Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα

Αυτή η Καίτη στη μυτιλήνης είναι καλή? Φιλική και πρόθυμη? Δουλεύει βραδινές ώρες?Και αν μπορείτε στείλτε μου το τηλ της με pm.

Ευχαριστώ

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλα ολα αυτα αλλα ακομα δεν εχει βρεθει καποιος που να μου πει αν ειναι καλη η οχι.....

και κατι αλλο.. επειδη διαβασα κατι στο φορουμ περι μπατσων και σχετικα ας ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ λιγο που δινουμε τηλ και αλλα στοιχεια....

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
πιστεύω ότι είναι το νόμιμο μπουρδέλο στην οδό Μυτιλήνης
Aκριβως, Μυτιληνης 23Α', εχει γινει αναφορα σ'αυτο παλαιοτερα. Η Μυτιληνης ειναι εναν παραλληλο δρομο μετα την Καλλιφρονα, οπου επισης σπιτι με τρανς-ανευ υδραυλικων.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
και κατι αλλο.. επειδη διαβασα κατι στο φορουμ περι μπατσων και σχετικα ας ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ λιγο που δινουμε τηλ και αλλα στοιχεια....
Συγνώμη...από που απαγορεύεται να δίνεις το τηλ 1 πουτάνας το οποίο στο έχει δώσει αυτή?Τι κακό κάνεις?Ούτε νταβάς της είσαι ούτε τίποτε....απλά το δίνεις να περάσουν και κάποιοι άλλοι καλά......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Συγνώμη...από που απαγορεύεται να δίνεις το τηλ 1 πουτάνας το οποίο στο έχει δώσει αυτή?Τι κακό κάνεις?Ούτε νταβάς της είσαι ούτε τίποτε....απλά το δίνεις να περάσουν και κάποιοι άλλοι καλά......
το δινεις με πμ φιλε μου ετσι ειναι οι κανονες..και που ξερουν οι του σιτε οτι δεν ειμαστε νταβαδες δλδ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
antisthenis....1 ερώτηση...αν δώσουμε ή πάρουμε τηλ από κάποια ''κυρία'' υπάρχει πρόβλημα με την αστυνομία?Το ρωτάω γιατί το ανέφερε 1 φίλος.....εδώ οι εφημερίδες είναι γεμάτες....εδώ τους πείραξε?

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
απλα εγινε μια αναφορα για καποιο τετοιο ενδεχομενο για μπατσους στο σαιτ...και εγο ειμαι της γνμης οτι δεν κανουμε κατι κακο

απλα το ειπα ετσι δεν τρεχει κατι αλλο και εγο δινω και παιρνω τηλαφωνα αλλα παντα σε πμ

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Σε pm εννοείται savalas...όχι δημόσια...απλά δεν πιστεύω να κάνουμε κάτι κακό με αυτό τον τρόπο.....site ενημέρωσης είναι....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Τελος παντων , το θεμα ειναι για τραβέλια με προσόντα οπότε ας μην το γαμάμε αλλο με ασχετη συζητηση.
ναι ναι αντε προτεινε κανα καλο...μπιχιχιχιχιχιχιχι!!!
γεια σου ρε σαβαλααααααα

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
vagabond μη δινεις στο φορουμ διευθηνση απο σπιτι το οποιο δεν ειναι νομιμο μπουρδελο.
οποιος ενδιαφερεται να σου στηλει πμ.
Ευχαριστω.
μήνυμα ελήφθη, ζητώ συγγνώμη,
δεν θα ξαναγίνει

Επισκέπτης
χαιρετο ολυσ τους λατρεις τον τρανσ!!!!καταρχιν επειδι ενδιαφερομαι για ολυσ τους κξαυλιαριδες πρεπει να πο οτι εχο μερικα κονε με τραβελακια!και τσαμπα ενοιτε....αλλα ρε παιδια τραβελακι στιν ελλαδα =ασχιμο! ιπαρχι και μερικες εξαιρεσεισ αλλα πολι σπανιο..... λοιπον ακουστε τορα να γελασετε...ειναι ενα τραβελι στο κεραμικο....αν τον εχετε δι καθετε πανο στιν λεονιδιου..ειναι ενασ πουστισ γεροσ...και οποτε περναο μου λεει...ελα μορο μου να σε γλιψο ορεα να με γαμισεισ ορεα και κατι τετια!ε και εγο τον μπριζονο λιγακι και καυλονι...του λεο τα σχετικα....καυλιαρι μου και τετια!με εχετε μαθει πλεον!!!εχει πολι γελιο!αν περασετε παρατιριστε τον!το παιζει τρανς ι πουσταρα!!!

Επισκέπτης
δεν εχει τετια στον πιτσιλιστι!!!!!αχαχαχχααχ!!!

Επισκέπτης
αν τον δειτε παντος θα ξενεροσετε τι ζοι σας το βτομογερο!επισισ αλο ενα τραβελι που το παιζει γκομενα ειναι ενα που σιχναζει στον κεραμικο με ενα ασιμι γιαρισ!χαλια και αυτο το τραβελακι!!!το εχετε προσεξει αυτο???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
αν τον δειτε παντος θα ξενεροσετε τι ζοι σας το βτομογερο!επισισ αλο ενα τραβελι που το παιζει γκομενα ειναι ενα που σιχναζει στον κεραμικο με ενα ασιμι γιαρισ!χαλια και αυτο το τραβελακι!!!το εχετε προσεξει αυτο???

Βρε μπαγάσα εσένα πρέπει να σε μάθουμε ορθογραφία επειγόντως!!!!! Μου φεύγει η μαγκιά να διαβάσω τα ποστ σου κάθε φορά. ʼμα έχω νεύρα καμιά μέρα θα διαβάσω καπάκι καμιά δεκαριά δικά σου να έρθω στα ίσια μου ;)

Επισκέπτης
μπαγασακος ο πιτσιλιστισ!!!ρε παιδια σιγνομι αλλα δεν μπορο να γραφο ελινικα...τοσα χρονια γραφο στο πλικτρολογιο με λατινικουσ χαρακτιρες και εχο σινιθισει ετσι.δεν μπορο ελινικα.μου σπανε τα νευρα!σιγχορεστε με καυλιαριδες!!!παντος απο ορθογραφια ηερο!σπουδαστισ καυλιαρις ειμαι!!!εχουμε και μια μορφοσι!αχαχαχαχαχαχ!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Βρε μπαγάσα εσένα πρέπει να σε μάθουμε ορθογραφία επειγόντως!!!!! Μου φεύγει η μαγκιά να διαβάσω τα ποστ σου κάθε φορά. ʼμα έχω νεύρα καμιά μέρα θα διαβάσω καπάκι καμιά δεκαριά δικά σου να έρθω στα ίσια μου ;)
ο πειτσοιλυσοις ηνε ο καληταιρος μυν μου των ποιραζαιται γηατει ινε αιβεσθιτως κε πωλι καλαμπουρτζις....ηνε κε μαιγηστος ορθογραφως αλα ιναι αδαιρφως κε ορεως!!
Γεια σου ρε πιτσιλιστη αρχοντα!!!εισαι ο καλυτερος ρεεεεεεεεε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom