πιστεύω ότι είναι το νόμιμο μπουρδέλο στην οδό Μυτιλήνης
μπορει να το δουλευει στυλ μπουρδελακι...
ευχαριστω τους μοντς..
μπορει να το δουλευει στυλ μπουρδελακι...
ευχαριστω τους μοντς..
Aκριβως, Μυτιληνης 23Α', εχει γινει αναφορα σ'αυτο παλαιοτερα. Η Μυτιληνης ειναι εναν παραλληλο δρομο μετα την Καλλιφρονα, οπου επισης σπιτι με τρανς-ανευ υδραυλικων.πιστεύω ότι είναι το νόμιμο μπουρδέλο στην οδό Μυτιλήνης
Κι εμεις σε γουσταρουμε κι ας ειμαστε 504 χιλιομετρα μακρυα...EISTE FOBEROI OLOI EDO MESA. MILAME GIA POLY PLAKA. SAS GOUSTARO FOUL TRELA MOY MORA. FILOURES. DANAH
Συγνώμη...από που απαγορεύεται να δίνεις το τηλ 1 πουτάνας το οποίο στο έχει δώσει αυτή?Τι κακό κάνεις?Ούτε νταβάς της είσαι ούτε τίποτε....απλά το δίνεις να περάσουν και κάποιοι άλλοι καλά......και κατι αλλο.. επειδη διαβασα κατι στο φορουμ περι μπατσων και σχετικα ας ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ λιγο που δινουμε τηλ και αλλα στοιχεια....
το δινεις με πμ φιλε μου ετσι ειναι οι κανονες..και που ξερουν οι του σιτε οτι δεν ειμαστε νταβαδες δλδ?Συγνώμη...από που απαγορεύεται να δίνεις το τηλ 1 πουτάνας το οποίο στο έχει δώσει αυτή?Τι κακό κάνεις?Ούτε νταβάς της είσαι ούτε τίποτε....απλά το δίνεις να περάσουν και κάποιοι άλλοι καλά......
ναι ναι αντε προτεινε κανα καλο...μπιχιχιχιχιχιχιχι!!!Τελος παντων , το θεμα ειναι για τραβέλια με προσόντα οπότε ας μην το γαμάμε αλλο με ασχετη συζητηση.
μήνυμα ελήφθη, ζητώ συγγνώμη,vagabond μη δινεις στο φορουμ διευθηνση απο σπιτι το οποιο δεν ειναι νομιμο μπουρδελο.
οποιος ενδιαφερεται να σου στηλει πμ.
Ευχαριστω.
...κανονισε να στον φορεσει με τετοια που του λες...και απο πουστης το παιξει μπηχτης....!!!!!!χαχαχα!γελασ μπαγασακο ε??χεχε!!!
αν τον δειτε παντος θα ξενεροσετε τι ζοι σας το βτομογερο!επισισ αλο ενα τραβελι που το παιζει γκομενα ειναι ενα που σιχναζει στον κεραμικο με ενα ασιμι γιαρισ!χαλια και αυτο το τραβελακι!!!το εχετε προσεξει αυτο???
ο πειτσοιλυσοις ηνε ο καληταιρος μυν μου των ποιραζαιται γηατει ινε αιβεσθιτως κε πωλι καλαμπουρτζις....ηνε κε μαιγηστος ορθογραφως αλα ιναι αδαιρφως κε ορεως!!Βρε μπαγάσα εσένα πρέπει να σε μάθουμε ορθογραφία επειγόντως!!!!! Μου φεύγει η μαγκιά να διαβάσω τα ποστ σου κάθε φορά. ʼμα έχω νεύρα καμιά μέρα θα διαβάσω καπάκι καμιά δεκαριά δικά σου να έρθω στα ίσια μου ;)