Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Sonyp900, να χαίρεσαι το παιδάκι σου, και με το καλό να έρθει και το δεύτερο!

εμείς προς το παρόν πιτσιλάμε ακόμα στον αέρα...
Εγω πιτσιλαω πανω στη δικια μου παντως...χαχαχαχα
σονυ να σαι καλα ρε μαν...ασε μου χει γινει εμμονη ιδεα...

Επισκέπτης
δες τε το μουνακι στο θεμο!!!!!καυλα!!!ρε παιδια φτιαχτε ενα thread που να εχει σχεσι με το θεμο.....να στελνουμε εκι....μιν γεμιζουμε το tread αυτο ανουσια πραματα!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
δες τε το μουνακι στο θεμο!!!!!καυλα!!!ρε παιδια φτιαχτε ενα thread που να εχει σχεσι με το θεμο.....να στελνουμε εκι....μιν γεμιζουμε το tread αυτο ανουσια πραματα!

Υπάρχουνε διάσπαρτα 2-3, ειδικά την περασμένη εβδομάδα με τις 2 στριπτητζούδες.

Επισκέπτης
σονι που τα βρισκι κανεις τα παλιοτερα tread?ι δε γινετε κατι τετιο?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Επισκέπτης
το ειχα δει το βιντεακι οταν ειχε γινι το θεμα!σε ευχαριστο παντος!!!!

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πριν καπια χρονια ιμε με ενα φιλο στο μετακσουργιο παμε να αρακσουμε στο πεζοδρομο οποτε ερχετε ενας πουστακος και μας λει παιδια να σας πιποσο οποτε του λεο εγο για να γελασουμε ρε φιλε ευχαριστος αλα ισε ακσιριστος ,ο πουστακος εσκασε  και εμις σκασαμε στο γελιο

Επισκέπτης
αχαχχααχαχχα!!!!ωραιος ρε φιλε!γελασαμε!!!!!να σαι καλα μεγαλε χιστι!!!!

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
καλοκαιρι του`86.....μεσημερι .(ερημα-μουνια-τα , ημουν τεκνακι απαιχτο λεμε τοτες ) :sunglasses:
Εχω σχολασει απο δουλεια ,ειμαι Υμηττου εξω απ`το νεκροταφειο ,και περιμενω λεοφωρειο ,οταν σταματαει μπροστα μου ενα μαυρο φερραρι με φυμε τζαμια ! :o
Οταν κατεβαινει το αριστερο τζαμι , βλεπω εναν τυπα με κατσαρο μαλλι λαδωμενο , γυαλι καρερα καθρεφτε ,πουκαμισια λουλουδατη , μουστακι αλα Μπαρτ Ρευνολτς , και μου λεει :

"Ρε φιλαρα , εχεις ωραιο σωμα με μουσκουλα , σφιχτο κωλο (ωχ ! σκεφτηκα σε κωλομπαρα πεσαμε) :2funny: και τα λοιπα και τα λοιπα...ελπιζω να τον εχεις και μεγαλονε..."

"Αμα γουσταρεις  , τσακω την καρτα μου , παραγωγος ταινιων ειμαι , και ψαχνω με τους συνεργατες μου για πιτσιρικαδες να γυρισουμε ταινιες με μουναρες στα νησια......"

"Τα φραγκα ειναι πολυ καλα , και ολα πλερωμενα , οτι φας ,οτι πιεις ,θα ξεσκιζεις και τις καλιτερες ξενες μουναρες...."

"Εχεις και την αβαντα των γνωριμιων με το κυκλωμα , και αμα εισαι σπαθι παιδι , θα σε προτιμανε.....μιλαμε για πολλα λεφτα αμα εισαι συνεπης....παρε τηλεφωνο να τα πουμε λεπτομερως....."

...η συνεχεια προσεχως !

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
...συνεχεια

Αυτα μου`πε ο τυπος , και την εκανε σπινιαροντας τ`αλογατα της φερραρι....
Η καρτα εγραφε , Εταιρεια παραγωγης ταινιων G..... A...films με εδρα στο εξωτερικο , και ονοματεπωνυμο με τηλεφωνα .

"Τιποτα νταβατζηδες σωματεμποροι θα`ναι" σκεφτηκα .Το συζητησα παντως με φιλους το ιδιο απογευμα , και μου ειπανε πως ισως να`ναι καλη φαση !

Εγω τοτε δουλευα τα πρωινα σε υλικα οικοδομων στο κεντρο , και τα μεσημερια εκανα τον κηπουρο στην βιλλα του αφεντικου στην ανω Γλυφαδα.
(εκει γνωρισα και την γυναικα του , ενα μιλφ γαμιστερο, θα γραψω γι`αυτο αργοτερα).
Παπαρια λεφτα εβγαζα εδω που τα λεμε , και η ιδεα του γαμια-σταρ , δε με πολυχαλαγε ,αντιθετα......

Καλοκαιρακι ητανε , ζεστη εκανε , εγω δεν ειχα ορεξη για δουλεια  , και το μυαλο μου φανταζοτανε γυμνες μουναρες στην παραλια να χαιδευονται με αντηλιακο , και να χωνουν τα δαχτυλα τους παντου........ωσπου εβγαινα εγω στο πλανο , και τις γαμουσα ασυστολα οπου εβρισκα τρυπα......

Καπως ετσι φανταζομουν τα γυρισματα της ταινιας , και ονειροπολουσα , δεν ηθελα και πολυ προτου παρω τηλεφωνο τον τυπο με την φερραρι .

...συνεχιζεται

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
συνεχεια.....

Τηλεφωναω στον τυπο , βγαινει μια καυλιαρικη φωνη και μου λεει : "καλλιτεχνικο στουντιο G...A....Films , ειμαι η Αντζελα , και τι μπορω να κανω για εσας ;"

"Ενα καλο τσιμπουκωμα.." :rolleyes: μου`ρθε να της πω ,αλλα κρατηθηκα , και στην συνεχεια ειπα ποιος ημουν και οτι ηθελα να συναντηθω με το αφεντικο της ,για την ταινια......

Γραμματεας : "Αααχ!Επιτελους κι ενας αντρας που δεν φοβαται ! Ξερεις μαναρι μου ποσοι εχουν παρει καρτουλα , αλλα κανεις δεν εχει παρει εκτος απο σενα , και εναν ακομη ; Ελα , ελα απο `δω να σε γνωρισουμε και να τα πουμε..."

"Να`ρθω αλλα,......ποτε  ;" ρωτησα
"Τωρα , τωρα να`ρθεις ,που ειμαι και μονη μου να μου κανεις παρεα , μεχρι να`ρθει ο G...."
Ε ,μετα απ`αυτο ,δεν ηθελα και πολυ , καβαλησα την μοτοσυκλετα και σε λιγοτερο απο 15' , ημουν εξω απο την πορτα του "καλλιτεχνικου γραφειου" , καπου στην Πατησιων ,κοντα στην Κυψελη......

....συνεχιζεται

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
ρε παιδια κανενα καλο τραβελι?  δεν εχω ξαναπαει με τραβελι.
αξίζει? ειμαι περιεργος πολυ

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
συνεχεια.....

Χτυπαω ευγενικα την πορτα , η οποια ανοιγει , και βλεπω το μεγαλυτερο αγριοτσιμπουκο........ e v e r ! :o

Μελαχροινο μακρυ μαλλι , κατακοκκινες τσιμπουκοχειλαρες , καργα μολυβι και σκια στα ματια , ενα μαυρο στενο μακω μπλουζακι να προσπαθει να συγκρατησει τις μεγαλες της βυζαρες , ενω οι ρωγες της κοντευαν να τρυπησουν το υφασμα......με το ματι θα πρεπει να `ταν περιπου 1,5 εκ .η καθεμια.....  :o :boobies:Μεση δαχτυλιδι , στενο τζην , και μια κωλαρα ατελειωτη  :booty:, μ`εκαναν να καβλωσω σε χρονο .....D . T .... :2funny:

"Ελα μεσα παιδι μου , μην στεκεσαι σα χαζος......" μου ειπε καρφωνωντας τα ματια της στο ολο και πιο φουσκωμενο φερμουαρ του παντελονιου μου !

"Τι σαν χαζος , που τα`δα ολα τωρα ," μουρμουρισα , μα εκεινη το ακουσε .

"Και σαν τι ειδες δηλαδη ;"

"Την γυναικαρα των ονειρων μου...." ειπα. Αν και ντροπαλος δεν ξερω πως μου λυθηκε η γλωσσα . ;)

"Ελα καθισε στον καναπε , θελεις ενα καφεδακι ;" ειπε ο μουναρος.

"Στον φτιαχνω και`ρχομαι ! Πως τον πινεις;" φωναξε απο ενα κουζινακι που`χε το γραφειο , λιγα μετρα μολις απο τον καναπε οπου καθομουν .

"Τι να μου τον φτιαξεις , που εχει γινει πυραυλος ," :dancing: μουρμουρησα παλι .

"Τι εχει γινει ;" ακουστηκε η φωνη της , αφηνοντας με εκπληκτο . Καλα ,πως διαολο ακουγε τι ελεγα ;Ε, τωρα θες να το ακουσεις σκεφτηκα ,και φωναξα...

"Πυραυλος...." :2funny: !

"Τι πυραυλος , καλε , κατσε να`δω , τι τον εχεις βρε αγορι μου εκει μεσα , κανε λιγο πισω να ανοιξω το φερμουαρ να παρει λιγο αερα...." :grin:

συνεχιζεται......

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια κανενα καλο τραβελι?  δεν εχω ξαναπαει με τραβελι.
αξίζει? ειμαι περιεργος πολυ

αμα ειναι καθαρο ,ατριχο , δεν θυμιζει μπετατζη η νταλικιερη ,και δεν εχει αγριοφωναρα..........
.....α , και το σημαντικοτερο ειναι , να μην καλοβλεπει τον κωλο σου , τοτε μεγαλε , αξιζει !
Δοκιμασε την Δαναη...., θα σε διαφωτισουν οι παλιες καραβανες σχετικα...

να σαι καλα !

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ωωωωωωωωωωωχ μας τα εσπασες ρε μεγαλε....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αυτός ο τύπος μας δίνει ιστορία σε πεντακόσιες συνέχειες για να καταλήξει πώς έπεσε σε τρανσέξουαλ;

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
νομίζω ότι οι ιστορίες έχουν σε άλλο σημείο την θέση τους. Επίσης οι απεραντολογίες και τα άσχετα μηνύματα "ρίχνουν" το ενδιαφέρον.

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
νομίζω ότι οι ιστορίες έχουν σε άλλο σημείο την θέση τους. Επίσης οι απεραντολογίες και τα άσχετα μηνύματα "ρίχνουν" το ενδιαφέρον.

ΟΚ! Κλεινω την ιστορια στα γρηγορα.....

Το μελαχρινο ,ηταν γυναικα , και περασαμε ζαχαρη.....
Ο αφεντικος , ηταν λιγο απ`ολα......
Ταινια τελικα δεν γυριστηκε , αλλα εγω διακοπες εκανα , με δυο αλλοδαπα τρανσεξουαλ στην Μυκονο επι εναμισυ μηνα , και πληρωμενα ολα....
...οταν καποια νυχτα πανω σ`ενα "γλεντι" παρ`ολιγο και θα μου τον καρφωναν για τα καλα , κατι φιλες......

...εκτοτε , προσεχω πολυ , αλλα τα τρβελακια δεν τα εκοψα !

ευχαριστω για την υπομονη , και πειτε μου , που μπορω να γραψω καμμια ιστορια , οντας νεωπας , και δεν εχω εξερευνησει ολο το σαιτ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom