Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΛ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
κι εγω θελω καμια 10αρια...πλακα μας κανεις ρε φιλε μου?πρωτο σου μηνυμα εδω και θες και τηλ...για να χαλαρωσουμε λιγο και να μπουμε στο πνευμα του σιτε.......

Επισκέπτης
πιος χιστισ θελει να χισει τραβελακι????ασ μου στειλει πμ!!!

Vicenzo

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
56
Πόντοι
0
Καμια γνωμη για την martzistar απο το adult.gr?
Την εχει παρει κανεις?
Καλη μου φαινεται εμενα

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
συναγωνιστές καλησπέρα. δέν ξέρω άν παρατηρήσατε κι εσείς τους τελευταίους μήνες, μία λειψανδρία να το πώ, λειψοτράνς καλλίτερα, στην Καβάλας, ή είναι μόνο δικιά μου αίσθηση?
πέρσυ-πρόπερσυ, πέρναγα 2 η ώρα τη νύχτα από εκεί, και οι διασταυρώσεις ήτανε τίγκα στα τραβεστά. πηδάγανε μπροστά σου μισοξεβράκωτα να σε σταματήσουνε. είχε πολύ φάση η ιστορία. τώρα τελευταία περνάω ίδια ώρα και πάνω απο 4 - 5 κομμάτια, δέν βλέπω ποτέ. (και συνήθως μέσα στο αυτοκίνητο)
μήπως έχετε κάποια πληροφόρηση για τυχόν αλλαγή στεκιού?
μία μου είχε πεί πέρσυ ότι θα αρχίσουν να βγαίνουν στο κομμάτι της καβάλας, από τη γέφυρα κηφισού πρός κόρινθο. δέν βλέπω όμως τίποτε εκεί. για πέστε τίποτα, γιατί και η τσάρκα καλή είναι, άς έχει και κάποια ποικιλία

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Στην Καβάλας είναι καινούργια πιάτσα;Φαντάρος στην Αθηνα πριν 6 χρόνια δεν έτυχε να δω τίποτα και τώρα που κατεβαίνω από θεσ/κη μ΄΄ονο για Συγγρού άκουγα.Πάντωσ ό,τι και αν παίζει εκεί αποκλείεται να είναι χειρότερα από εδώ

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
ρε παλικαρια μην ζητατε τηλ.να πατε να δοκιμασετε.αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις.οσο για την καβαλας νομιζω πρεπει να βρισκονται αρκετα πισω απο το carrefour.

giagamisi

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ενδιαφερομαι για τραβελια που μπορεις να τα βρεις σπιτι τους μονο οχι σε αυτοκινητο οπου οταν επιλεξεις σε παιρνου ματι ολοι που κανουν μπουρδελοτσαρκα.Οκ με Δαναη τα εχω διαβασει,μηπως παιζει και κανα αλλο σπιτι?οχι εγχειρισμενα εννοω

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα συναδερφοι για την καβαλαs θελο να πο μερικα λογακια..ειμε περιστεριοτηs και την εχο φαει με το κουταλι τοσα χρονια...οντοs πιο παλια πεζανε πολλα τραβελια μη ενχειρισμενα παντα λεμε τορα...πεζουν 30-40 ευρο...στο αμαξι εινε λιγο δυσκολο να πετυχειs να εχει σπιτη...για σπιτη μονο συγγρου...παντοs το καλοκαιρι εχει πιο πολλα το καταλαβενο γιατι εινε εξο απο τα αμαξια τουσ και κανουν βολτεs....

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά γιά σας... Μηπως μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να βρω την Στέλλα από το Κουκάκι που αναφέρεται πιο πίσω?

Επισκέπτης
Έχει φίλε εδώ κάτι τραβέλια στο Αννόβερο που είμαι... στις "πολυκατοικίες" που γράφω σε αυτό www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,7303.msg107610#new]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,7303.msg107610#new[/url] το post. Να σε γαμάει και να την πληρώνεις από πάνω!

Αλλά δεν θα δοκιάμσω. Θα πρέπει να κάνεις ο ίδιος το test drive!!!

jhonys

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Ξέρει κανείς μια τρανς που κυκλοφορεί με κόκκινη Ferrari  με αριθμό ****** EDIT By Tipos

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Ξέρει κανείς μια τρανς που κυκλοφορεί με κόκκινη Ferrari  με αριθμό ******

Μαζι σου φιλε μου. Να ψαξουμε παντου!!
Να κρατησεις εσυ το τρανς και εγω την Φερραρι  :dancing: :dancing: (ελπιζω να ειναι και φουλαρισμενη).
Deal?

Makis(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλε το τραβελι με τη φερραρι το πετυχενα περυσι στο balux οποτε πηγαινα.
μιλαμε για το τραβελι!!!!!!!
το ποιο τοπ που παιζει στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη
αν καποιοσ συναγωνιστησ γνωριζει τιποτα περαιτερω ενωω τηλ κλπ ασ μασ δωσει τα φωτα του

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Ξέρει κανείς μια τρανς που κυκλοφορεί με κόκκινη Ferrari  με αριθμό *******

Σημειώνεις πινακίδες εσύ ; Μη δίνεται έτσι τέτοια στοιχεία, άλλωστε δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές τρανς με φεράρι...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ετσι οπως παει το πραγμα και με το χρημα που βγαζουν συντομα θα ειναι πολλες με φερραρι αδερφε....χεχεχεχε

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
ρε μαγκες ποιοι απο εσας πηγαινουν στισ κουκλες;
Εχει μια γκαρσονα που σερβιρει εξω απο την μπαρα , ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα με τατουαζ στην πλατη.
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να δουλευει καιρο εκει.
Ειναι πολυ ωραια κομματι.Επισης το σαββατο ηταν μια μιγαδα νταρντανα με ωραιο προσωπο και κατι ποδια σχετη καβλα , σου γεμιζε το κρεβατι .
Αυτη ηταν παρεα  με την Κουμαριανου.
ηθελα να ρωτησω και τις 2 αν κανουν  βιζιτες αλλα κολωνα
Ξερει κανεις τιποτα;

nantine

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Ξέρει κανείς μια τρανς που κυκλοφορεί με κόκκινη Ferrari  με αριθμό ****** EDIT By Tipos
εννοεις για μια τυπισσα που κυκλοφορει με μια 360 modena σε μπλε ουρανι χρωμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom