Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια και συναγωνιστες!!!!
Θελω να κανω απλα μια ερωτηση..

Ποσοι απο εσας εχετε παει πραγματικα με ενεργειτικες τρανς???
θα το ξανακανατε???

ρωταω απλα γιατι περνανες καποιες ιδεες απο το υαλο μου...ειμαι 100% straight.

Οσοι θελετε στιλτε μου  τισ απαντησεις η και εμπειριες σε pm
thanx!!!

καλα να περνατε

zzTop

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα αδερφια. Πολυ νεος στην παρεα σας (μολις 3 μερες) αλλα ενθουσιασμενος με το θεμα. (διαβασα και τις 34  μεχρι στιγμης σελιδες)
θελω κι εγω να συμφωνησω με τον lordjim στο οτι δεν εχει νοημα αν ειναι εγχειρησμενη η εκαστοτε κοπελα.
Προσωπικα θελω να ειναι οσο το δυνατον λειτουργικη
Αυτο που με εξιταρει ειναι το 2 σε 1 που δεν το βρισκεις πουθενα αλλου...!!!
Επισης θα ηθελα τη βοηθεια σας οσον αφορα τα pm.
Πως μπορω να στειλω και πως βλεπω αν μου εχουν στειλει???????
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
ΣΥΝΕ...ΧΥΣΤΕ ακαθεκτοι!!!!!
Η ενημερωση ειναι ΔΥΝΑΜΗ.
Υ.Γ. Παρακαλουνται οι ασχετοι με το θεμα να μη μας τα κανουν ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ 

Επισκέπτης
Καλησπερα αδερφια. Πολυ νεος στην παρεα σας (μολις 3 μερες) αλλα ενθουσιασμενος με το θεμα. (διαβασα και τις 34  μεχρι στιγμης σελιδες)
θελω κι εγω να συμφωνησω με τον lordjim στο οτι δεν εχει νοημα αν ειναι εγχειρησμενη η εκαστοτε κοπελα.
Προσωπικα θελω να ειναι οσο το δυνατον λειτουργικη
Αυτο που με εξιταρει ειναι το 2 σε 1 που δεν το βρισκεις πουθενα αλλου...!!!
Επισης θα ηθελα τη βοηθεια σας οσον αφορα τα pm.
Πως μπορω να στειλω και πως βλεπω αν μου εχουν στειλει???????
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
ΣΥΝΕ...ΧΥΣΤΕ ακαθεκτοι!!!!!
Η ενημερωση ειναι ΔΥΝΑΜΗ.
Υ.Γ. Παρακαλουνται οι ασχετοι με το θεμα να μη μας τα κανουν ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ 

αν κα ασχετος με το θεμα θα ηθελα να ενημεροσω τους τραβεστοφιλους οτι αν βαλουν για υποθεταο ενα cials στον κωλο ενοσ τραβελιου θα εχουν εκπληκτικα αποτελεσματα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
αν κα ασχετος με το θεμα θα ηθελα να ενημεροσω τους τραβεστοφιλ ους οτι αν βαλουν για υποθεταο ενα cials στον κωλο ενοσ τραβελιου θα εχουν εκπληκτικα αποτελεσματα

Τωρα αυτο πρωτη φορα το ακουω.
Και ποσο θα πρεπει να περιμενει μεγαλε να δουλεψει το υποθετο; :grin: :headbang:

Επισκέπτης
αν κα ασχετος με το θεμα θα ηθελα να ενημεροσω τους τραβεστοφιλ ους οτι αν βαλουν για υποθεταο ενα cials στον κωλο ενοσ τραβελιου θα εχουν εκπληκτικα αποτελεσματα

Τωρα αυτο πρωτη φορα το ακουω.
Και ποσο θα πρεπει να περιμενει μεγαλε να δουλεψει το υποθετο; :grin: :headbang:

δεν ξερω φιλε μου αλλα μου το ειπε ενας τραβελος αξιοπιστος

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Εγω εχω να πω 2 πραγματα.
1) ΑΝ καποιος παει με trans και του τον φορεσει δεν ειναι με τιποτα str8. Δε βαζω ταμπελες σε ανθρωπους αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

2)Να προσεχουν τα πιτσιρικακια και οι λιγοτερο δυναμικοι τυποι που γουσταρουν τρανς γιατι μπορει να βρεθουνε με κρεας στον κωλο....

Προσωπικα δεν ασχολουμαι με το αθλημα γιατι εχω παρατηρησει οτι τα τρανς στην Ελλαδα ειναι μπετατζηδες και ουδεμια σχεση εχουν με γυναικα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
1) ΑΝ καποιος παει με trans και του τον φορεσει δεν ειναι με τιποτα str8. Δε βαζω ταμπελες σε ανθρωπους αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

2)Να προσεχουν τα πιτσιρικακια και οι λιγοτερο δυναμικοι τυποι που γουσταρουν τρανς γιατι μπορει να βρεθουνε με κρεας στον κωλο....

Προσωπικα δεν ασχολουμαι με το αθλημα γιατι εχω παρατηρησει οτι τα τρανς στην Ελλαδα ειναι μπετατζηδες και ουδεμια σχεση εχουν με γυναικα.
Σωστος σε ΟΛΑ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

Συμφωνω ακομα κι εγω με τα 1),2) ;) ;)
αλλα υπαρχουν και ορισμενα πολυ καλα τεμαχια!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

+20( με άριστα το 10)

zzTop

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα το θεμα πληροφοριων το εξαντλησαμε παιδια??
Δεν ξερει κανεις τιποτε αλλο ???

panos_21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ σωστος φιλε pisoxosti!!!!
Συμφωνω σε ολα!!!Ειδικα στο δευτερο....

Κολλητος φιλος (21 χρονων)...γουσταρε τρανς και του ειπα για ενα μπουρδελο σε ενα καθετο της Φυλης (δεν θυμαμαι δρομο) που ειναι ενα τρανς (οχι εγχειρησμενο)....και πηγε αργα ενα βραδυ....
Μου εξιστορησε την πραγματικη ιστορια καμια 20αρια μερες μετα....
Με το που πηγε γουσταρε... του λεει το τρανσακι....τσιμπουκακι-κωλαρακι....
Τον ξεκιναει λεει πιπα καλη.... και καλο γλυψιμο αρχιδιων....μετα του σηκωνει τα ποδια ψηλα και του τα ανοιγει και του γλειφι...το κουλουρι του....
Μεχρι εκει...(σχεδον) οκ....
Του δινει και λιγο κουλουρι να μαμησει....αλλα λιγο πριν τελειωσει...τον βγαζει και του λεει "ελα να σε καυλωσω κι αλλο ανωμαλιρικο μου"
και τον ξαπλωνει μπρουμιτα.....Εχοντας και μια αλφα δυναμη το τρανσακι και οντας και μικροκαμωμενος ο δικος μου....του τον καρφωνει πριν προλαβει να πει πολλα πολλα....

Για να μην μακρυγορω και συγνωμη αν το τραβηξα πολυ αλλα ηθελα να δειξω πως αν δεν ξερεος και δεν εισαι ξεψαρωμενος μπορει να την πατησεις....

Προσοχη...ειδικα οι μικροτεροι και απειροι!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Κολλητος φιλος (21 χρονων)...γουσταρε τρανς και του ειπα για ενα μπουρδελο σε ενα καθετο της Φυλης (δεν θυμαμαι δρομο) που ειναι ενα τρανς (οχι εγχειρησμενο)....και πηγε αργα ενα βραδυ....
Τον ξεκιναει λεει πιπα καλη.... και καλο γλυψιμο αρχιδιων....μετα του σηκωνει τα ποδια ψηλα και του τα ανοιγει και του γλειφι...το κουλουρι του....
Του δινει και λιγο κουλουρι να μαμησει....αλλα λιγο πριν τελειωσει...τον βγαζει και του λεει "ελα να σε καυλωσω κι αλλο ανωμαλιρικο μου"
και τον ξαπλωνει μπρουμιτα.....Εχοντας και μια αλφα δυναμη το τρανσακι και οντας και μικροκαμωμενος ο δικος μου....του τον καρφωνει πριν προλαβει να πει πολλα πολλα....

Για να μην μακρυγορω και συγνωμη αν το τραβηξα πολυ αλλα ηθελα να δειξω πως αν δεν ξερεος και δεν εισαι ξεψαρωμενος μπορει να την πατησεις....

φιλε να με συγχωρεις αλλα αν δεν γουσταρε κι ο δικος σου δεν θα του τον εχωνε...Οσο κολλητος κι αν ειναι μαλλον στα ειπε οπως ηθελε...Εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο...Παντα ειμαι δοτης φαιας ουσιας και ποτε ληπτης!!!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Σε λίγο θα μας πεις ότι θα του κάνει και μύνηση για βιασμό.  Γούσταρε ο φίλος σου και κάθισε και τον πήδηξε. Και από τη στιγμή που το γουστάρεις αυτό δεν είσαι straight αλλά bi σύμφωνα με την ετυμολογία των λέξεων.  Και μην τρελένεστε δεν είναι και τόσο φοβερό αυτό...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Επίσης και άμα πηδάς τρανς μόνο χωρίς να σε πηδάνε πάλι δεν είσαι straight αλλά bi (εφόσον πας και με γυναίκες).  Ούτε και αυτό είναι τόσο τρομερό .....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Επίσης και άμα πηδάς τρανς μόνο χωρίς να σε πηδάνε πάλι δεν είσαι straight αλλά bi (εφόσον πας και με γυναίκες).  Ούτε και αυτό είναι τόσο τρομερό .....
κατσε ρε φιλε αυτο πως προκυπτει?απο την ετυμολογια των λεξεων παλι?Σε λιγο θα μας πεις οτι αμα πηδας γυναικα μονο απο τον κολο παλι εισαι bi γιατι πηδας παρα φυση.....

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
φιλε πανο το θεμα τωρα δεν ειναι αν ηθελε η οχι και ο φιλος σου , αλλα αν του αρεσε. Γιατι αν δοκιμασε και δεν του αρεσε ολα οκ , αν του αρεσε ομως την πατησε!!!

zzTop

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πες τα ρε φιλε ψαχνωτρανς. Και καλα δεν ηθελε ο μικρος αλλα δεν προκαμε να φυλαχτει.........
Γιατι ομως στη συνεχεια γυρναει και το λεει αφου αν καταλαβα καλα ειναι κατι για το οποιο ντρεπεται?????
Λιγο μουφα τον κοβω τον μικρο........[glow=red,2,300] :jerking: :jerking:[/glow]

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πες τα ρε φιλε ψαχνωτρανς. Και καλα δεν ηθελε ο μικρος αλλα δεν προκαμε να φυλαχτει.........
Γιατι ομως στη συνεχεια γυρναει και το λεει αφου αν καταλαβα καλα ειναι κατι για το οποιο ντρεπεται?????
Λιγο μουφα τον κοβω τον μικρο........[glow=red,2,300] :jerking: :jerking:[/glow]
αμ πως....χρονια πηδαμε τρανς κι ουτε τον πουτσο τους δεν ακουμπησαμε οχι να μας πηδηξουν κι ολας...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Όταν κάνεις sex με άτομο το ίδιου φύλου με εσένα είσαι gay .  Είτε τον πηδάς είτε σε πηδάει δεν έχει σημασία.  Όταν κάνεις sex και με τα δύο φύλα είσαι bisexual.  Οι εγχειρισμένες trans έχουν κάνει αλλαγή φύλου και θεωρούνται γυναίκες.

κατσε ρε φιλε αυτο πως προκυπτει?απο την ετυμολογια των λεξεων παλι?Σε λιγο θα μας πεις οτι αμα πηδας γυναικα μονο απο τον κολο παλι εισαι bi γιατι πηδας παρα φυση.....

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Η αλήθεια είναι ότι όλα στο μυαλό είναι και οι ορισμοί δεν έχουν καμία σημασία.  Σημασία έχει να κάνεις ότι σε καυλώνει χωρίς να έχεις αναστολές ή κολλήματα του στυλ "είμαι gay ή δεν είμαι?".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom