Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Peiraiwths7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά,τελικά το σήκωσε η Δανάη το κινητό χθες,κ έκλεισα ραντεβού και πήγα......Μια λέξη έχω να πω μόνο για εκείνη:ΤΕΛΕΙΑ..........Πέρασα υπέροχα,μιλάμε το μωρό δεν παίζεται,στην κυριολεξία......Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους δεν έχουν πάει σε εκείνη.....Περίπου 2 ώρες έκατσα μαζί της,τελείωσα 2 φορές,μου έκανε τρελά παιχνίδια,κάναμε ωραία κουβεντούλα κ είναι κ γαμώ τα παιδιά.....Σίγουρα θα ξαναπάω,1000%........
Δανάη  :-*.............

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
ποσο εδωσες για δυο φορες?

tomace

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά,τελικά το σήκωσε η Δανάη το κινητό χθες,κ έκλεισα ραντεβού και πήγα......Μια λέξη έχω να πω μόνο για εκείνη:ΤΕΛΕΙΑ..........Πέρασα υπέροχα,μιλάμε το μωρό δεν παίζεται,στην κυριολεξία......Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους δεν έχουν πάει σε εκείνη.....Περίπου 2 ώρες έκατσα μαζί της,τελείωσα 2 φορές,μου έκανε τρελά παιχνίδια,κάναμε ωραία κουβεντούλα κ είναι κ γαμώ τα παιδιά.....Σίγουρα θα ξαναπάω,1000%........
Δανάη  :-*.............
TO THL TO EXEIS?MPOREIS NA MOU TO DOSEIS?EUXARISTO

sas100

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε magoyras στείλε σε παρακαλώ τηλέφωνο της Δανάης .... για να γίνει παιχνίδι ...

Peiraiwths7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
694***** Το τηλ. της Δανάης......50 ευρω έδωσα,έκατσα σχεδόν 2 ώρες κ τελείωσα 2 φορές....Πύραυλος στο κρεββάτι και εξαιτίας της είχα καυλώσει τρομερά........Αφήστε που είναι και πολύ εχέμυθο άτομο και καλό παιδί....πέρασα υπέροχα παιδιά εξαιτίας της...σε κάνει να νιώσεις λες και είσαι σπίτι σου.....όσοι δεν έχετε πάει στη Δανάη να πάτε και να της στείλετε πολλά φιλιά και χαιρετίσματα απο τον Peiraiwths7.......Να πάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.......εγώ θα ξαναπάω στάνταρ....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
69****** Το τηλ. της Δανάης......50 ευρω έδωσα,έκατσα σχεδόν 2 ώρες κ τελείωσα 2 φορές....Πύραυλος στο κρεββάτι και εξαιτίας της είχα καυλώσει τρομερά........Αφήστε που είναι και πολύ εχέμυθο άτομο και καλό παιδί....πέρασα υπέροχα παιδιά εξαιτίας της...σε κάνει να νιώσεις λες και είσαι σπίτι σου.....όσοι δεν έχετε πάει στη Δανάη να πάτε και να της στείλετε πολλά φιλιά και χαιρετίσματα απο τον Peiraiwths7.......Να πάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.......εγώ θα ξαναπάω στάνταρ....
ουπς!!!!!!1τηλεφωνακι on air...τον πουλεν!!!

Peiraiwths7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν το ήξερα ρε παιδιά ότι δεν πρέπει να δημοσιευτεί τηλ. on air...Τι να πώ...?Ζητώ συγνώμμη,δεν το έκανα επίτηδες,αλλά για να βοηθήσω τον φίλο που μου το ζήτησε(tomace),δεν το έκανα εσκεμμένα....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν το ήξερα ρε παιδιά ότι δεν πρέπει να δημοσιευτεί τηλ. on air...Τι να πώ...?Ζητώ συγνώμμη,δεν το έκανα επίτηδες,αλλά για να βοηθήσω τον φίλο που μου το ζήτησε(tomace),δεν το έκανα εσκεμμένα....
τα τηλ φευγουν με πμ να το ξερεις φιλε μου!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οποιος προλαβε το γραψε. :grin: :grin:
Απο εμενα δεκτη η συγνωμη....συγχωρεμενως. :thumbsup:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κι απο μενα συγχορεμενος μιας και το προλαβα κι εγω...μπουχαχχααχαχχ.οσοι δεν το προλαβαν μαλλον δεν θα τον συγχωρεσουν τον φιλο πειραιωτη!!!!

keisel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πολλα ακουω γι αυτην την Δαναη ρε παιδια, φαινεται καλη περιπτωση, έχει εργαλειο? Το χρησιμοποιει?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Ergaleio.jpg
    Ergaleio.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Vicenzo

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
56
Πόντοι
0
Παιδια οποιος εχει κινητο της Δαναης ας στειλει και σε μενα ενα πριβε.
ΥΓ: Α ρε Δαναη... ολοι για σενα δουλευουνε. :)

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Το τηλ. της Δαναης ειναι αυτο που αναγραφει στις αγγελιες τις σε ολα τα site,δεν το εχει αλλαξει,εγω το εχω δυο χρονια τωρα και οπως εχω γραψει πιο πανω,αν δεν το σηκωνει ή το εχει κλειστο,αφηστε μνμ και θα σας παρει αυτη.Εχω σαν αρχη μου να μην ζηταω τηλεφωνα και να μην δινω επισης,για αυτο ζηταω συγνωμη απο ολους σας.Το συγκεκριμενο τηλ. ομως μπορειτε να το βρειτε πολυ ευκολα,καθως οι φιλοι συναγωνιστες εχουν δωσει απειρες φορες τα site και τα nicknames που χρησιμοποιει η Δαναη.Φιλικα.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
παιδια εχει παρει κανεις μια Αντζυ μελαχροινη , με πολυ μικρο βυζι που νομιζω κανει πιατσα Συγγρου;
Τι λεει στο κρεβατι;

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Βρε παιδιά στην Φυλής 104 πάνω στον πρώτο όροφο που ήταν ΜΠΟΎΡΔΕΛΟ με τρανς είχε τελευταία πριν κλείσει Ένα ξανθό με σιλικόνατα πολύ μεγάλα βυζία 5+ μήπως ξέρεται αυτό το τρανς που δουλεύει τώρα οποίος ξέρει ας μου το πει με μήνυμα στό pm ευχαριστώ
Αρχηγέ μου όχι δέν ξέρω. Όμως άν την βρείς ειδοποίησε και τον κόσμο εδώ πέρα. άκου βυζιά ν5 το τραβεστό  :think: :rockon:.  επειγόντως σε παρακαλώ να ειδοποιήσεις.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=9pt]παιδια εχει παρει κανεις μια Αντζυ μελαχροινη , με πολυ μικρο βυζι που νομιζω κανει πιατσα Συγγρου;
Τι λεει στο κρεβατι; [/size]

Δυο φορές.

Τη μια έλεγε:
"Α μπε μπα μπλόμ, του κι θε μπλόμ, α μπε μπα μπλομ του κι θε μπλομ, μπλιμ μπλομ"
Την άλλη έλεγε:
"Πάτερ ημων ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά σου, ελθέτω η βασιλεία σου..."

Νομίζω τη δεύτερη φορά τη πόνεσα και γι αυτό άλλαξε τροπάρι.

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δυο φορές.

Τη μια έλεγε:
"Α μπε μπα μπλόμ, του κι θε μπλόμ, α μπε μπα μπλομ του κι θε μπλομ, μπλιμ μπλομ"
Την άλλη έλεγε:
"Πάτερ ημων ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά σου, ελθέτω η βασιλεία σου..."

Νομίζω τη δεύτερη φορά τη πόνεσα και γι αυτό άλλαξε τροπάρι.
φίλε Σταυρο51 νομίζω ότι είσαι στα όρια της γραφικότητας. Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθεις να ασχολεισαι...... Λές και δεν είναι ελεύθερος ο καθένας να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του. Λες και πρέπει να πάρει την άδειά σου πρώτα......Σοβαρέψου Σταύρο, σοβαρέψου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom