admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μήπως είσαι Βάζελος και Μπαγεβιτσικός; Γιατί το βλέπω και πράσινο.δε ξερο ρε φιλε γιατι με εβαλαν warned .τι να πω...
Μήπως είσαι Βάζελος και Μπαγεβιτσικός; Γιατί το βλέπω και πράσινο.δε ξερο ρε φιλε γιατι με εβαλαν warned .τι να πω...
Γι αυτό και σε όλους τους pisoxostes μας τα παίρνουν χοντρά οι τανεςπου που δίνουν λοκω με αντάλαγμα χρυσάφι.ΑΠ'οτι εχω καταλαβει και εχω δει να κυκλοφορει μιλαμε για πουστακια με περουκα. Για πολυ extreme γουστα....
ΜΑκρυαααααααααααααααα
Μέχρι σήμερα δεν μπορούσα να τα δω ούτε εγώ. Τώρα που με ξεσκίσανε στα pm του στυλ "δώσε τηλέφωνα" γιατί ως δια μαγείας δεν μου ζητά κωδικούς και στέλνω αέρα πατέρα;χαίρομαι για την απρόσκοπτη ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών στο φλέγον θέμα, που συχνά οδηγεί σε pm μεταξύ των ενδιαφερομένων......
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΙ ΕΓΩ PM ??? γιατί δεν εμφανίζονται οι μαγικοί αριθμοί επιβεβαίωσης?? τι λάθος κάνω??
συγχωρέστε μου το ξέσπασμα αλλά με πνίγει το δίκιο...!!!!
Κοίτα τα pm σουδεν μου στέλνεις ένα pm να δω αν το λάβω, μήπως ξεμπλοκάρω????
brazilianes trans sto milano
που σαι ρε ππισοχοστι??τι κανεισ μεγαλε καυλιαρι???
στη Συγγρου ολες ζητανε 100 ευρω εκτος απο μια που βγαινει με ενα μπλε σκουρο μερσεντες Α140 ξανθια που ζηταει 70 και ειναι και η πιο μουναρα κατα τη γνωμη μου απο οσες εχω δει.