Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Την ξέρει κανείς αυτή τη Ναντια Τσιμπουκομάνα?
Ειναι μέλος σε ΟΛΑ τα dating sites.

Επισης έχω δει μια αγγελία για σπίτι με trans στο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 23Α στη Κυψέλη.

Εγώ πάντως που έχω πάει αρκετες φορές τσάρκα στη Φυλής (οχι για trans) μόνο στο 99 είχε trans που ήταν θηλυκές και γκομενάρες αλλά πρέπει να είναι εγχειρισμένες.
Μη εγχειρισμένες είχε παλιά στο αδιέξοδο Φυλής 104 και στην Πιπίνου & Αριστοτέλους γωνία.
Λοιπόν αγαπητέ μου αυτή η Νάντια που λές, είναι πολλύ ιδιαίτερη περίπτωση.
είναι σε ένα σέατ σκούρο και ψιλοτρακαρισμένο, και είχε έδρα την Καβάλας, αλλά τώρα σπάνια την πετυχαίνεις εκεί. δουλεύει περισσότερο με τηλέφωνο.  γυμνασμένο (κορίτσι), με πράγματι μεγάλο εργαλείο, που το έχει πάντα όρθιο. κάνει την καλύτερη και πιο βαθειά πίπα που έχω πετύχει.  σε ερώτησή μου πως και είναι πάντα το τσουτσούνι της όρθιο, η απάντηση ήταν ότι γουστάρει πολύ να τον παίρνει, κι έτσι είναι πάντα καυλωμένη.
τελικά είναι κάπως να πηδάς ένα κώλο σφιχτό και ρουφήχτρα σαν της νάντιας, και το καυλί της να είναι συνεχώς τέζα.
αυτά

xalaros10

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε,αν έχεις τηλ. στείλτο μου σε PM,ευχαριστώ.

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις να πει που θα βρουμε μη εγχειρισμενες σε μπουρδελα??? εχει κανεις κανα τηλεφωνο να δωσει ρε παιδια???  σε πμ παντα

thanx a lot

Επισκέπτης
Δεληγιωργη στο Μεταξουργιο ειναι  ενας οικος λιγο πριν το φαναρι Ακομινατου και Λεονιδου καθε βραδι εχει Τραβελια με υδραυλικα τα σαββατοκυριακα ειναι το καλοοοο προλαβαιτε.......................

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
Μηπως ειναι μια αδυνατη, ξανθια, με "υδραυλικα", σπιτι στην Ηρακλεους ? Αν ναι, παλια εβγαινε και στην Δοιρανης.Αν ειναι, οπως ηταν οταν την γνωρισα, ειναι οντως καλη
εχει παντου προφιλ και στο adult..ναι ειναι ξανθια

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Τραβέλια με υδραυλικά? Καινούργος όρος?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Επειδη εγινε αναφορα στο σπιτι της Μυτιληνης 23Α΄, ενημερωνω οτι ο δρομος ειναι καθετος στην Δροσοπουλου και δυο παραλληλους δρομους, πιο βορεια απο την Καλλιφρονα, οπου βρισκεται αλλο τραβελοσπιτο.
Θα ελεγξω το Μυτιληνης και θα επανελθω με σχολια

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
:huh:

Συνημμένα

• 356924077_m.jpg
    356924077_m.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 31

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αγαπες μου τι ωραια λογια γραφετε για μενα? Συντομα θα βαλω καινουργιες φωτος μου παντου αλλα παιδια δεν εχω και κανενα καλο φωτοφραφο ολοι μου λενε οτι απο κοντα ειμαι πολυ καλυτερη. Κατι δεν παη καλα. Ο δε τελευταιος που με ειχε βγαλη τα ειχε πιη πριν και μονο την καμερα δεν του κραταγα για να με βγαλη. Παντως ευχαριστω για τα πολλα καλα λογια για μενα. Κατι θα ξερετε εσεις. φιλακια ΑΓΑΠΕΣ μου ΔΑΝΑΗ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αγαπες μου τι ωραια λογια γραφετε για μενα? Συντομα θα βαλω καινουργιες φωτος μου παντου αλλα παιδια δεν εχω και κανενα καλο φωτοφραφο ολοι μου λενε οτι απο κοντα ειμαι πολυ καλυτερη. Κατι δεν παη καλα. Ο δε τελευταιος που με ειχε βγαλη τα ειχε πιη πριν και μονο την καμερα δεν του κραταγα για να με βγαλη. Παντως ευχαριστω για τα πολλα καλα λογια για μενα. Κατι θα ξερετε εσεις. φιλακια ΑΓΑΠΕΣ μου ΔΑΝΑΗ

Για μίλα του Duracell ;)

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Γιά σου μωρό μου... Καλά είσαι; Εχω πολύ καιρό να σε δω...

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μωρό μου έχουμε ακούσει τόσα για σένα

για πες μα ς που θα σε βρούμε ?

george_sam

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μου είπαν για ένα τραβέλι στην Αγιου Δημητρίου 30 (Θεσσαλονίκη),
Έχει κανείς καμία πληροφορία ???

sklabos

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι νέος στο site .....Πολύ καλό...Μπαίνω στη ερώτηση αμέσως....Είχα γνωρίσει πριν 4 χρόνια περίπου απο αγγελία στο ΕΘΝΟΣ ένα υπέροχο τρανς πανύψηλο, με υπέροχη αισθησιακή φωνή , με πολύ μικρό στήθος, με όργανο 2 φορές σαν το δικό μου , που το μετράω περίπου 20 cm.....;Έμενε στο σπίτι της τότς κάθετα στην ΠΙπίνου...την ξαναβρήκα μετά σε νέο σπίτι στη Πάντειο....Δέν έκανε πιάτσα....ήταν τέλεια.Κάτι σαν τη suzzana Holmes.Είχα κινητό της απο 6932.....που δεν ισχύει...Μήπως κάποιος ξέρει κα΄τι???

mancino71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
kala prosonta

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 85
  • 166.jpg
    166.jpg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 85
  • hilary%20099.jpg
    hilary%20099.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 85

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
λοιπον παλικαρια
η στελλα που μενει ΚΟυκακι παιζει με 70 ευρω και ειναι αρκετα καλη
παιζει αλλη μια η Ζιζελ που την βρηκα απο τον πρωταθλητη(εφημεριδα) και ειναι 50 ευρω πιπινου κ φυλης,σπιτι της
ακομη παιζει αλλη μια Μαρνης 25,απο πρωταθλητη παλι
κ παιζει κ αλλη μια στον πρωταθλητη αλλα δεν θυμαμαι που ηταν
επισης μηπωσ ξερει κανεις που εχει χαθει η Καιτη που δουλευε Λιοσιων 278??μιλαμε τωρα πριν απο 2-3 χρονια...
ολες οι παραπανω ειναι ΟΛΕΣ ΜΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ.

κ μια συμβουλη,μην ασχολειστε με Συγγρου..πολλα λεφτα αδικα
κοιταξτε εφημεριδες ,ολες ειναι στο 50ευρω,σπιτι τους με αρκετη υπομονη...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
cool....

Συνημμένα

• hot shemale - María Belen_03.jpg
    hot shemale - María Belen_03.jpg
    60,3 KB · Εμφανίσεις: 63
  • girlspreview11.jpg
    girlspreview11.jpg
    92,1 KB · Εμφανίσεις: 103

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Η τελευταια ειναι φωτια...που να βρεις τετοια στην Ελλαδα....

Συνημμένα

• 3a4f.jpg
    3a4f.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Andreina_carponi1.jpg
    Andreina_carponi1.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 079cft.jpg
    079cft.jpg
    63,9 KB · Εμφανίσεις: 41

Stories

Νέο!