You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Επισκέπτης
γιατη μιλας ετσι ρε φιλε ?σε πειραζει που ψαχνω για νανο?εσενα σ αρεσουν τα γιγαντια τραβελια?ψόφα άρρωστε
Επισκέπτης
ετσι εγκυκλοπεδικα ισως να ειτανε και το πρωτο μπουρδελο που δουλευε με τραβελια ειτανε στην οδο θηρας το δευτερο σπιτι μπενοντας απο αχαρνων προς πατησιων πριν 30 χρονια περιπου
upthere_scotland
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους,
Δεν ξέρω αν κανείς έχει δει την εν λόγο κυρία.
Αν ναι ας μας πει εντυπώσεις.
Δεν ξέρω αν κανείς έχει δει την εν λόγο κυρία.
Αν ναι ας μας πει εντυπώσεις.
Επισκέπτης
μαγκες τι παιζει με τα τραβελακια που εχουν αγγελια στο εθνος σημερα;
Με το ζορι τους βγαζεις κουβεντα και μολις τους λεω οτι ειμαι μονο ενεργητικος μου το κλεινουν στην μουρη!!!!!
Ασε που εχω την εντυπωση οτι ειναι και χαλια απο φατσα.
Παιζει κανενα τηλ κοντα στην Συγγρου για ωραιο τραβελακι επιπεδου Δαναης;
Με το ζορι τους βγαζεις κουβεντα και μολις τους λεω οτι ειμαι μονο ενεργητικος μου το κλεινουν στην μουρη!!!!!
Ασε που εχω την εντυπωση οτι ειναι και χαλια απο φατσα.
Παιζει κανενα τηλ κοντα στην Συγγρου για ωραιο τραβελακι επιπεδου Δαναης;
Επισκέπτης
οποιος ξερει κατι για νανο τραβελι ας το αναφερει.
ευχαριστω εκ τον προτερον
ευχαριστω εκ τον προτερον
upthere_scotland
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 7.316
Κλησπερα σας κυριοι. Δεν εχετε ιδεα ποσο χαρηκα που βρηκα τετοιο forum γιατι ειμαι και εγω μεγαλος fan των travesti. Πριν γραπσς διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες και τις βρηκα super. Στην ζωη μου εχω παει με καποιες (κοπελες) αλλα αυτες που πραγματικα μου εμειναν ειναι η ΜΙΡΕΛΑ που την βρηκα μεσω του netmeeting kai h RANIA (εχω να πας αρκετο καιρο) εκανε πιατσα πισω απο την συγκρου στο ανεβασμα στον υποσταθμο της ΔΕΗ με δωρακι 40 ευρω (τοτε).
Ενα ευγενικο σχολιο θα κανω αν και το forum ειναι ελεθερο για ολους, δεν μου αρεσει καθολου να βλεπω (εξυπνα σχολια) απο ανθρωπους που δεν εχουν καμια εμπειρια.
Ενα ευγενικο σχολιο θα κανω αν και το forum ειναι ελεθερο για ολους, δεν μου αρεσει καθολου να βλεπω (εξυπνα σχολια) απο ανθρωπους που δεν εχουν καμια εμπειρια.
Επισκέπτης
πως λεγεται αυτος που παει με γκει,τραβεστι η τρανσεξουαλ.??ομοφυλοφιλος...Κλησπερα σας κυριοι. Δεν εχετε ιδεα ποσο χαρηκα που βρηκα τετοιο forum γιατι ειμαι και εγω μεγαλος fan των travesti. Πριν γραπσς διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες και τις βρηκα super. Στην ζωη μου εχω παει με καποιες (κοπελες) αλλα αυτες που πραγματικα μου εμειναν ειναι η ΜΙΡΕΛΑ που την βρηκα μεσω του netmeeting kai h RANIA (εχω να πας αρκετο καιρο) εκανε πιατσα πισω απο την συγκρου στο ανεβασμα στον υποσταθμο της ΔΕΗ με δωρακι 40 ευρω (τοτε).
ειναι το πιο κομψο που μπορω να βρω για κατι τυπους σαν εσενα και τον αλλον με τους νανους και τα ξωτικα... *P *P *P *P *P *P *P *P *P
Επισκέπτης
Niκολακι αν δεν σου αρεσουν οι φωτο μου μπορεις να με πεις μαλακα η οτιδηποτε κοροιδευτικο θες.πως λεγεται αυτος που παει με γκει,τραβεστι η τρανσεξουαλ.??ομοφυλοφιλος...
ειναι το πιο κομψο που μπορω να βρω για κατι τυπους σαν εσενα και τον αλλον με τους νανους και τα ξωτικα... *P *P *P *P *P *P *P *P *P
ομοφυλοφιλος δεν ειμαι και αν δεν εχεις την αισθηση του χιουμορ κακο του κεφαλιου σου
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 7.316
Το συγκεκριμενο θεμα αφορα πληροφοριες που καταθετουν οι απανταχου χρηστες μοιραζομενοι εμπειριες που αφορα το sex με TS/TV. Δεν μπορω να καταλαβω προς τι η επιθετικοτητα και κυριως οι επιθετικοι προσδιορισμοι.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K