Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Μου αρεσει που κανετε και πλακα με τον συναδελφο giorgo6969. Ανθρωποι που ποσταρουν κτηνοβασια δεν νομιζω να εχουν το περιθωριο αυτο. Οποτε χαλαρα. Το Forum ειναι ελευθερο γιαυτο εχει και διαφορα θεματα.
ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι για πλακα...

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
φυσικα και δεν ειναι για καμια πλακα....αλιμονο εαν ο καθενασ εκανε κριτικη στον αλλον για το πως την βρισκει.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
φυσικα και δεν ειναι για καμια πλακα....αλιμονο εαν ο καθενασ εκανε κριτικη στον αλλον για το πως την βρισκει.
δεν καταλαβες.κριτικη δεν κανουμε ασφαλως.απλα αυτοι που πηγαινουν με ζωα ειναι χειροτεροι απο ζωα.συγνωμη στα ζωα που τους προσβαλω.οσο για τραβεστι-τρανσ ακομα χειροτερα.το επιλογη τους ειναι χωραει πολυ συζητηση.
υγ.οχι δεν ειμαι η λουκα...

Επισκέπτης
Αγαπητε νικο μην εχεις ταμπου .καποιοι ειναι περιεργοι και θελουν να δοκιμαζουν καινουρια πραγματα. Εγω δεν ειμαι σε αυτους αλλα τους σεβομε.
για να γινει καποιος πρεζακιας πρεπει να δοκιμασει πρωτα κατι καινουριο και μετα γινεται πρεζακιας.το να πας με τραβελι που εχει μεγαλα προσαντα πρωτα σε φορμαρει και μετα καταλαβενεις οτι εγινες αδελφη.
περι ορεξεος κολοκυθοπιτα........

Υ.Γ αυτη την στιγμη στην Ελλαδα 1 στους 10 ειναι GAY η πουστης οπως θες πεστο,μην εκπλησεσε με αποψεις του τυπου θελω ενα τρανς για σοβαρη σχεση

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μου αρεσει που κανετε και πλακα με τον συναδελφο giorgo6969. Ανθρωποι που ποσταρουν κτηνοβασια δεν νομιζω να εχουν το περιθωριο αυτο. Οποτε χαλαρα. Το Forum ειναι ελευθερο γιαυτο εχει και διαφορα θεματα.

Αγαπητέ OUROBOROS,
αν εννοείς εμέ, ναί άνοιξα το θρέντ " κτηνοβασία " με πρόθεση χιούμορ και τίποτα περισσότερο.Ίσως πρέπει να δώσω διευκρινίσεις, κάτι που σκοπεύω να κάνω. Φυσικά ο καθένας με τα γούστα του.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Τελος καλο ολλα καλα.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Αγαπητε νικο μην εχεις ταμπου .καποιοι ειναι περιεργοι και θελουν να δοκιμαζουν καινουρια πραγματα. Εγω δεν ειμαι σε αυτους αλλα τους σεβομε.
για να γινει καποιος πρεζακιας πρεπει να δοκιμασει πρωτα κατι καινουριο και μετα γινεται πρεζακιας.το να πας με τραβελι που εχει μεγαλα προσαντα πρωτα σε φορμαρει και μετα καταλαβενεις οτι εγινες αδελφη.

Υ.Γ αυτη την στιγμη στην Ελλαδα 1 στους 10 ειναι GAY η πουστης οπως θες πεστο,μην εκπλησεσε με αποψεις του τυπου θελω ενα τρανς για σοβαρη σχεση
μικρο ποσοστο ειπες τασ...μονο 1.για ανεβαινε...
ο καθενας οπως τη βρισκει κατσικακια προβατα μαστιφ ριτριβερ πουντλ...

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
φιλε tasaef (εαν μου επιτρεπεισ φυσικα). Το γεγονος οτι ο καθενασ εχει τα γουστα του και την δυναμη να ζηταει πληροφοριες ανοιχτα δεν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να κανει πικροχολα σχολια η πλακα. Ασφαλως εδω ο καθενας εχει καθε δικαιωμα να γραφει οτι θελει, αλλα ετσι δεν δειχνει τον απαραιτητο σεβασμο προσ ολουσ τουσ χρηστεσ που γραφουν σε αυτο το θεμα.

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
φίλε OUROBOROS πως το κόβεις?

Επισκέπτης
φιλε tasaef (εαν μου επιτρεπεισ φυσικα). Το γεγονος οτι ο καθενασ εχει τα γουστα του και την δυναμη να ζηταει πληροφοριες ανοιχτα δεν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να κανει πικροχολα σχολια η πλακα. Ασφαλως εδω ο καθενας εχει καθε δικαιωμα να γραφει οτι θελει, αλλα ετσι δεν δειχνει τον απαραιτητο σεβασμο προσ ολουσ τουσ χρηστεσ που γραφουν σε αυτο το θεμα.
φυσικα και σου επιτρεπω εκλεκτο μελος OUTBOROS και με συνχωρεις για τα πικροχολα πλην χιουμοριστικα σχολια μου.

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
κανένα τέτοιο θα το γαμούσατε?

Συνημμένα

• m_c2b1251c6e098004fc2fc740747a5433.jpg
    m_c2b1251c6e098004fc2fc740747a5433.jpg
    8 KB · Εμφανίσεις: 42

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
φίλε OUROBOROS πως το κόβεις?

gook, τάσβησα γιατί μου φάνηκαν ερασιτεχνικές και με πρόσωπο. Αν έχω κάνει λάθος μου λες. Αν όχι βάλτες πάλι αφου τις φτιάξεις έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεται. Καλή συνέχεια.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
φυσικα και σου επιτρεπω εκλεκτο μελος OUTBOROS και με συνχωρεις για τα πικροχολα πλην χιουμοριστικα σχολια μου.
ναι ρε παιδια πλακα κανουμε.στην σημερινη εποχη αλλωστε γινεται της πουτανας το καγκελο...

Επισκέπτης
αυτο ενοειτε προσον?

Συνημμένα

• trabeli me prosonta.jpg
    trabeli me prosonta.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 44

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Δεν ειμαστε εδω για να ειπαρχουν διαξιφισμοι. Απορω ομως πραγματικα με την επιμονη καποιων χρηστων να ασχολουνται με ενα θεμα που υποτιθεται δεν τουσ ενδιαφερει. Μηπωσ τελικα αυτοσ ο παρεμβατισμος οδηγει καπου αλου?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Συμφωνώ για τη κολοκυθόπιττα, όπως έλεγε και ο παππούς μου: ʼντρας δεν είναι αυτός που δεν έχει πάει ποτέ με άλλον άντρα, είναι αυτός που πήγε και δεν του άρεσε!

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
δεν ξέρω αν είναι ερασιτεχνικές μου της στιλ αν .. πάντως να μην τρελαινόμαστε με το αν κοροϊδεύουμε .. καμιά πλάκα πιστεύομε πως χρειάζεται

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Δεν ειμαστε εδω για να ειπαρχουν διαξιφισμοι. Απορω ομως πραγματικα με την επιμονη καποιων χρηστων να ασχολουνται με ενα θεμα που υποτιθεται δεν τουσ ενδιαφερει. Μηπωσ τελικα αυτοσ ο παρεμβατισμος οδηγει καπου αλου?
ενταξει τα ομολογω ολα.ειμαι τραβεστι...καλα πως με καταλαβες απ τον παρεμβατισμο?γιαυτο μιλαω με τετοιο μισος.ειμαι ο ιδιος.αστα φιλε δραμα...

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
και παλι Ισχυει η προηγουμενη απαντηση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom