You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καταρχην θα ηθελα να σε ρωτησω με ολο το θαρως φιλε outboros αν βρισκεσε σε καλη οικονομικη κατασταση.
Επισκέπτης
αν διαθετεις 1200-2000 ευρω καλο θα ηταν να πας ταυλανδη και να τρελαθεις να γαμας τραβελια ενχειρησμενα και μη.Στο κο σαμουι και την παταγια εχει τα περισοτερα.για να καταλαβεις ποσο φθηνα ειναι μπορεις να παρεις με 20 ευρω το ενα για ολο το βραδυ δηλαδη με 100 ευρω μπορεις να κανεις ενα αξιοπρεπες τρενακι για ολο το βραδυ .εξοπλισου με cials απο ελλαδα και σχισε οτι κωλο κινητε.αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη με ολο τον σεβασμο που τρεφω για την προσωπικοτητα σου(οχι τα γουστα σου).
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 7.316
Καταρχην με τιμα το γεγονος να αφιερωσεις τοσο χρονο γραφοντας και απαντωντας στο ερωτημα που εθεσα. Κατα δευτερο η προταση σου ειναι ιδιαιτερα ελκηστικη αλλα οχι προτεινομενη λογο δουλειας. Κατα τριτον αναφερω ως πληροφορια και μονο οτι μπορει να μου αρεσουν οι Τρανς αλλα για να ρωταω μαλον δεν θα εχω τις καταλληλες εμπειριες οπως εχω αναφερει και σε προηγουμενο μυνημα στο forum. Παντος οπως και να εχει σε ευχαριστω.
xamilontonon
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Η μανια οντοσ εχει τεραστια προσοντα εχει και πολλι καλι περιπιοιση
Ο χρηστης Σαριδος ειχε πει για 2 Τρανς ονοματη Ελενα και Μανια. Η Ελενα μετρια προσοντα και η Μανια τεραστια. Ξερει κανενας τιποτα γιαυτες?
Έχουν προφίλ σε singles, adult. Η Μάνια όντως είναι νταρντάνα
Alternative
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
1)Mια Κυπρια με πολυ μεγαλα προσοντα η οποια δουλευει στην Αθηνας και μερικες φορες στην Καβαλας.Αδυνατη με ασχημο προσωπο και μαλακισμενη ομως συμπεριφορα
2)Νταιζη η χριστινα στα κατω Πατησια ηταν και στην Αλεξανδρας παλια με αρκετα μεγαλα προσοντα αλλα δυστηχως εχω χασει το τηλ της και ψαχνω να τη βρω.Φοβερη συμπεριφορα και πολυ καυλιαρα
3)Λιντα εχει αγγελια στο Εθνος και γραφει σπανια προσοντα ή πλουσια προσοντα(πραγματι εχει πολυ μεγαλα).Ξανθια ψηλη αδυνατη αλλα μετρια συμπεριφορα.
4)Συγγρου ενα ασημι CITROEN C2 με μια μελαχροινη με σπαστο μαλι και φουσκωμενα χειλια.Επισης πολυ μεγαλα προσοντα.
Μηπως ξερει κανεις που δουλευει η χαρα που ηταν περσυ στη φυλης στον καθετο σε ενα μπουρδελο που ειχε ανεκαθεν τραβελια και ακομα και αν ξερει κανεις για τη μανια αν λεει τιποτα και απο ομορφια.
2)Νταιζη η χριστινα στα κατω Πατησια ηταν και στην Αλεξανδρας παλια με αρκετα μεγαλα προσοντα αλλα δυστηχως εχω χασει το τηλ της και ψαχνω να τη βρω.Φοβερη συμπεριφορα και πολυ καυλιαρα
3)Λιντα εχει αγγελια στο Εθνος και γραφει σπανια προσοντα ή πλουσια προσοντα(πραγματι εχει πολυ μεγαλα).Ξανθια ψηλη αδυνατη αλλα μετρια συμπεριφορα.
4)Συγγρου ενα ασημι CITROEN C2 με μια μελαχροινη με σπαστο μαλι και φουσκωμενα χειλια.Επισης πολυ μεγαλα προσοντα.
Μηπως ξερει κανεις που δουλευει η χαρα που ηταν περσυ στη φυλης στον καθετο σε ενα μπουρδελο που ειχε ανεκαθεν τραβελια και ακομα και αν ξερει κανεις για τη μανια αν λεει τιποτα και απο ομορφια.
ultramarine
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 470
- Πόντοι
- 291
Αγαπητοί Συναγωνιστές, διαφωτείστε μας λίγο.
Όλες αυτές που λέτε έχουν στήθος και γυναικεία χαρακτηριστικά - γιατί έχετε κολήσει στα "μεγάλα προσόντα", να τα κάνουμε τί αυτά? Μιλάτε για άντρες με γυναικεία ρούχα και ενεργοπαθητική συμπεριφορά ή με τρανς που είναι σχεδόν γυναίκες?
Έχει τεράστια διαφορά ειδικά αν είσαι 100% ενεργητικός και ψάχνεις για κάτι διαφορετικό αλλά σχεδόν θηλυκό.
Όλες αυτές που λέτε έχουν στήθος και γυναικεία χαρακτηριστικά - γιατί έχετε κολήσει στα "μεγάλα προσόντα", να τα κάνουμε τί αυτά? Μιλάτε για άντρες με γυναικεία ρούχα και ενεργοπαθητική συμπεριφορά ή με τρανς που είναι σχεδόν γυναίκες?
Έχει τεράστια διαφορά ειδικά αν είσαι 100% ενεργητικός και ψάχνεις για κάτι διαφορετικό αλλά σχεδόν θηλυκό.
πως γινεται αλλαγη σε κατι που ηδη δημοσιευτηκε??
Απλά πατάς το κουμπί που λέει "Τροποποίηση"
Η "κυρια" με το Α140 ειναι πολυ καλη- αλλα- δεν εχει ροπαλο. Για την αλλη με το τζιπ δεν εχω γνωμη, αν και καποιος ειχε πει οτι παλιοτερα μαλλον εβγαινε στην Καβαλας.μαγκες μολις γυρισα απο βολτα στη Συγγρου.
Ειδα σε ενα σκουρο μερσεντσ Α140 ενα φοβερο ξανθο μωρο . 70 ευρω μου ειπε σπιτι της , Ξερει κανεις τι παιζει στο κρεβατι με το μωρο αυτο.
Μια μαυρομαλλα σε ενα σκουρο τζιμπακι που παρκαρει σε μια στροφη τι παιζει;
που ειναι η τροποποιηση?πως γινεται αλλαγη σε κατι που ηδη δημοσιευτηκε??
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K