Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasn(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:helpplea: :helpplea:κανενα μυνημα με πληροφωριες θα μου δοσετε??????????

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
στείλε σε παρακαλώ pm για contact με τις 2 που αναφέρεις .... thanks
κανένας γρίφος... απλώς εγώ δεν μπορώ να σας δώσω ούτε τηλέφωνα ούτε διευθήνσεις εδώ δημοσίως....τέλως πάντων...όσοι θέλουν τρυφερότητα να δοκιμάσουν πρώτη φορά με την Έλενα όσοι θέλουν και προσόντα... να δοκιμάσουν με την Μάνια(αν και λίγο τρομακτικό το μεγάλο μεγεθος της) αλλά με τον τρόπο ποθ μιλάει σε τρελαίνει.

kostasn(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:στείλε σε παρακαλώ pm για contact με τις 2 που αναφέρεις ....  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα σου στειλω μύνημα κώστα αλλά να μην ποσταρεισ αδικα εδς καλύτερα να στελνεισ πριβε μυνημα να μιν ζαλιζοθμε και τους αλλους.

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
πιάστε και τα αρχιδάκια !!

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα παρακαλούσα όποιον είναι άσχετος με το θέμα να μην κάνει προκλητικά ποστ οπωσ αυτο του qook , αν δεν σας αρέσει να μην το κάνετε αλλά να μιν κοροιδευεται τους άλλους, εμενα προσςπικά φιλε μου το μουνί μιασ πουτάνας μετά απο 6 ώρες εργασίας δεν μου κανει καμμία αίσθηση.... σκέψου το λίγο...

BLEDE1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
στείλε σε παρακαλώ pm για contact με τις 2 που αναφέρεις .... thanks

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
να σου πω την αλήθεια έχω πιπόση 3-4 φορές. και την τελευταία φορά γάμησα ένα και καταλάθος του έπιασα τα αρχιδάκια ,, εκεί τρελάθηκα και εχο πι μόνο τσιμπουκάκια... και αυτά μόνο σε περίοδο μεγάλης κάβλας    .. όσο για της πουτάνες με τρελένη που της γαμάνε 100 και εγώ 101

giorgos6969

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γουστα ειναι αυτα μαν. Εσυ γουσταρεις γυναικες ο αλλος γουσταρει αντρες ο παραδιπλα γουσταρει τρανς, ο αλλος γριες...ολοι ειναι ελευθεροι να κανουν οτι θελουν!Βε cool ;)

giorgos6969

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οποιος γνωριζει πληροφοριες για τρανς με προσοντα ας μου στειλει pm.Θα ηθελα να γνωρισω κατι καινουργιο...ευχαριστω

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Καλημερα

Εστειλε σε κανεναν ο συναγωνιστης Σαριδος πληροφοριες για τις Τρανς που ανεφερε?

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
καλησπερα αδελφια

Τι εγινε κανεις δεν μιλαει πια? Αυτο το θεμα θα επρεπε να εχει πολυ πληροφορια...

xalaros10

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ούτε σ'εμένα έστειλε. Πετάτε ρε παιδιά μια βόμβα και μετά κουκουρούκου... Έτσι μπορώ κι εγώ να λέω διάφορα και να διεγείρω την φαντασία σας και μετά ψάξτε βρέστε με!!!

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Εαν επεξε pm κοστασν θα το ητηελα και εγω εαν θες.

Επισκέπτης
Οποιος γνωριζει πληροφοριες για τρανς με προσοντα ας μου στειλει pm.Θα ηθελα να γνωρισω κατι καινουργιο...ευχαριστω
αν θελεις να γνωρισεις κατι καινουριο μπορω να σου στειλω το τηλ καποιου κωλομπαρα με μουστακι και μεγαλο νυχι στο μικρο δακτυλο μπορει να σου αρεσει
δεν κανω πλακα και δεν θελω να το παρεις στραβα.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν θελεις να γνωρισεις κατι καινουριο μπορω να σου στειλω το τηλ καποιου κωλομπαρα με μουστακι και μεγαλο νυχι στο μικρο δακτυλο μπορει να σου αρεσει

Φίλε tasaef,
πάντα πρωτοπόρος!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

( Πλάκα κάνω )

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ναι φυσικα και δεν θα το παρει στραβα... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Μου αρεσει που κανετε και πλακα με τον συναδελφο giorgo6969. Ανθρωποι που ποσταρουν κτηνοβασια δεν νομιζω να εχουν το περιθωριο αυτο. Οποτε χαλαρα. Το Forum ειναι ελευθερο γιαυτο εχει και διαφορα θεματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom