Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

οιδιποδας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά έχω ακούσει ότι η ΠΑΟΛΑ η γνωστή τρανς ...κάνει ακόμα θελήματα ερωτικά ξέρει κανεις καμμια πληροφορία για αυτήν και για την ΕΥΑ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ .
Ευχαριστώ πολυ οποιος θέλει εκτος απο εδώ αν μου στείλει ενα μηνυμα.
Ευχαριστω

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Παιδιά έχω ακούσει ότι η ΠΑΟΛΑ η γνωστή τρανς ...κάνει ακόμα θελήματα ερωτικά ξέρει κανεις καμμια πληροφορία για αυτήν και για την ΕΥΑ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ .
Ευχαριστω
Για την Παολα δεν ξερω-αλλα-εχω καιρο να δω την Ε.Κ στην πιατσα, λιγο μετα την αντιπροσωπεια της LADA, θα κανω περιπολια σημερα και θα ενημερωσω.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Το κακο με τις ταριφες ειναι οτι εχουν παρει τα υψη. 100 ευρω για 20 λεπτα τοπ ειναι παρα πολλα, ελπιζω να συμφωνειται. Οι δεσποινιδες μαλον εχουν μπερδεψει την αξια των ευρω. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι τιμες ειναι πολυ δυνατες για καποιον που ειναι ενεργιτικος και δεν (χερεται) τα προσοντα της εκαστοτε δεσποινιδας.
Δεν διαφωνω, ΑΛΛΑ, η αγορα των τρανς, ειναι "ρηχη", δηλαδη μικρη προσφορα και σχετικα μικρη ζητηση.Τα Ε 100 προεκυψαν απο στρογγυλοποιηση των 60-70 λιγο παλιοτερα,ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Φιλε commander
εχεις απολυτο δικιο απλα η στρογκυλοποιηση ειναι αρκετα μεγαλη, αλλο να δινεις 60 και 70 και αλλο 100 καθε φορα. Βεβαιως μιλαω για την τσεπη μου.

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0

------------------------------
------------------------------

Για ωραιες και θυληκες ιταλιδες τρανς

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Γνωστη και ως Mirella Mayevellin (Mayevellyn).
Τωρα εχει μεγαλωσει λιγο, που να τη δειτε προ 10ετιας.
Αυτη ειναι trans, οχι οι μπετατζηδες που κυκλοφορουν στην Ελλαδα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
σόρρυ φίλε αλλά προτιμώ να γαμήσω το μπάζο την Μαρίνα παρά τράβελο...με όλο το σεβασμό στα παιδιά που τους αρέσει να πηδάνε τραβέλια....είναι προσωπική άποψη αυτή.

Επισκέπτης
τι μουναρα ειναι αυτι ι στελλα ρε πισοχοστι!!!!που θα τι ωρουμε να τι σκισουμε καυλεα μου????πες μασ και μας!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
σόρρυ φίλε αλλά προτιμώ να γαμήσω το μπάζο την Μαρίνα παρά τράβελο...με όλο το σεβασμό στα παιδιά που τους αρέσει να πηδάνε τραβέλια....είναι προσωπική άποψη αυτή.

Δε σου ειπε κανεις να γαμησεις τραβελο. Απλα υπαρχουν στην Ελλαδα 50000
πορνες και ισως αυτη η ΜΑρινα να ειναι η χειροτερη...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μπά μην το λές...αλλά και έτσι να είναι προτιμώ το μπάζο αλλά να είναι γυναικά παρά άνδρα...προς θεού δεν θέλω να προσβάλω κανέναν...μπορεί εγώ να είμαι λάθος...απλά αυτή είναι η αποψή μου.

Επισκέπτης
πισοχοστι που θα τι βρουμε τι στελλα?με καυλοσες τορα!!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
τι μουναρα ειναι αυτι ι στελλα ρε πισοχοστι!!!!που θα τι ωρουμε να τι σκισουμε καυλεα μου????πες μασ και μας!!!

Αυτη ειναι πορνοσταρ απο Βραζιλία. Αν δεις παλιοτερες φωτο της ειναι 100 φορες καλυτερη. Παιζει Ιταλια, εχει και κινητο στο site. Πηγε στη Βορεια Ιταλια που πανε ολες οι μοντελες τραβεστι απο Βραζιλια για να βγαλουν λεφτα. Απ'οτι εχω δει σε ενα αλλο site δεν μιλαει Αγγλικα. Εχει γυρισει αρκετες πορνοταινιες στη Βραζιλια.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Μπά μην το λές...αλλά και έτσι να είναι προτιμώ το μπάζο αλλά να είναι γυναικά παρά άνδρα...προς θεού δεν θέλω να προσβάλω κανέναν...μπορεί εγώ να είμαι λάθος...απλά αυτή είναι η αποψή μου.

Συμφωνω αλλα σου αρεσουν τα μπαζα? Θελω να πω τοσες ωραιες πουτανες υπαρχουν. Θα γαμησεις τη Μαρινα? Επι πληρωμη? Ενα τηλεφωνο στη τυχη να παρεις απο τη χρυση ευκαιρια 99,99% καλυτερη θα ειναι.

Επισκέπτης
πο πο ρε καυλιαρι τι μοθναρα ειναι αθτι!!!!!τι λες τορα!!!τσαμπα με καυλοσεσ!!!δε προκειτε να τι χισουμε ποτε γαμοτο!ειναι μακρια!!!!οπιοσ χισει τετιο εργαλειο θα παει στο παραδεισο!!!πισοχιστι αν σου αρεσουν τα καλα και ορεα τραβελακια στειλε μου μου πμ να σου δοσο το msn μου να σου κανο καταστασεις!!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Μερικες παλαιοτερες φωτο της Mirella Mayevellyn aka Mirella Stella

Συνημμένα

• MIRELLA 6.jpg
    MIRELLA 6.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • sinful_devils00030.jpg
    sinful_devils00030.jpg
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 29

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Αλλη μια καλη που βρηκα. Αυτες που εβαλα δεν υπαρχουν στο site της.

Συνημμένα

• Image1.jpg
    Image1.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 28

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
έβαζε αγγελία στο Έθνος, στο παλιό φόρουμ είχε γραφτεί πως την είχε κάνει για κάποιο διάστημα στο Βόλο. Κατά καιρούς ανοίγει το τηλέφωνο αλλά δεν έχει τύχει να το σηκώσει...
εγχειρισμένη, 1,80 ύψος και τρελό κορμί, μέτριο μπουκιτσί αλλά έκφυλο γαμήσι
την ειχα πάρει στη θεσ/κη,είναι όπωσ τα λες. της τηλεφώνησα όταν βρεθηκα αθήνα αλλά ήταν όντως στο βόλο.η αγγελίά υπάρχει ακόμη;θα μπορούσες να δώσεις το τηλ , το έχασα

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ναι έχω πάει και την συνιστώ. Συμπεριφορά άψογη και φιλοξενία παράλληλα. Κάνει παθητικό και λέει διάφορα στην διάρκεια του έρωτα. Φοβερό τατουάζ στην πλάτη. Οι ενεργο-παθητικοί θα δυσαρεστηθούν. Στο σπίτι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο ...... ένας παπαγάλος.Πλατεία Κολιάτσου. 40-50 ευρώ.

Ρε παιδια εχει παει κανεις με την Δαναη?Γιατι ενδιαφερομαι.Οποιος εχει εμπειριεσ να στειλει.

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Η Πάολα "κατεβαίνει" μέσα σε αυτοκίνητο στην Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της γέφυρας. 
Η Εύα "περιμένει" στη Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Σκρά νομίζω έχει μία scoda εκεί ή κάποια αντιπροσωπεία με αυτοκίνητα ανατολικής (πρώην)προελεύσεως.
Τώρα δεν ξέρω αν πηγαίνουν κάθε μέρα - εδώ οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πάνε - αλλά αυτά είναι τα σημεία.

Ευχαριστω

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Αυτή με τη στολή της διαβολίνας την έχω σε ταινία. By the way, επιτρέπεται να δημοσιεύουμε διευθύνσεις από τον RAPIDSHARE και το MEGAUPLOAD που περιέχουν ταινίες, δηλαδή τσόντες ? ή μήπως απαγορεύεται από τους διαχειριστές? Γιατί καλές οι φωτογραφίες, αλλά ΄με την ταινία διαμορφώνεις ολοκληρωμένη άποψη.

Μερικες παλαιοτερες φωτο της Mirella Mayevellyn aka Mirella Stella

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom