Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
που σαι ρε ππισοχοστι??τι κανεισ μεγαλε καυλιαρι???

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΑΠ'οτι εχω καταλαβει και εχω δει να κυκλοφορει μιλαμε για πουστακια με περουκα. Για πολυ extreme γουστα....
ΜΑκρυαααααααααααααααα
Γι αυτό και σε όλους τους pisoxostes μας τα παίρνουν χοντρά οι τανεςπου που δίνουν λοκω με αντάλαγμα χρυσάφι.

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως μου κάνει εντύπωση πως κανείς δεν έχει γράψει κατι για την Αγάπη. Είναι αυτή που βγαίνει ψηλά στη συγγρού με ένα πράσινο opel. Νομίζω ότι πρόκειται για νέα άφιξη σχετικά και κατά τη γνώμη μου είναι τρελό πιπίνι. Μάλιστα πρόσφατα έβαλε και βυζακι. Τώρα επί το έργον τι λεει δεν ξέρω γιατί τα 100 που ζητάει τα βρήκα πολλά. Επίσης καλό μωρό και δοκιμάσμένο είναι μια μελαχρινή που βγαίνει στη φορντ με ένα toyota aygo ασημί, (προσοχή γιατί στο ίδιο μέρος βγαίνει και μια με μαύρο). Αυτή θυμάμαι ήταν καλή στη δουλειά της. Έπαιρνε 70 ζητούσε και κάτι παραπάνω στο δωμάτιο και γενικά ήταν καλή. Δύο στασεις και τον ζητούσε και δυνατά. Καθαρή πράγμα βασικό. Και μικρό εργαλειάκο, πράγμα που προτιμώ. ΄ενικά μου αρέσουν χωρίς υδραυλικά. Όμως αυτέσ οι δύο παρουσίεσ έχουν το θετικό ότι είναι νεαρές και δεν μοιάζον με αγοράκια καθόλου. 

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
χαίρομαι για την απρόσκοπτη ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών στο φλέγον θέμα, που συχνά οδηγεί σε pm μεταξύ των ενδιαφερομένων......
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΙ ΕΓΩ PM ??? γιατί δεν εμφανίζονται οι μαγικοί αριθμοί επιβεβαίωσης?? τι λάθος κάνω??
συγχωρέστε μου το ξέσπασμα αλλά με πνίγει το δίκιο...!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαίρομαι για την απρόσκοπτη ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών στο φλέγον θέμα, που συχνά οδηγεί σε pm μεταξύ των ενδιαφερομένων......
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΙ ΕΓΩ PM ??? γιατί δεν εμφανίζονται οι μαγικοί αριθμοί επιβεβαίωσης?? τι λάθος κάνω??
συγχωρέστε μου το ξέσπασμα αλλά με πνίγει το δίκιο...!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Μέχρι σήμερα δεν μπορούσα να τα δω ούτε εγώ. Τώρα που με ξεσκίσανε στα pm του στυλ "δώσε τηλέφωνα" γιατί ως δια μαγείας δεν μου ζητά κωδικούς και στέλνω αέρα πατέρα;

Κι όσο αφορά στην ανταλλαγή πληροφοριών, έτσι πρέπει να είναι τα σχετικά threads; Όχι σαν κάτι άλλα που έχουν 150 σελίδες και σου βγαίνει η πίστη να βρεις ένα review γιατί τα ξεσκίζουν στις άσχετες αμπελοφυλλοσοφίες και κόντρες.

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
δεν μου στέλνεις ένα pm να δω αν το λάβω, μήπως ξεμπλοκάρω????

mancino71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
brazilianes trans sto milano

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    56 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 3.jpg
    3.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 101-0106_IMG.jpg
    101-0106_IMG.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 74

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Αυτες δεν ειναι τιποτα. Εχω δει εγω στο internet 100 φορες καλυτερες.
Νομιζω οτι δεν εχουν καμια σχεση με την Ελληνικη πραγματικοτητα.
Εδω ο καθε πουστακος κοτσαρει μια περουκα και το παιζει τρανς.
ΑΗΔΙΑ ΛΕΜΕ

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ρε admiral αν δεν κανω λαθος το νικ σου σημαινει ΝΑυαρχος?
Εισαι ΝΑυαρχουκος?
χαχαχαχαχαχαχ

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
στη Συγγρου ολες ζητανε 100 ευρω εκτος απο μια που βγαινει με ενα μπλε σκουρο μερσεντες Α140 ξανθια που ζηταει 70 και ειναι και η πιο μουναρα κατα τη γνωμη μου απο οσες εχω δει.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
στη Συγγρου ολες ζητανε 100 ευρω εκτος απο μια που βγαινει με ενα μπλε σκουρο μερσεντες Α140 ξανθια που ζηταει 70 και ειναι και η πιο μουναρα κατα τη γνωμη μου απο οσες εχω δει.

Κατσε ρε φιλε γιατι θα τρελαθουμε. Για ενα γρηγορο στο αμαξι ζητανε 100?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι
Εαν καποιος ταξιδευει Ευρωπη ας δει εδω:.
Δωρεαν εγγραφη και πολλα τηλεφωνα για διαφορες χωρες και πολεις.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
οχι φιλε πισογλεντη 100 ευρω για να σε πανε σπιτι τους , στο αμαξι ειναι γυρω στα 50

Επισκέπτης
συναδελφοι κανεβα τηλεφωνο που θα βρουμε ?????
εαν παιζει κατι καλο >>>>

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ρε μαγκες εδω ειναι site για μπουρδελα,γιατι δεν κανετε ολα τα στρακια ενα site που να λεγεται οπως γουσταρετε και μας ζαληζεται τα @@!!!
Ρε συ boss γιατι δεν σβηνεις τετοια τhred,υπαρχουν καλυτερα θεματα νγια να γραψουμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom