You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
μαγκες μολις γυρισα απο βολτα στη Συγγρου.
Ειδα σε ενα σκουρο μερσεντσ Α140 ενα φοβερο ξανθο μωρο . 70 ευρω μου ειπε σπιτι της , Ξερει κανεις τι παιζει στο κρεβατι με το μωρο αυτο.
Μια μαυρομαλλα σε ενα σκουρο τζιμπακι που παρκαρει σε μια στροφη τι παιζει;
Ειδα σε ενα σκουρο μερσεντσ Α140 ενα φοβερο ξανθο μωρο . 70 ευρω μου ειπε σπιτι της , Ξερει κανεις τι παιζει στο κρεβατι με το μωρο αυτο.
Μια μαυρομαλλα σε ενα σκουρο τζιμπακι που παρκαρει σε μια στροφη τι παιζει;
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Γιατί δεν τη ρωτάς; Πρόσεχε μόνο, μπορεί να πιάσεις ή να γλύψεις κανα παπάρι!
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 7.316
Kαλησπερα συναδελφοι.
Ειπαρχει καποιος συναγωνιστης που να εχει καποιο καλο δοκιμασμενο τηλ απο trans. Εαν εχει την ευγενη καλοσυνη ασ το στειλει στο μαιλ μου η με pm. Σημερα εκανα ενα τηλ σε καποια Τρανσ αλλα χαλαστικα με τις τιμεσ που δεν αξιζουν με τιποτα. Εκτος απο δαναη που εχω δει το σιτε και δεν μου αρεσε.
Ειπαρχει καποιος συναγωνιστης που να εχει καποιο καλο δοκιμασμενο τηλ απο trans. Εαν εχει την ευγενη καλοσυνη ασ το στειλει στο μαιλ μου η με pm. Σημερα εκανα ενα τηλ σε καποια Τρανσ αλλα χαλαστικα με τις τιμεσ που δεν αξιζουν με τιποτα. Εκτος απο δαναη που εχω δει το σιτε και δεν μου αρεσε.
ultramarine
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 470
- Πόντοι
- 291
Αγαπητοί συναγωνιστές... υπάρχει μια Τρανς μιγας, η οποία κυκλοφορεί στο adult και στο singles με το νικ, migada_trans και έχει και φωτογραφίες - απ το messenger μαλιστα μου εστειλε αλλη μια και το τηλεφωνό της. Λέγεται Στέλλα και λεει οτι έχει στηθος Νο 4 ενω η φωτό απο τα οπίσθια της είναι όντως πολυ ενδιαφέρουσα.... Βέβαια Νετ ειναι αυτο κι εχουν δει πολλα τα ματια μου - γι αυτο ρωτάω μήπως κανεις σας την έχει δει / πάρει και έχει αφαλεις πληροφορίες. Μου είπε οτι δέχεται σπίτι της στο Κουκάκι μέχρι καποια ώρα γιατι μετα βγαίνει για Συγγρού...
Επισκέπτης
Λοιπόν παιδιά παρακολουθώ τα ποστς επι του θέματος καιρό...οποιος θέλει να κανονίσουμε μια παρέα από εδώ να σας πάω ένα βράδυ στις ''κούκλες'' να γνωρίσετε μιά μη ερωτικοεπαγγελματική πλευρά των ''κοριτσιών''... το επάγγελμα το ασκούν γιατί δεν τισ παιρνει κανένας στην δουλειά κατά τα άλλα τα κορίτσια αυτά μπορούν να αγαπήσουνε πιο καλά απο τις κανονικές γυναίκες... τυγχάνει κάποτε στο παρελθόν να είχα σχέση με τρανς... με δυο για την ακρίβεια και έιμαι γνώστης του θέματος.... αν θέλετε τρανσ μην την πληρώσετε ερωτευτήτε την...
Επισκέπτης
και εμενα δεν με παιρνουν στη δουλεια χωρις να ειμαι τρανς......... και σκεφτομαι να βγω και εγω στη συγγρου..........Λοιπόν παιδιά παρακολουθώ τα ποστς επι του θέματος καιρό...οποιος θέλει να κανονίσουμε μια παρέα από εδώ να σας πάω ένα βράδυ στις ''κούκλες'' να γνωρίσετε μιά μη ερωτικοεπαγγελματική πλευρά των ''κοριτσιών''... το επάγγελμα το ασκούν γιατί δεν τισ παιρνει κανένας στην δουλειά κατά τα άλλα τα κορίτσια αυτά μπορούν να αγαπήσουνε πιο καλά απο τις κανονικές γυναίκες... τυγχάνει κάποτε στο παρελθόν να είχα σχέση με τρανς... με δυο για την ακρίβεια και έιμαι γνώστης του θέματος.... αν θέλετε τρανσ μην την πληρώσετε ερωτευτήτε την...
το θέμα είναι οτι εσύ έχεις μια ελπίδα αυτές καμία εχω περάσει 2 χρόνια κοντά τους και πίστεψε με τις ξέρω καλύτερα απο τον κάθε ενα εδώ μεσα λίγοι άντρεσ τολμούν σχέση με τρανσ αλλωστε.... παντος όλα τα κορίτσια ειναι διαμαντια στιν ψυχη... απλωσ είναι και 3-4 που αμα σε βρουνε μποσικο σου τον φορμάρουνε κιολας αυτεσ ομωσ αναλογικά είναι λιγες και όχι μονιμες κατοικοι Αθηνων, παντως για καθε ενδεχόμενο αντι για το σπιτι της να πατε σε ενα ξενοδοχειο... εχει 2 φιλικα σε τρανσ στιν περιοχη....
Επισκέπτης
η κοπελα που τα ειχες τον ειχε μεγαλο?
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 7.316
Σαριδο αυτο που λεσ ειναι σωστο αλλα οχι τοσο ιδανικο. Επιδει μου εχει τυχει και εμενα να κανω σχεση με Τρανσ για εναμιση χρονο περιπου σου λεω οτι δεν μπορεισ να κρατησεις ευκολα τισ ισσοροπιες. Ναι αυτα τα κοριτσια ειναι ευαισθητα ναι μπορουν να νιωσουν δυνατα αλλα δεν δινονται ολοκληροτηκα ποτε.
Φυσικα σεβομαι την την εμπειρια σου αλλα μπροστα στο χρημα δεν μπαινει τιποτα αλλο μιας και δεν ειναι δυστιχως κοινωνικα αποδεκτες.
Φυσικα σεβομαι την την εμπειρια σου αλλα μπροστα στο χρημα δεν μπαινει τιποτα αλλο μιας και δεν ειναι δυστιχως κοινωνικα αποδεκτες.
ultramarine
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 470
- Πόντοι
- 291
για πρωτη φορα παιδια ποια τρανς προτεινετε?
Δαναη.... Φιλικη, καλο κορμι και στηθος,
kostasn(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πως θα τη βρουμε την δαναη??? ξερι κανεισ?????????
Για πρώτη φορά θα σας σύστηνα την 'Ελενα....ζεστή θυλική και ποτέ βιαστική...για εσάς που σας αρέσει να πληρώνετε βέβαια..και όχι τπιτοτε άλλο αλλα βρίσκετε στην ίδια πολυκατοικία με ένα ''σπίτι'' που από ότι διαβάζω πολλοί το έχετε επισκεφτεί.
κανένας γρίφος... απλώς εγώ δεν μπορώ να σας δώσω ούτε τηλέφωνα ούτε διευθήνσεις εδώ δημοσίως....τέλως πάντων...όσοι θέλουν τρυφερότητα να δοκιμάσουν πρώτη φορά με την Έλενα όσοι θέλουν και προσόντα... να δοκιμάσουν με την Μάνια(αν και λίγο τρομακτικό το μεγάλο μεγεθος της) αλλά με τον τρόπο ποθ μιλάει σε τρελαίνει.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K