You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
stavigreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για δέστε λίγο αυτές.....
είναι από γερμανία ...
23x5
.................
Και αυτή είναι αθηνα αν ενδιαφέρει κανένα?
είναι από γερμανία ...
23x5
.................
Και αυτή είναι αθηνα αν ενδιαφέρει κανένα?
μαγκες , σκεφτομαι να πα αυριο με Δαναη μιας και ολοι γραφετε καλα λογια.Υπαρχει καποιος που να θελει να κανει κανενα νεο σχολιο για την κοπελα.
Προσωπικα δεν θα με χαλαγε καθολου να την εβλεπα να επαιζε το πουλακι της!!!
Προσωπικα δεν θα με χαλαγε καθολου να την εβλεπα να επαιζε το πουλακι της!!!
Μαγκες οταν καποιος παει με τρανσεξουαλ δεν σημαινει οτι ειναι αδερφη...
Αν ηταν αδερφη θα πηγαινε με αντρες...και οχι με γυναικες που εχουν που..ο.
Γιατι στην ουσια οι ομορφες τρανς αυτο ειναι....γυναικες με πουτ..ο και οχι αντρες.
Και για να δειτε και τι κυκλοφορει στην διεθνη πιατσα...μπειτε στο παρακατω σαιτ για να παθετε ζημια...
Kαι πειτε μου...δεν ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο να πηγαινεις με τετοια μωρα και ας εχουν και κατι εξτρα, απο το να πηγαινεις με την καθε εξαθλιωμενη ρωσιδα βιζιτα???Και φυσικα δεν μιλαμε για την περιποιηση που σου κανει το τρανσ αν εχει κεφια...
Δεν εχω δοκιμασει με τρανς αλλα απο οτι βλεπω στα καλα DVD του joey silvera με τρανς πρεπει να ειναι καλη φαση...(δειτε rogue adventures 28 και πατε στην σκηνη με την bianca freire...ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!)
Αν ηταν αδερφη θα πηγαινε με αντρες...και οχι με γυναικες που εχουν που..ο.
Γιατι στην ουσια οι ομορφες τρανς αυτο ειναι....γυναικες με πουτ..ο και οχι αντρες.
Και για να δειτε και τι κυκλοφορει στην διεθνη πιατσα...μπειτε στο παρακατω σαιτ για να παθετε ζημια...
Kαι πειτε μου...δεν ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο να πηγαινεις με τετοια μωρα και ας εχουν και κατι εξτρα, απο το να πηγαινεις με την καθε εξαθλιωμενη ρωσιδα βιζιτα???Και φυσικα δεν μιλαμε για την περιποιηση που σου κανει το τρανσ αν εχει κεφια...
Δεν εχω δοκιμασει με τρανς αλλα απο οτι βλεπω στα καλα DVD του joey silvera με τρανς πρεπει να ειναι καλη φαση...(δειτε rogue adventures 28 και πατε στην σκηνη με την bianca freire...ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!)
Δειτε μερικα διαλεγμενα...
ΤΟ συγκεκριμενο σαιτ εχει και ευρωπαικο τμημα οποτε...σπευσατε!!!
ΥΓ: Και πειτε μου...σε περιπτωση που κανατε μια παρτουζιτσα...ποιον θα θελατε να γαμαει διπλα σας μια αλλη γκομενα???Εναν αντρα η καποιο απο τα παραπανω τραβελια???Γιατι αν δεν το ξερατε ολα τα τραβελια ειναι και λεσβιες...γαμανε γκομενες κανονικοτατα!!!!!
ΤΟ συγκεκριμενο σαιτ εχει και ευρωπαικο τμημα οποτε...σπευσατε!!!
ΥΓ: Και πειτε μου...σε περιπτωση που κανατε μια παρτουζιτσα...ποιον θα θελατε να γαμαει διπλα σας μια αλλη γκομενα???Εναν αντρα η καποιο απο τα παραπανω τραβελια???Γιατι αν δεν το ξερατε ολα τα τραβελια ειναι και λεσβιες...γαμανε γκομενες κανονικοτατα!!!!!
Brazilianes sto milano
Καλά, η ξανθιά δεν μοιάζει με την Κατερίνα Για...γλου;
Επισκέπτης
συναδελφοι ψαχνω για νανο τραβελι.οποιος ξερει κατι ας γραψει
Επισκέπτης
συναδελφοι ψαχνω για νανο τραβελι.οποιος ξερει κατι ας γραψει
Με πλατύ κεφάλι να ακουμπάς και την μπύρα ενω σου πέρνει πίπα?
Με μεγαλα βυζια για να σκουπιζει το πατωμασυναδελφοι ψαχνω για νανο τραβελι.οποιος ξερει κατι ας γραψει
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
πηγαινε λιωσιων 303 και βρες τη ντινα. μιλαμε για το τραβελι.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
κοιτα φιλε εγω δεν γουσταρω τις τρανσ αλλα μια φορα εκανα το λαθος και πηγα. εχει βυζια παντος. πηγαινε να την βρεις ποιες μερες ειναι δεν ξερω. ειχα παει πριν καιρο.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K