You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πο πο μου βγικαν τα ματιαγια να το διαβασο psaxnotrans axxaxaaxxa!καυλιαρι μου εσι!!!!εισαι the best of the best re καυλιαγκουρα!!!!
Κι εσυ ρε φιλε...Μα την παναγια αδερφε απο οσα γραφεις καταλαβαινω οτι εισαι πολυ καλος ανθρωπος πανω απ ολα..Ευχαριστος παντα με το αστειακι σου και με εναν καλο λογο για ολους...Δεν κανω πλακα,μιλαω πολυ σοβαρα!Χαιρομαι που υπαρχεις εδω μεσα ρε φιλε!Σου ευχομαι ολοψυχα να χεις παντα υγεια εσυ κι η οικογενεια σου!!!πο πο μου βγικαν τα ματιαγια να το διαβασο psaxnotrans axxaxaaxxa!καυλιαρι μου εσι!!!!εισαι the best of the best re καυλιαγκουρα!!!!
Επισκέπτης
απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!μολις εβαλα αντενα!!!!σονυ εισαι ντεντεκτιβ!!!!!
απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!μολις εβαλα αντενα!!!!σονυ εισαι ντεντεκτιβ!!!!!
Παντρεμένος με έγκυο γυναίκα είμαι....................... ;)
Επισκέπτης
psaxnotrans σε ευχαριστο και παλι μεγαλε!!!!και εσι επισισ να σαι παντα καλα και να περνας οσο πιο ευχαριστα μπρεισ γενικα στι ζοι σου!!!και ειδικα μεσα στο σαιτ!!!και να διασκεδαζεις με τα αστεια μου!!!αλλα το εργαλειο στο θεμο ειναι για πιτσιλισμα ...σιμφονειτε???
Σοβαρα μιλας ρε φιλε?πο πο με μπερδεψες τωρα...μου χει κατσει τελευταια να κανω ενα μωρο...Αν μιλας σοβαρα σου ευχομαι με το καλο η γενα και να το δεις οπως εσυ θες!!!Παντρεμένος με έγκυο γυναίκα είμαι....................... ;)
Επισκέπτης
σονι εγο νονος αν δεν εχεις ωρει!οστε το παιδι σου να παρει τιν καταλιλι μορφοση!!!!!!ειδες ?νιαζομαι!!!!αχχαχαχαχα!να σαι καλα!!!
Επισκέπτης
αν δεν εχεισ βρει ενοουσα...
Σοβαρα μιλας ρε φιλε?πο πο με μπερδεψες τωρα...μου χει κατσει τελευταια να κανω ενα μωρο...Αν μιλας σοβαρα σου ευχομαι με το καλο η γενα και να το δεις οπως εσυ θες!!!
Είναι το 2ο..............είναι μεγάλη υπόθεση να νιώσεις πατέρας φίλε μου. Στο εύχομαι ολόψυχα.
Επισκέπτης
για πολι πιτσιλισμα ομος!!!!!!!χεχε!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K