Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

gkaz

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Και πως θα την βρουμε γραμενοι σαν τΣΙΜΠΟΥΚΟΜΑΝΑ! :helpplea:

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι συναγονιστεs sτην καβαλαs παιζουν αρκετα καλα κοματια 1-2 τα εχουν αναφερει και πιο πανο...αυτα που εχο παρει εγο εινε 1 σε μαυρο BMW...αρκετη καλη π[εριποιηση..και 1 ξανθο με κοκκινο RX8.ολα τα παραπανο γινονται στο αμαξι σε γυρο χορουs..30 γιουρο....

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
φιλοι συναγονιστεs sτην καβαλαs παιζουν αρκετα καλα κοματια 1-2 τα εχουν αναφερει και πιο πανο...αυτα που εχο παρει εγο εινε 1 σε μαυρο BMW...αρκετη καλη π[εριποιηση..και 1 ξανθο με κοκκινο RX8.ολα τα παραπανο γινονται στο αμαξι σε γυρο χορουs..30 γιουρο....

ρε συναδελφε δες λιγο το Pm σου

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
καλησπερα Κυριοι

Μετα απο απειρεσ προσπαθειες ειχα προβλημα με το νετ. Τωρα ολα αποκατασταθηκαν. Θα κανω μια μικρη παρενθεση ωσ αναφορα την ναντια την τσιμπουκομανα. Ειχα μια συναντιση μαζι τησ γνωριμιασ οπως την ονομαζω. Συναντηθηκα με την ναντια στο αυτοκινητο της μια διορθωση δεν ειναι πια σεατ αλλα μια κοκκινη Αλφα ρομεο. Η δεσποινιδα ειναι καθολα επαγγελματιας καθαρη και σταρατη + οτι εχει μεγαλα προσωντα. Ολα πανε με την τιμη τους. Τονιζω τον επαγγελματισμο γιατι απο μια κουβεντα που καναμε περιπου 30 λεπτα προκειτε για εφυεστατο ατομο με πολυ μικρα περιθωρια για παιχνιδια. Εγω το σεβομαι παρα πολυ και γιαυτο γραφω αυτο το μυνημα σε ολουσ τουσ συναδελφους. Η τιμη ειναι 50 ευρω στο αμαξι και απο 100 ευρω στο σπιτι.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλημερα συναδελφοι

χτες απογευμα επισκεψη στο Μυτιληνης 23,αλλα τιποτα ιδιατερο
ενα ψηλο αδυνατο πολυ φιλικο,αλλα στο κρεβατι...
επιπλο τελειως!!!
δεν το συνιστω σε κανεναν χαλια τελειως...
α μου ειπε κιολας πως δουλευει δευτερα και τεταρτη απογευματα...

στην πρωινη βαρδια ειναι η καιτη..αν εχει παει κανεις προσφατα ας πει εντυπωσεις!

latinos73

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα.ποιος γουσταρει να παρτουζωσουμε τι μιρελα??καβλα τρανσ (οχι εγχειρισμενη)κανει πιατσα μερικες φορες συγγρου, αλλα γουσταρει και παρτουζα σπιτι τησ δωρεαν....συναγωνιστες τι να σασ λεω...μπεστ πιπα εβερ μειντ!!!ειναι σκετη καβλα!!!!

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα.ποιος γουσταρει να παρτουζωσουμε τι μιρελα??καβλα τρανσ (οχι εγχειρισμενη)κανει πιατσα μερικες φορες συγγρου, αλλα γουσταρει και παρτουζα σπιτι τησ δωρεαν....συναγωνιστες τι να σασ λεω...μπεστ πιπα εβερ μειντ!!!ειναι σκετη καβλα!!!!

και παρτουζα..και σπιτι της...και ΔΩΡΕΑΝ....
κατι δεν μας λες καλα φιλε...

latinos73

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
και παρτουζα..και σπιτι της...και ΔΩΡΕΑΝ....
κατι δεν μας λες καλα φιλε...
δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να κρυβεται κατι πισω απο αυτο που λεω....οποιοσ θελει στελνει μυνημα να παμε να τη σκισουμε....αλλα μαλλον την βρισκετε οταν πληρωνετε ....κοροιδα.....

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Sorry φίλε μου αλλά «ακούγεται» πολύ καλό για να είναι αληθινό (γα τους λάτρεις πάντα των trans)..!!!

Φαντάζομαι θα έχεις αρκετούς φίλους και ακόμα περισσότερους γνωστούς - οπότε σου είναι ευκολότερο να πας με κάποιον από αυτούς... από το να ψάχνεις ανάμεσα σε αγνώστους μέσα από το site...  :thumbsup:

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Sorry φίλε μου αλλά «ακούγεται» πολύ καλό για να είναι αληθινό (γα τους λάτρεις πάντα των trans)..!!!

Φαντάζομαι θα έχεις αρκετούς φίλους και ακόμα περισσότερους γνωστούς - οπότε σου είναι ευκολότερο να πας με κάποιον από αυτούς... από το να ψάχνεις ανάμεσα σε αγνώστους μέσα από το site...  :thumbsup:

+1000

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Διοτι προφανως οι φιλοι του δεν ξερουν οτι μαμαμει τραβελια.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
re: savalas

Ναι αλλα ποσοι απο αυτους ειναι «ταφοι»?? και ποσοι απο τους «ταφους» εχουν τα ιδια γουστα?

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
re: savalas

Ναι αλλα ποσοι απο αυτους ειναι «ταφοι»?? και ποσοι απο τους «ταφους» εχουν τα ιδια γουστα?

συμφωνω με τον φιλο ryu..κ εξαλλου τα προσωπικα μας γιαυτο λεγονται κ προσωπικα
καποια πραγματα μενουν για εμας χωρις να σημαινει αυτο κατι ιδιατερα
απλα καποια πραγματα τα κραταμε για εμας

jhonys

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Pros LATINO 73 Αυτή η μιρελλα που λες έχει τατου στην πλάτη και μένει κοντά στο καραβελ;

rofolos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Που παίζει αυτή η Μιρέλλα ρε φίλε?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
ναι συγουρα δικιο εχεις
εγω δε λέω να βγει και να το πει σε όλους τους γνωστούς του
αλλα στους 1-2-3 πολύ φίλους του θα μπορούσε ανετα
εγω πχ με του πολύ δικούς μου κολλητούς τα λέω και μου τα λένε όλα
απο την άλλη βέβαια ειναι και αυτοι σεξουαλικά διεστραμένοι σαν και μένα :grin:
αλλα αμα δεν ηταν δεν θα γινόταν να ειναι κολλητοί μου :2funny:

Οι φιλοι συνηθως δεν ειναι για παντα... Καποια πραγματα τα κρατας για τον εαυτο σου.

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
Υπάρχουν φωτο της Μιρέλλας??? Στήθος έχει?

Nietzsche_Fried

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινή πληροφορία:
Πόπη, Λ. Συγγρου μετά τη μέση, Citroen C2 ασημί
Αρκετά αδύνατη, μεγάλο και χοντρό καβλί (περ.20 εκ)
100 euro στο σπίτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom