνω και ανταλλαγή όποιος το έχει με καμιά 20αριά άλλα