You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Επισκέπτης
και εγω....το ασυστολα, δεν θελει 2 λ????
Επισκέπτης
κανω λιτοτητα και στην ορθογραφια..
Γαμω το Τεχνικο Λυκειο που εβγαλα...
ασε..εχω προβλημα...τις βγαζω ανετα τις γκομενες..και κολάνε στην ορθογραφία!!!!!!! το θεωρούνε - μη δομημενη προσωπικοτητα- οι ηλίθιες...και γαμανε οι νερντς αντι γαι μας τους εχοντες τα προσοντα...
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.032
- Πόντοι
- 12.056
μαλλον τρανς εννοει τα εγχειρησμενα...και ταβελια τα πουτσοφορα...και το ασυστολα δεν θελει 2 λ αλλα 1!!!μπουχαχαχα
ετσι ετσι....πεστααααα
Επισκέπτης
psaxnotrans αυτο που ειπες ακριβος ενοο και ετσι ειναι ειναι ωασικα σιμφονα με τις ορολογιες!!!τρανς=ενχειρισμενο τραβελι=υδραυλικα!!!!χαχαχαχα!!!
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.032
- Πόντοι
- 12.056
ασε..εχω προβλημα...τις βγαζω ανετα τις γκομενες..και κολάνε στην ορθογραφία!!!!!!! το θεωρούνε - μη δομημενη προσωπικοτητα- οι ηλίθιες...και γαμανε οι νερντς αντι γαι μας τους εχοντες τα προσοντα...
Να μην γραφεις ραβασακια και μυνηματα...μονο με λογια για να μην καρφωνεσε.. ;-)
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.032
- Πόντοι
- 12.056
ναι μα την παναγια το τσεκαρα στο google...για τοση βαρεμαρα μιλαμε...
Και εγω αυτο εκανα....
αλλος ορθογραφημενος...ο αδερφος πιτσιλιστις..μπουχαχαχα.Αυτο ελειπε συντροφε να μην ξερω εγω τι εννοεις...psaxnotrans αυτο που ειπες ακριβος ενοο και ετσι ειναι ειναι ωασικα σιμφονα με τις ορολογιες!!!τρανς=ενχειρισμενο τραβελι=υδραυλικα!!!!χαχαχαχα!!!
Επισκέπτης
altec kai psaxnotrans σασ παο με χιλια!!!ειστε οι βαρωνοι της καυλας!!!!!!!! α και σορυ για τα ορθογραφικα αλλα δεν αντεχο να γραφω ελλινικα...μου σπανε τα νευρα!!!λολ!!!!αλτεκ με εφτιαξες καυλιαρη μου!!!!!εισαι φοβερος!!!!!μεγαλοι χιστες!!!!!!!
Επισκέπτης
με καυλοσατε τωρα!!!!με σιγκινιτε αδερφια!!!ειστε the best!!!!respect!!!!!!psaxnotrans kai altec!@!!!!!
Επισκέπτης
xaxaxaxa!!!!τι ενοις σινεμπουρδελιαρι μου??
Επισκέπτης
ετσι ετσι!!!!να περναμε καλα ρε αδερφε εχι σιμασια!!!!να σαι και εσι καλα τσακπινογαργαλιαρι!!!!χεχε!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K