Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Σyναδερφοι,αν εινε αυτη ποu νομιζο κανει πιατσα οποs καλα ειπε o ultramarine στην αρχη τηs Συγγρου.....εινε μαυρη..καταμαυρη να το πο καλητερα...και ακουστε και το πιο κουφο που μου ειπε η γκομενα...αυτη εγινε γυναικα απο αντρασ...και η αδερφη τησ απο γυναικα εχει γινει αντρασ.....χαχαχαχαχαχαχ......ρε μαγκεs η μασs δουλευε η γκομενα η τι να πο ολλα γινοντε σε αυτον τον κοσμο....στο θεμα μασ τορα μασ αφησε να πιασουμε ελευθερα οτι γουσταραμε....εχει σπιτη εκει κοντα που σε παει ....δεν εινε σε αμαξι.......καλο αυτο....ειχε γαμο το soma....για τα υπολοιπα δεν ξερο γιατι δεν την πηρα τελικα...δεν ειχα λεφτα επανο μου.....πυστευο να βοηθησα λιγο απο την πλευρα μου..................

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
Σyναδερφοι,αν εινε αυτη ποu νομιζο κανει πιατσα οποs καλα ειπε o ultramarine στην αρχη τηs Συγγρου.....εινε μαυρη..καταμαυρη να το πο καλητερα...και ακουστε και το πιο κουφο που μου ειπε η γκομενα...αυτη εγινε γυναικα απο αντρασ...και η αδερφη τησ απο γυναικα εχει γινει αντρασ.....χαχαχαχαχαχαχ......ρε μαγκεs η μασs δουλευε η γκομενα η τι να πο ολλα γινοντε σε αυτον τον κοσμο....στο θεμα μασ τορα μασ αφησε να πιασουμε ελευθερα οτι γουσταραμε....εχει σπιτη εκει κοντα που σε παει ....δεν εινε σε αμαξι.......καλο αυτο....ειχε γαμο το soma....για τα υπολοιπα δεν ξερο γιατι δεν την πηρα τελικα...δεν ειχα λεφτα επανο μου.....πυστευο να βοηθησα λιγο απο την πλευρα μου..................

George, είναι εγχειρισμενη δηλαδή η Στέλλα? Ουτε ο φίλος σου την πήρε? Αν ναι ποιο το σχόλιο?

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
να μην σε κοροιδευω δεν το ξερο 100 τησ 100.....νομιζο δεν εινε ενχειρισμενη....παντοσ μιλαει στα ισα η γκομενα δεν κομπλαρει....και μασ ειπε οτι αμα γνοριστουμε και καλητερα θα την περναμε και τσαμπα οποτε γουσταραμε........εχο να την δο πολυ καιρο ομοs τορα.....παντοσ κανει πιατσα παντα ψηλα στην συγγρου γιατιδεν τα παει καλα με τησ αλλεs,εχει πιο πολυ δουλεια επειδη ει,νε μαυρη...περνει λιγο παραπανο απο τησ αλλεσ αλλα πιστευο οτι το αξιζει...εστο για μια φορα....

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
H Στέλλα δεν είναι εγχειρισμένη και ούτε προτίθεται, κατά δήλωσή της,  να εγχειριστεί. Το κόστος είναι 100 και το σπίτι είναι σχετικά κοντά. Είναι φιλική.

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
kojak tην εχεισ παρει η ετσι απο πληροφοριεσ το λεσ και εσυ΄΄΄΄ξερεισ που ακριβοσ συχναζει τορα τελευτεα γιατα εχο πολυ καιρο να κατεβο συγγρου....ξερο οτι συχναζει ψηλα στη συγγρου σε μια τραπεζα κοντα.....αν ξερεισ κατι απο ολα αυτα πεσ μου..........

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Μπορεις να την δεις στο singles.gr με το νικ migada_trans - και μου λες αν ειναι αυτη - εχει προσωπο εκει.
Αυτη που πήρες είναι γυναικοειδης ή ανδρας? Στήθος? Γιατι εγω δεν ψαχνω για τρανς με προσοντα αλλα τρανς με στηθος και γυναικεια χαρακτηριστικα αλλα κανεις συντροφος δεν μ εχει βοηθησει... Εκτος απ την Δαναη δεν κυκλοφορει καμια αλλη?
Αυτη που εχω παρει ειχε στηθος αλλα οχι ιδιαιτερα μεγαλο. Η εν λογω ειναι αρκετα ογκωδης, οποτε αν σε απωθει το μεγεθος μαλλον δεν θα σου κανει.Στο site δεν μπορω να μπω, οποτε δεν εχω εικονα για το αν ειναι αυτη η οχι

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Την έχω πάρει φίλε μου και κάνει πιάτσα στην αρχή της Συγγρού (κατέβασμα) στη συμβολή Συγγρού και ενός μικρού δρόμου δίπλα στο παρακείμενο περίπτερο

kojak tην εχεισ παρει η ετσι απο πληροφοριεσ το λεσ και εσυ΄΄΄΄ξερεισ που ακριβοσ συχναζει τορα τελευτεα γιατα εχο πολυ καιρο να κατεβο συγγρου....ξερο οτι συχναζει ψηλα στη συγγρου σε μια τραπεζα κοντα.....αν ξερεισ κατι απο ολα αυτα πεσ μου..........

