Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.062
- Πόντοι
- 12.056
μιπος ξερει κανεισ που σιχναζει ι ναδια ι τσιμπουκομανα???που ειναι γραμενοι σε ολα τα dating site...
adult.gr
μιπος ξερει κανεισ που σιχναζει ι ναδια ι τσιμπουκομανα???που ειναι γραμενοι σε ολα τα dating site...
φιλοι συναγονιστεs sτην καβαλαs παιζουν αρκετα καλα κοματια 1-2 τα εχουν αναφερει και πιο πανο...αυτα που εχο παρει εγο εινε 1 σε μαυρο BMW...αρκετη καλη π[εριποιηση..και 1 ξανθο με κοκκινο RX8.ολα τα παραπανο γινονται στο αμαξι σε γυρο χορουs..30 γιουρο....
ρε συναδελφε δες λιγο το Pm σου
καλησπερα.ποιος γουσταρει να παρτουζωσουμε τι μιρελα??καβλα τρανσ (οχι εγχειρισμενη)κανει πιατσα μερικες φορες συγγρου, αλλα γουσταρει και παρτουζα σπιτι τησ δωρεαν....συναγωνιστες τι να σασ λεω...μπεστ πιπα εβερ μειντ!!!ειναι σκετη καβλα!!!!
δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να κρυβεται κατι πισω απο αυτο που λεω....οποιοσ θελει στελνει μυνημα να παμε να τη σκισουμε....αλλα μαλλον την βρισκετε οταν πληρωνετε ....κοροιδα.....και παρτουζα..και σπιτι της...και ΔΩΡΕΑΝ....
κατι δεν μας λες καλα φιλε...
Sorry φίλε μου αλλά «ακούγεται» πολύ καλό για να είναι αληθινό (γα τους λάτρεις πάντα των trans)..!!!
Φαντάζομαι θα έχεις αρκετούς φίλους και ακόμα περισσότερους γνωστούς - οπότε σου είναι ευκολότερο να πας με κάποιον από αυτούς... από το να ψάχνεις ανάμεσα σε αγνώστους μέσα από το site...
Φαντάζομαι θα έχεις αρκετούς φίλους και ακόμα περισσότερους γνωστούς - οπότε σου είναι ευκολότερο να πας με κάποιον από αυτούς... από το να ψάχνεις ανάμεσα σε αγνώστους μέσα από το site...
μαγος εισαι...??Διοτι προφανως οι φιλοι του δεν ξερουν οτι μαμαμει τραβελια.
re: savalas
Ναι αλλα ποσοι απο αυτους ειναι «ταφοι»?? και ποσοι απο τους «ταφους» εχουν τα ιδια γουστα?
ναι συγουρα δικιο εχεις
εγω δε λέω να βγει και να το πει σε όλους τους γνωστούς του
αλλα στους 1-2-3 πολύ φίλους του θα μπορούσε ανετα
εγω πχ με του πολύ δικούς μου κολλητούς τα λέω και μου τα λένε όλα
απο την άλλη βέβαια ειναι και αυτοι σεξουαλικά διεστραμένοι σαν και μένα
αλλα αμα δεν ηταν δεν θα γινόταν να ειναι κολλητοί μου