Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φίλε Σταυρο51 νομίζω ότι είσαι στα όρια της γραφικότητας. Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθεις να ασχολεισαι...... Λές και δεν είναι ελεύθερος ο καθένας να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του. Λες και πρέπει να πάρει την άδειά σου πρώτα......Σοβαρέψου Σταύρο, σοβαρέψου

οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται φιλε petcross.

χαλαρωσε, δε σε κυνηγαει και δε σου τη μπαινει κανενας. το χαβαλε μας κανουμε εδω μεσα. αν στερεισαι χιουμορ κλεισε τα ματια και τ αυτια σου..

..και ο,τι αλλο θελεις αν αισθανεσαι ανασφαλεια..

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αγαπητοι συναγωνιστες....

Επειδη μου αρεσει να μοιραζομαι τα διποδα αγαθα  :uglystupid: που λεγονται τραβελια , οποιος γουσταρει , δινω 2 τηλ. νουμερα !Αλεξια , και Συλβια  :boobies:
Σας ευχομαι να περασετε καβλιαρικες στιγμες μαζι τους , οπως κι εγω.....  :dancing:

tolis114

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναγωνιστες....

Επειδη μου αρεσει να μοιραζομαι τα διποδα αγαθα  :uglystupid: που λεγονται τραβελια , οποιος γουσταρει , δινω 2 τηλ. νουμερα !Αλεξια , και Συλβια  :boobies:
Σας ευχομαι να περασετε καβλιαρικες στιγμες μαζι τους , οπως κι εγω.....  :dancing:
Καλε μου φιλε σε ευχαριστω που θα μου τα στειλεις με μνμ ,αλλα πες μου και κατι παραπανω για τις δυο θεες.

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
η Συλβια ειναι μικρη σε ηλικια , φοβερα ποδια και κωλαρακι , καλη πιπα ,  στησιμο για ξεσκισματα , ειναι γενικως να την γλυψεις παντου......

Η Αλεξια ειναι πιο εμπειρη , κορμαρα ,  χειλαρες για πιπες-pro , κωλαρα να ξεχνιεσαι μεσα της...

παρε και το τηλ. σε π.μ.

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται φιλε petcross.

χαλαρωσε, δε σε κυνηγαει και δε σου τη μπαινει κανενας. το χαβαλε μας κανουμε εδω μεσα. αν στερεισαι χιουμορ κλεισε τα ματια και τ αυτια σου..

..και ο,τι αλλο θελεις αν αισθανεσαι ανασφαλεια..

μου αρεσει γιατι "την λες" σε εμενα και οχι σε αυτον που ειρωνευεται ......... Εγω δεν εκρινα κανενος τα γουστα και τις προτιμησεις. Γι αυτο με ενοχλει οταν το κανουν αλλοι. Τελος αυτο που αναφερεις περι ανασφαλειας μου το λαμβανω ως καλαμπούρι

Επισκέπτης
αφιστε τισ ιθικες πεποιθισεις πουτσοευαισθιτοι χιστες μιστες μπικτες και σκιστες ετουτου του μπουρδελοκοσμου...ι μπουρδελιαρα τροπικι μας χορα κριβει πολουσ λαχταριστους καρπουσ που ολοι εχουμε δικαιομα να διαλεξουμε πιον θα γευτουμε!
αφιστε τον καθε καυλιαρι να πιτσιλισει   εκει που τον οδιγει το πνευμα τισ καυλας του και μιν τον κατακρινετε γιατι θα κριθιτε!
αφιστε τισ λογομαχιες και τισ ειρονιες για αλον κοσμο!εδο ειναι ο κοσμος τισ ιδονις και ολοι εχουμε δικαιομα να νιοσουμε τιν ιδονι και τιν καυλα!
καλα πιτσιλισματα σε ολουσ τουσ φιλτατουσ μεταλαγμενους χιστες!!!!
σπινο ελα στο λαο σου ψολοβροντι τισ δροσερις ιπαρξις και δοσε μας τα φοτα σου!
ελα να κιριξεις τον λογο σου πανμεγιστε ριτορα τισ δροσερισ ιδονις!
τιτανιε ιεραποστολε τισ δροσερις ιδονις!!!!ελα στο λαο σου πισοχιστι μου!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αφιστε τισ ιθικες πεποιθισεις πουτσοευαισθιτοι χιστες μιστες μπικτες και σκιστες ετουτου του μπουρδελοκοσμου...ι μπουρδελιαρα τροπικι μας χορα κριβει πολουσ λαχταριστους καρπουσ που ολοι εχουμε δικαιομα να διαλεξουμε πιον θα γευτουμε!
αφιστε τον καθε καυλιαρι να πιτσιλισει  εκει που τον οδιγει το πνευμα τισ καυλας του και μιν τον κατακρινετε γιατι θα κριθιτε!
αφιστε τισ λογομαχιες και τισ ειρονιες για αλον κοσμο!εδο ειναι ο κοσμος τισ ιδονις και ολοι εχουμε δικαιομα να νιοσουμε τιν ιδονι και τιν καυλα!
Παντα ενωτικος ο Μεγιστος Αρχοντας Της Υδονης Πιτσι!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
αφιστε τον καθε καυλιαρι να πιτσιλισει   εκει που τον οδιγει το πνευμα τισ καυλας του και μιν τον κατακρινετε γιατι θα κριθιτε!
Γεια σου ρε μεγάλε Πίτσι.... ;)απορώ με'σένα αδερφέ μου,δεν πρέπει να έχεις τσακωθεί :knuppel: ποτέ στη ζωή σου!!!

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Βρε συναγωνιστες , στελνω τηλ .εδω και 3 ωρες....

Δεν ξερω ποσο χρεωνουν για ....αλλα κολπα , αλλα για να τις γαμησετε πρεπει να διαθετετε γυρω στα 100 ευρωπουλα η καθεμια !

Και οι δυο ειναι καλες σε γενικες γραμμες ,αλλα αυτο εγκειται στα γουστα του καθενος..
Αμα ο αλλος την θελει σαν νταλικιερη τριχωτο , τι να λεμε....
Η Συλβια ειναι πιο μικρη γυρω στα 25 και σφιχτη με κορμι τσιφτετελατο  :dancing:
Η Αλεξια πιο ωριμη (30 περ.) και πιο νταρντανα , με πιασιματα...

ανταλλαξτε και μεταξυ σας τα τηλεφωνα ,οι Dennisath ,hantok ,anton_x τα εχουν ηδη....

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
οι εχωντες δεν κανουν και κανενα παιχνιδι και σε εμας pls

Επισκέπτης
Βρε συναγωνιστες , στελνω τηλ .εδω και 3 ωρες....

Δεν ξερω ποσο χρεωνουν για ....αλλα κολπα , αλλα για να τις γαμησετε πρεπει να διαθετετε γυρω στα 100 ευρωπουλα η καθεμια !

Και οι δυο ειναι καλες σε γενικες γραμμες ,αλλα αυτο εγκειται στα γουστα του καθενος..
Αμα ο αλλος την θελει σαν νταλικιερη τριχωτο , τι να λεμε....
Η Συλβια ειναι πιο μικρη γυρω στα 25 και σφιχτη με κορμι τσιφτετελατο  :dancing:
Η Αλεξια πιο ωριμη (30 περ.) και πιο νταρντανα , με πιασιματα...

ανταλλαξτε και μεταξυ σας τα τηλεφωνα ,οι Dennisath ,hantok ,anton_x τα εχουν ηδη....
αμα τισ πιτσιλισο με μονο ανταλαγμα μια απο τισ διο το αρενοπο κορμι μου τι μου δινετε?χεχε!!!!
και αν τισ βγαλο και εξο για καφε επισισ τι θα κερδισο?εστο τι μια....!!!!
αινιδα οτι ουδενιδα!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

haris18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίζει τίποτα για Θεσσαλονίκη???Αν ξέρει κανείς ας μ στείλει please κανα πμ με λεπτομέρειες...

edit AssFiller : τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
μου αρεσει γιατι "την λες" σε εμενα και οχι σε αυτον που ειρωνευεται ......... Εγω δεν εκρινα κανενος τα γουστα και τις προτιμησεις. Γι αυτο με ενοχλει οταν το κανουν αλλοι. Τελος αυτο που αναφερεις περι ανασφαλειας μου το λαμβανω ως καλαμπούρι

Petcross,

1) Να τα λαμβάνεις όλα ως καλαμπούρια.

2) Δε κατάλαβα: Έκρινα εγώ κανενός τα γούστα?

fantomduck

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κανα τηλεφωνάκι μπορούμε να έχουμε και μεις;

Stories