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
George, είναι εγχειρισμενη δηλαδή η Στέλλα? Ουτε ο φίλος σου την πήρε? Αν ναι ποιο το σχόλιο?
Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις, μαυρες εγω ξερω δυο, μια στην αρχη της Συγγρου, στο παρκακι πριν την Βουρβαχη και μια που εβγαινε πολυ αργα-και αραια-μετα την σταση του ΜΕΤΡΟ Φιξ.Η τελευταια αυτη εχει χαθει.Και οι δυο ειναι καταμαυρες, εχουν ροπαλο, η τιμη ειναι/ηταν Ε 100.Αυτη του Φιξ ελεγε οτι ηταν απο την Τζαμαικα και η αλλη λεει οτι ο πατερας της ειναι απο την Σαμο. Και οι δυο ειχαν σπιτια στην περιοχη, αυτη του Φιξ προς τα "ορεινα" του Κουκακιου και αυτη της Βουρβαχη εχει ενα υπογειο στην Δημητρακοπουλου.

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εγώ αναφέρθηκα στη Στέλλα, φίλε Κομαντερ και το διευκρινίζω  για να μη γίνεται σύγχιση. Μιά και το έγραψες όμως, χτές ήταν μία άλλη μαύρη στη Σουζούκι (απέναντι από Αγ. Σώστη) για την οποία δεν μπορώ να πω τίποτα διότι μέχρι να πλησιάσω την είχαν ψωνίσει

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Εγώ αναφέρθηκα στη Στέλλα, φίλε Κομαντερ και το διευκρινίζω  για να μη γίνεται σύγχιση. Μιά και το έγραψες όμως, χτές ήταν μία άλλη μαύρη στη Σουζούκι (απέναντι από Αγ. Σώστη) για την οποία δεν μπορώ να πω τίποτα διότι μέχρι να πλησιάσω την είχαν ψωνίσει
OK-Στελλα λοιπον αυτη της Βουρβαχη

Επισκέπτης
Kαταρχας συγχαρητηρια  στον αρχηγο tzogarw για το θεμα που ανοιξε.
Και εγω ψαχνω κατι καλο αλλα τζιφος μαγκες. Και το θεμα ειναι οτι θα υπαρχουν αστερια τρανς αλλα δεν ειναι στο  internet . Αν ηταν ξυπνιες θα βγαζανε και φραγκα μονο με τις φωτογραφιες τους σε site αλλα που ..
Οι φωτο της Δαναης δεν με ενθουσιασαν ποτε και ετσι δεν πηγα.
Στο adult παιζει η evita και οι φωτο φαινονται real,ομως θελει επικοινωνια με καμερα στο msn και δεν εχω καταφερει κατι.

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
1
Μια Αγαπη...εγχειρισμενη λεει που ειναι στην αρχη του παραδρομου στη Συγγρου μεσα σε ενα πρασινο αμαξι την εχει παρει κανεις??Λεει τιποτα??Ειναι οντως εγχειρισμενη??

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
21
Αυτη η Δαναη που παει συνεχεια βρε παιδια τα Σαββατοκυριακα και λεει στον τηλεφωνητη "ειμαι εκτος Αθηνων παρτε απο Δευτερα..."

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Αυτη η Δαναη που παει συνεχεια βρε παιδια τα Σαββατοκυριακα και λεει στον τηλεφωνητη "ειμαι εκτος Αθηνων παρτε απο Δευτερα..."
θα έχει βρεί σε κανένα χωριό κορμό δέντρου σε σχήμα τεράστιου φαλλού και θα πηγαίνει να κάθεται επάνω.......ε αφού κονομάει πάει και τα τρώει σε εκδρομές...

MACHAEL69

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παλια πριν ενα χρονο ειχα παει με τη ΧΑΡΑ Φυλης 106 στο στενακι. Καταπληκτικη  στο δωματιο  καλο βυζι μετρια προσοντα. τωρα εχει χαθει ξερει κανεις που ειναι?

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
στη φίλης φέρνει και μη enxirizmenes ?

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
μια VERONIKA απο καλλιθεα τρανς ξερει κανεις αν αξιζει?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
μια VERONIKA απο καλλιθεα τρανς ξερει κανεις αν αξιζει?
Μηπως ειναι μια αδυνατη, ξανθια, με "υδραυλικα", σπιτι στην Ηρακλεους ? Αν ναι, παλια εβγαινε και στην Δοιρανης.Αν ειναι, οπως ηταν οταν την γνωρισα, ειναι οντως καλη

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom