Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Για τραβελι-νανο δεν ξερω, ΑΛΛΑ, Συγγρου και Αριστοτελους, μετα την Παντειο δηλαδη, βγαινουν τρανσ που δεν ειναι γιγαντες-ξυλοκοποι.Ριξε μια ματια και οτι προκυψει....... :grin:

Επισκέπτης
ετσι εγκυκλοπεδικα ισως να ειτανε και το πρωτο μπουρδελο που δουλευε με τραβελια ειτανε στην οδο θηρας το δευτερο σπιτι μπενοντας απο αχαρνων προς πατησιων πριν 30 χρονια περιπου

Επισκέπτης
τελικα βρηκα νανο τραβελι

Συνημμένα

• tranny-pics-n.jpg
    tranny-pics-n.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 58

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εάν κανεις έχει πάρει ποτέ αυτήν που βγαίνει μετά το Πάντειο και έχει ένα σπορ πράσινο αυτοκίνητο ασ μασ πει εντυπώσεις. Ανήκει στξν κατηγορία τρανσ - πιπίνι;

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
μαγκες τι παιζει με τα τραβελακια που εχουν αγγελια στο εθνος σημερα;
Με το ζορι τους βγαζεις κουβεντα και μολις τους λεω οτι ειμαι μονο ενεργητικος μου το κλεινουν στην μουρη!!!!!
Ασε που εχω την εντυπωση οτι ειναι και χαλια απο φατσα.
Παιζει κανενα τηλ κοντα στην Συγγρου για ωραιο τραβελακι επιπεδου Δαναης;

Επισκέπτης
οποιος ξερει κατι για νανο τραβελι ας το αναφερει.
ευχαριστω εκ τον προτερον

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Στην οδο Θηρας συνεχιζεται η παραδοση, δηλαδη και τα δυο σπιτια εχουν trans, θα ελεγα μαλιστα οτι οι "ξυλοκοποι" βρισκονται στο δευτερο, απο την Αχαρνων, στο πρωτο υπαρχει κατι σε mini-size.Check it out  !

Makis(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
με την εν λογω κυρια gillian exei paei kaneiw?

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Κλησπερα σας κυριοι. Δεν εχετε ιδεα ποσο χαρηκα που βρηκα τετοιο forum γιατι ειμαι και εγω μεγαλος fan των travesti. Πριν γραπσς διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες και τις βρηκα super. Στην ζωη μου εχω παει με καποιες (κοπελες) αλλα αυτες που πραγματικα μου εμειναν ειναι η ΜΙΡΕΛΑ που την βρηκα μεσω του netmeeting kai h RANIA (εχω να πας αρκετο καιρο) εκανε πιατσα πισω απο την συγκρου στο ανεβασμα στον υποσταθμο της ΔΕΗ με δωρακι 40 ευρω (τοτε).
Ενα ευγενικο σχολιο θα κανω αν και το forum ειναι ελεθερο για ολους, δεν μου αρεσει καθολου να βλεπω (εξυπνα σχολια) απο ανθρωπους που δεν εχουν καμια εμπειρια.

Επισκέπτης
ouroboros στην αφειερωνω

Συνημμένα

• mayro trabeli.jpg
    mayro trabeli.jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 51

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Σε ευχαριστω πολυ.
Ετσι εχουν αυτες οι επαφες......
Τελικα κανεις δεν ξερει να πει για τραβελι με προσοντα το οποιο να υπαρχουν λεπτομεριες.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Κλησπερα σας κυριοι. Δεν εχετε ιδεα ποσο χαρηκα που βρηκα τετοιο forum γιατι ειμαι και εγω μεγαλος fan των travesti. Πριν γραπσς διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες και τις βρηκα super. Στην ζωη μου εχω παει με καποιες (κοπελες) αλλα αυτες που πραγματικα μου εμειναν ειναι η ΜΙΡΕΛΑ που την βρηκα μεσω του netmeeting kai h RANIA (εχω να πας αρκετο καιρο) εκανε πιατσα πισω απο την συγκρου στο ανεβασμα στον υποσταθμο της ΔΕΗ με δωρακι 40 ευρω (τοτε).
Ενα ευγενικο σχολιο θα κανω αν και το forum ειναι ελεθερο για ολους, δεν μου αρεσει καθολου να βλεπω (εξυπνα σχολια) απο ανθρωπους που δεν εχουν καμια εμπειρια.
πως λεγεται αυτος που παει με γκει,τραβεστι η τρανσεξουαλ.??ομοφυλοφιλος...
ειναι το πιο κομψο που μπορω να βρω για κατι τυπους σαν εσενα και τον αλλον με τους νανους και τα ξωτικα... *P *P *P *P *P *P *P *P *P

Επισκέπτης
πως λεγεται αυτος που παει με γκει,τραβεστι η τρανσεξουαλ.??ομοφυλοφιλος...
ειναι το πιο κομψο που μπορω να βρω για κατι τυπους σαν εσενα και τον αλλον με τους νανους και τα ξωτικα... *P *P *P *P *P *P *P *P *P
Niκολακι αν δεν σου αρεσουν οι φωτο μου μπορεις να με πεις μαλακα η οτιδηποτε κοροιδευτικο θες.
ομοφυλοφιλος δεν ειμαι και αν δεν εχεις την αισθηση του χιουμορ κακο του κεφαλιου σου

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Το συγκεκριμενο θεμα αφορα πληροφοριες που καταθετουν οι απανταχου χρηστες μοιραζομενοι εμπειριες που αφορα το sex με TS/TV. Δεν μπορω να καταλαβω προς τι η επιθετικοτητα και κυριως οι επιθετικοι προσδιορισμοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom