Επισκέπτης
στο εξωτερικα παιζουν καλα εργαλεια!εδω στην ελλαδα ειναι δραματικι ι καταστασι!!!στο ελλαδισταν ζουμε!!!
Τι κάνουνε ρε παιδί μου τα πουστρόνια? απο τις ορμόνες κονομάνε τέτοια προσόντα? ένα τράνς παλιότερα μου είχε πει ότι απ' τις μαλακείες που κάνουνε για να βγάλουνε βυζί, να κάνουνε περιφέρεια κλπ, μεγαλώνει και το εργαλείο τους.![]()
παιδιά, ξεφύγατε εντελώς από τη θεματολογία...
![]()
![]()
![]()
με την συγκεκριμένη έχω ανταλλάξει μηνύματα στο adult, και έχω 2 φώτος πάλι από εκεί, οπότε μάλλον τις έχεις και εσύ, πάιρνει 50, κάνει ενεργοπαθητικό, μόνο πρωινές ώρες, ωστόσο δεν την έχω τεστάρει ακόμα...Παιδια καλησπερα...το σκ θα ειμαι αθηνα...ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για το τι παιζει στη Μυτιλινης 23Α με καποια Καιτη????
οποις ξερει κατι ας πει μην χανουμε τον χρονο μας
thanx !!!!!!!!!
ποια καιτη απ το adult ?η καιτη75?αν λες αυτην οι φωτος δεν ειναι δικες της ειναι απο το ιντερνετ τις εχω πετυχει πληρης σε ξενο σιτε..με την συγκεκριμένη έχω ανταλλάξει μηνύματα στο adult, και έχω 2 φώτος πάλι από εκεί, οπότε μάλλον τις έχεις και εσύ, πάιρνει 50, κάνει ενεργοπαθητικό, μόνο πρωινές ώρες, ωστόσο δεν την έχω τεστάρει ακόμα...
όχι, λέω την kaiti-transποια καιτη απ το adult ?η καιτη75?αν λες αυτην οι φωτος δεν ειναι δικες της ειναι απο το ιντερνετ τις εχω πετυχει πληρης σε ξενο σιτε..
από ότι λέει έχει δικό της χώρο....ακυρο.μαλλον καταλαβα ποια λες..ειδα και την φωτο που ειναι σε κρεβατι μπουρδελο κατα πασα πιθανοτητα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δικο της χωρο η στο μυτιληνης με μπερδεψες..από ότι λέει έχει δικό της χώρο....
vagabond μη δινεις στο φορουμ διευθηνση απο σπιτι το οποιο δεν ειναι νομιμο μπουρδελο.
οποιος ενδιαφερεται να σου στηλει πμ.
Ευχαριστω.
μπουχαχαχαχαχααχαχα!!!Σώστά!!! Πρέπει να προσέχουμε πολύ. Ο ADOLF πρέπει να βρίσκεται πάνω από Ειρηνικό τώρα ;)