Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στο εξωτερικα παιζουν καλα εργαλεια!εδω στην ελλαδα ειναι δραματικι ι καταστασι!!!στο ελλαδισταν ζουμε!!!

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια, και παλι..
ξερει κανεισ να μου δοσει πληροφοριες για καπια τρανς ονοματι ελενα που εχει add στο adult.gr???

αν ξερει κανεις κατι ασ πει παρακαλω

thanx!!!!!!!!!!

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
pic_10.jpg

παιδιά, ξεφύγατε εντελώς από τη θεματολογία...

:grin:  :grin:  :grin:
Τι κάνουνε ρε παιδί μου τα πουστρόνια? απο τις ορμόνες κονομάνε τέτοια προσόντα?  ένα τράνς παλιότερα μου είχε πει ότι απ' τις μαλακείες που κάνουνε για να βγάλουνε βυζί, να κάνουνε περιφέρεια κλπ, μεγαλώνει και το εργαλείο τους.
νάναι έτσι?

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα...το σκ θα ειμαι αθηνα...ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για το τι παιζει στη Μυτιλινης 23Α με καποια Καιτη????

οποις ξερει κατι ας πει μην χανουμε τον χρονο μας

thanx !!!!!!!!!

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Καλησπερα συναγωνιστες.Εχεις κανεις υποψη του καποιο τηλεφωνο απο τρανς?

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Παιδια καλησπερα...το σκ θα ειμαι αθηνα...ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για το τι παιζει στη Μυτιλινης 23Α με καποια Καιτη????

οποις ξερει κατι ας πει μην χανουμε τον χρονο μας

thanx !!!!!!!!!
  με την συγκεκριμένη έχω ανταλλάξει μηνύματα στο adult, και έχω 2 φώτος πάλι από εκεί, οπότε μάλλον τις έχεις και εσύ, πάιρνει 50, κάνει ενεργοπαθητικό, μόνο πρωινές ώρες, ωστόσο δεν την έχω τεστάρει ακόμα...

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
Οχι φιλε το αντιθετο συμβαινει.Με τις ορμονες για να βγαλουνε βυζια το εργαλειο οχι μονο δεν μεγαλωνει αλλα αρνειται και να σηκωθει.... Ολοι αυτοι τραβανε μαλακια με τις ωρες και χυνουνε 5 σταγονες ολες και ολες.Οπου βλεπεις τραβελο με βυζι , το υδραυλικο ΤΕΛΟΣ...

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
και πως εξηγείς όλες αυτές τις φώτο που παρελαύνουν από μπροστά μας?? και βυζί και εργαλείο?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
  με την συγκεκριμένη έχω ανταλλάξει μηνύματα στο adult, και έχω 2 φώτος πάλι από εκεί, οπότε μάλλον τις έχεις και εσύ, πάιρνει 50, κάνει ενεργοπαθητικό, μόνο πρωινές ώρες, ωστόσο δεν την έχω τεστάρει ακόμα...
ποια καιτη απ το adult ?η καιτη75?αν λες αυτην οι φωτος δεν ειναι δικες της ειναι απο το ιντερνετ τις εχω πετυχει πληρης σε ξενο σιτε..

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
Αν το βυζι ειναι προσθετο με σιλικονη το υδραυλικο δεν ενοχλειται.Αν μεγαλωσει με ορμονες το υδραυλικο επηρεαζεται και μαλιστα ΑΡΝΗΤΙΚΑ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ακυρο.μαλλον καταλαβα ποια λες..ειδα και την φωτο που ειναι σε κρεβατι μπουρδελο κατα πασα πιθανοτητα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
κι ο σονυ που μολις ηρθε..

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
"Ta kano ola (Energitiko kai pathitiko programma) kai i timi mou einai 50 euro .An se endiaferei apo tis 10.30 to proi mexri tis 5.30 to apogeuma kathimerina.H odos mou einai........(Ypogeio) konta stin plateia Amerikis.Filakia Kaiti."

δικό της χώρο στη μυτιλήνης! :dancing:
έχω και τηλ. αλλά ας μην εκθέσω κανέναν

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
μπορει να το δουλευει στυλ μπουρδελακι...
ευχαριστω τους μοντς..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
vagabond μη δινεις στο φορουμ διευθηνση απο σπιτι το οποιο δεν ειναι νομιμο μπουρδελο.
οποιος ενδιαφερεται να σου στηλει πμ.
Ευχαριστω.

Σώστά!!! Πρέπει να προσέχουμε πολύ. Ο ADOLF πρέπει να βρίσκεται πάνω από Ειρηνικό τώρα ;)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom