Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε μαγκες εδω ειναι site για μπουρδελα,γιατι δεν κανετε ολα τα στρακια ενα site που να λεγεται οπως γουσταρετε και μας ζαληζεται τα @@!!!
Ρε συ boss γιατι δεν σβηνεις τετοια τhred,υπαρχουν καλυτερα θεματα νγια να γραψουμε!!
Νεος για χαλαρωσε λιγο που ηρθες εδω για να μας πεις και τι θα κανουμε...Το νου σου εχε μην σε σβησει εσενα το boss μιας και δεν εισαι εσυ που θα κρινεις τι θα κανουν τα boss εδω...και προσεχ τους χαρακτηρισμους σου περι ''στρακιων'' μην γινεις ξαφνικα!το πιασες?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε μαγκες εδω ειναι site για μπουρδελα,γιατι δεν κανετε ολα τα στρακια ενα site που να λεγεται οπως γουσταρετε και μας ζαληζεται τα @@!!!
Ρε συ boss γιατι δεν σβηνεις τετοια τhred,υπαρχουν καλυτερα θεματα νγια να γραψουμε!!

Θα το πω για μία ακόμη φορά (ελπίζω και η τελευταία). Όποιος δεν γουστάρει ή δεν θέλει ένα θέμα πολύ απλά ΔΕΝ το ανοίγει!!! Όταν βλέπεις τον τίτλο τραβέλια αν αισθάνεσαι ότι σε θίγει τότε γιατί το ανοίγεις?? Δεν σε πιέζει κανείς, ξέρεις πολύ καλά τι πρόκειται να δεις και να διαβάσεις.............αυτά.

sklabos

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αδέλφια μια ερώτηση...Στο adult έχει αγγελία μια trans με όνομα transizabella...Έχουμε 'αποψη????΄Είναι αυτή που έχω γράψει σε παλιότερο θέμα μου?????ευχαριστώ....

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ε μεσα σε τοσους αντρες ασε να βρεθουμε και μερικοι ανωμαλοι αγορι μου.
Αλλα μαλον το ψιλογουσταρεις για να τα διαβαζεις. Και πουσαι μη μπαρδευτεις ολοι εδω μεσα τοn δινουν μη πας εσυ και τον παρεις κατα λαθος και ξεφτιλησεις το ονομα σου (spartan) :2funny:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πρωτο μου post αλλα διαβαζω το forum πολυ καιρο

υπαρχει κανεις αλλος που να γουσταρει να τον χυνουν τα τραβελια?

οι πιο πολλες το αποφευγουν μιας και μετα περνει λιγη ωρα να ξανακαβλωσουν. μια φορα πετυχα μια βασιλικη (αν θυμαμε καλα) η οποια στο τελος εφερε και επαιξε το καυλι της μεχρι που τελειωσε στο στομα μου. μου ειπε οτι αν τα κατεβασω θα μου εχει εκπληξη, και οντως μετα μου εκανε μια θεικη πιπα (2η φορα) και τα κατεβασε ολα.

με 60 η τυπισα κανει παπαδες.

την ειχα πετυχει στο δρομο πισω απο την συγγρου στη τροχαια κοντα, μεσα σε ενα κοκκινο σκουρο/καφε coupe hyundai αν ειδα καλα αλλα μου ειπε οτι ειναι φιλης της.

και τωρα μερικες pics για το καλο του post:

http://[URL unfurl="true"]www.sunnygalleries.com/static/trannyisland/layout53/pics/09.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sunnygalleries.com/static/trannyisland/layout68/pics/14.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sunnygalleries.com/static/ethnicshemales/layout71/pics/12.jpg[/img[/URL]]

;D ;D ;D :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

οι πιο πολλες το αποφευγουν μιας και μετα περνει λιγη ωρα να ξανακαβλωσουν. μια φορα πετυχα μια βασιλικη (αν θυμαμε καλα) η οποια στο τελος εφερε και επαιξε το καυλι της μεχρι που τελειωσε στο στομα μου. μου ειπε οτι αν τα κατεβασω θα μου εχει εκπληξη, και οντως μετα μου εκανε μια θεικη πιπα (2η φορα) και τα κατεβασε ολα.

την ειχα πετυχει στο δρομο πισω απο την συγγρου στη τροχαια κοντα, μεσα σε ενα κοκκινο σκουρο/καφε coupe hyundai αν ειδα καλα αλλα μου ειπε οτι ειναι φιλης της.
ώπα......νάτα μας................. :2funny:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
sorry αλλα δε θα δωσω λογαριασμο σε κανεναν  ;) :grin:

αν καπιος δε γουσταρει ασ μην διαωαζει  :cheesy:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ηρέμησε ρε μέγάλε, λίγη πλάκα κάνουμε.....μην μας φάς ακόμα δεν ξεκίνησες......ψυχραιμίαααααααα..........................

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οχι ρε φιλε,  no worries,  φιλικα το ειπα  ;)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

και τωρα μερικες pics για το καλο του post:

http://[URL unfurl="true"]www.sunnygalleries.com/static/trannyisland/layout53/pics/09.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sunnygalleries.com/static/trannyisland/layout68/pics/14.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sunnygalleries.com/static/ethnicshemales/layout71/pics/12.jpg[/img[/URL]]

;D ;D ;D :P

[/quote]
geremy...συγνώμη αλλά να σε ρωτήσω κάτι?πώς από κάποιο τραβέλι στο δρόμο έκανες κάτι τέτοιο?δεν φοβήθηκες για αρρώστιες?ρωτάω σοβαρά.....ο καθένας φυσικά κάνει ότι θέλει....εγώ δεν το κατέχω το σπόρ και δεν θέλω να το αποκτήσω ποτέ....απλά από περιέργεια ρωτάω....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Οχι ρε φιλε τετοια χαλαρωσε...Εγω προσωπικα ουτε να ακουμπισω τραβελι εκτος φυσικα απ την κολαρα και το στηθος,κι αυτα μονο χερια.ποτε γλυψιμο....

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι ρε παιδια, και βεβαια ισχυει αυτο. απλα πανω στην καυλα καμια φορα, κανει κανεις πραγματα που δε κανει κανονικα. απο πλευρας μου τουλαχιστον φροντιζω μετα απο καθε επισκεψη που το πραγμα ξεφευγει να κανω εξετασεις.

ευτυχως μεχρι σημερα ολα καλα  :)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ναι ρε παιδια, και βεβαια ισχυει αυτο. απλα πανω στην καυλα καμια φορα, κανει κανεις πραγματα που δε κανει κανονικα. απο πλευρας μου τουλαχιστον φροντιζω μετα απο καθε επισκεψη που το πραγμα ξεφευγει να κανω εξετασεις.

ευτυχως μεχρι σημερα ολα καλα  :)
Να μαθεις φιλε μου να ελεγχεις την καυλα σου γιατι αν απο τις πουτανες κινδυνευεις μια φορα απο τα τραβελια κινδυνευεις χιλιες γιατι θα ρθει η μερα που στις εξετασεις δεν θα ειναι ολα καλα...Σου ευχομαι να χεις μια ζωη υγεια αλλα ΠΡΟΣΕΧΕ τις καυλες σου!!!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πιο πολυ φοβαμαι κατι μαλακες που αφου κανουν οτι κανουν τρεμουν να πανε να κανουν και μια εξεταση.

:headbang:

αλλα ναι εχεις δικαιο  :)

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές υπάρχει κανείς που να έχει πετύχει την Ηλέκτρα ?
Πολύ καλό κορμί,ξανθό μαλλί και βυζάκι μεσαίου μεγέθους και πάντα κεφάτη και πρόθυμη για το κάτι παραπάνω  :dancing:
Εχω χρόνια να την δώ καθώς έφυγε απο Θεσ/κη και κατηφόρισε προς τα μέρη σας.
Πρίν 2 χρόνια είχα πετύχει ένα προφίλ της στο adult αλλά εκτοτε σιωπή κι ομίχλη.
Η Ηλέκτρα ηταν η πρώτη μου εμπειρία με τράνς και λίγο αργότερα άρχισα να ακούω και trance αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
anyway αν την δει κανεις χαιρετισματα απο καβαλα να της δωσει (και οχι μονο)

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα.κατεβαινω Αθηνα και τραβαω μεγαλο κολημα με τα τρανς.Υπαρχει κατι πραγματικα καλο;θα μεινω μονο πρωινο,και θελω κατι που να δουλευει σε δικο της χωρο και οχι πιατσα για βραδυ.οποιος γνωριζει τον ευχαριστω εκ των προτερων.κατι με θυληκοτητα και οχι κανενα χοντροκομενο.σαν αντρας.thanks

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
παιδια καλυσπερα!!!εγω ειχα γνωριση πριν 3 χρονια ενα φοβερο γκαυλακι απο χαλκιδα και την ελεγαν ΕΥΑ ξανθο 1.78 περιπου παθητικη 100% 55 κιλα μικρο βυζακι (λογο ορμονων που επερνε) καθολου ανρικα χαρακτηριστηκα 23 ετων αλλα τωρα εχω καιρο πολλη να παω χαλκιδα!!!αν ειναι κανεις απο ευβοια ας μας πει τι κανει αυτη η ψυχη!!!και γενικος αν ξερει κανενα καλο κοματι απο εκει!γιατι ειναι ωραια η χαλκιδα και εχει βγαλει και πολλα καλα κοματια τελευταια!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom