Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μπα δε νομιζο να ειναι αυτο....παντος πραγματικα δεν μπορεισ να πεισ οτι κικλοφορουνε τραβελια τα οποια ειναι τουμπανα!!!!και ενοο λεγοντας τι λεξη τουμπανο ...οτι αν τιν δεις να θελεις εκινι τιν ορα κατεθθειαν να τιν πιτσιλισεις!!!να ειναι καυλα το τραβελακι!αλλα δισχιχοσ δεν ιπαρχουν τετια τραβαλακια στο ελλαδισταν!!!!αυτα απο μενα καυλιαριδες!!!!ι καυλα μασ ενονει!!!!χιστεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Ακόμα έχει κάποια καλά, η Δανάη ας πούμε αν και μεγάλωσε λίγο είναι σταθερή αξία (έχει αναφερθει και στην αρχή του ποστ),επίσης κάποια Μάνια είναι δυνατό εργαλείο
στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη που είναι τα λημέρια μας είναι πιο δύσκολο το πράμα πάντω υπήρχε κάποια Αννα η οποία έχει χαθεί από τα στέκια

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μπα δε νομιζο να ειναι αυτο....παντος πραγματικα δεν μπορεισ να πεισ οτι κικλοφορουνε τραβελια τα οποια ειναι τουμπανα!!!!και ενοο λεγοντας τι λεξη τουμπανο ...οτι αν τιν δεις να θελεις εκινι τιν ορα κατεθθειαν να τιν πιτσιλισεις!!!να ειναι καυλα το τραβελακι!αλλα δισχιχοσ δεν ιπαρχουν τετια τραβαλακια στο ελλαδισταν!!!!αυτα απο μενα καυλιαριδες!!!!ι καυλα μασ ενονει!!!!χιστεεεεεεεεεεεεεε

Μεγαλε πιτσιλιστη , αμα ειναι οντως ετσι ,τοτε βαραμε καμια δεκαρια τσιπουρα προτου ξεκινησουμε για το τραβελλομαγαζο , και οταν θ`αρχισει πραγματικα να την τσουζει ο κωλος της απ`την τριβη του εργαλειου που δεν θα χυνει λογω του οτι ειμαστε ψιλοφτιαγμενοι απ`το αλκοολ , τοτε θα ξεπηδησει ο νιαγαρας του χυσιου και θα γινει εκει μεσα το μεγαλο πλατσουρισμα ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ !

Με το πιοτο λεμε , την βλεπεις πιο εμορφη την τραβελουμπα !

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παίδες, σορρυ δηλαδη, αλλά έχω μια απορία. Με όλο το συμπάθειο πηγαίνοντας με traveli πηγαίνεις με ανδρα. Πως το αισθάνεστε εσεις? Σας αρέσουν και οι ανδρες? Αντε, να είναι εγχειρισμένη , να πω οκ, για λίγο εξωτική κάβλα.

Επισκέπτης
Φίλε bombast κι εγώ πριν πάω με τρανς έτσι πίστευα και κολλούσα αν και πάντα με καύλωνε η ιδέα. Αλλά όταν δοκίμασα και μετά μου έφυγαν όλες οι αναστολές, δεν είναι το ίδιο πράμα, δεν πας με άντρα, πας με ένα γκομενάκι που απλά έτυχε να γεννηθει με κάποια αντρικά χαρακτηριστικά... δεν ξέρω αν με πιάνεις

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σωστος ο γιαμαχας...χεεχεεεχεεχ

Επισκέπτης
Μόνο ο psaxnwtrans με καταλαβαίνει εδω μέσα....

Επισκέπτης
hondakias εισαι προτος σε παω το εχεις το θεμα

Επισκέπτης
Mαζι σου δικε μου και εγω του σωματιου ειμαι

Επισκέπτης
Πρέπει να ενωθούμε gunner79, ήμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παει καιρος βεβαια που κατεβαινα συγγρου αλλα επεζε ενα τρομερο μωρο  
σε ενα ασημι  audi A3 ...
ειχε και διαμερισμα σε καθετο της συγγρου  οπου γινοταν η φαση...
εχω χασει βεβαια τα ιχνη μια και δεν κατεβαινω  πλεον ..
ξερει κανεις συναγωνιστης αν παιζει ακομα η το εκοψε το αθλημα?

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
στι θεσαλονικι γιρο στο 2002 ιχε μια παραπολι ομορφι που εβγενε στι γονια στο δρομο που βγαζι εθνικι απεναντι απο τα δικαστιρια μια κατσαρομαλα θεα δεν πιγα ποτε αλα ιταν σαν γινεκα

Επισκέπτης
HONDAKIA  ειμαι μεσα να βρεθουμε καπου και να πουμε τα προΒΛΗΜΑτα του κλαδου , αντε να παρουμε και μερικες αποφασεις για το μελον του κλαδου.
Δωστε τα ΤΡΑVEΛΙΑ στο Λαο

Επισκέπτης
εγω ειμαι μεσα σε ολα καυλιαριδες!!!!!ενιμεροστε με !!!!!ενα τραβελακι στι σιγρου  στισ αρχεσ αρχεσ κανει πιατσα.....πριν τιν παντιο σχολι!μιποσ το ξερει κανιισ?ειναι πολι νταρντανα και τιν λενε μανία!!!

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω ειμαι μεσα σε ολα καυλιαριδες!!!!!ενιμεροστε με !!!!!ενα τραβελακι στι σιγρου  στισ αρχεσ αρχεσ κανει πιατσα.....πριν τιν παντιο σχολι!μιποσ το ξερει κανιισ?ειναι πολι νταρντανα και τιν λενε μανία!!!
καυλιάρη pitsilisti ο ναύαρχος τα έχει ταξιδέψει όλα, και τα τάνκερ με απόλυτη επιτυχία :dancing: :dancing:. Λοιπόν πες μου αν είναι αυτή στις φωτό για να σου δώσω τηλέφωνο και λοιπές πληροφορίες

Επισκέπτης
admiral εχο χασει πασα ιδεα για σενα!!!!εισαι ο μεγιστοσ τραβελοκινιγος!!!!ο μεγιστοσ καυλιαρισ τον τρανσ!!!!!πο πο !!!!!!πρεπει να ειχε πολλες καυλεσ ο μπαμπας σου οταν εχισε!!!!!μεγαλε εισαι μεγιστοσ και ιπερτατος καυλεασ!!!!!αυτι εινναι και εχο το τιλ τισ!!!!!χεχε!!!!εχουμε και εμισ τιν εμπιρια μας!!!!σιγχαριτιρια μεγαλε σιναγονιστι!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.882
Πόντοι
12.056
Η Μανια ειναι κολητη με την Αννουλα...Πατησιων.. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
admiral εχο χασει πασα ιδεα για σενα!!!!εισαι ο μεγιστοσ τραβελοκινιγος!!!!ο μεγιστοσ καυλιαρισ τον τρανσ!!!!!πο πο !!!!!!πρεπει να ειχε πολλες καυλεσ ο μπαμπας σου οταν εχισε!!!!!μεγαλε εισαι μεγιστοσ και ιπερτατος καυλεασ!!!!!αυτι εινναι και εχο το τιλ τισ!!!!!χεχε!!!!εχουμε και εμισ τιν εμπιρια μας!!!!σιγχαριτιρια μεγαλε σιναγονιστι!!!!
Σε παω ρε π**στη μου. Είσαι σαν την κοκα-κόλα, πας με όλα. Πάντως ο μπαμπάς μου πρέπει να με είχε τάξει στον Αγιο Παντελεήμονα... ξέρεις την παροιμία που λέει "στραβοι, κουτσοί, όλοι στον Αγιο Παντελεήμονα" γιατί τα σφάζω όλα στο γόνατο, αλλίως δεν εξηγήται. Μη λένε αργότερα στα εγγόνια μας οτι δεν δοκιμάσαμε αυτό ή το άλλο.

Επισκέπτης
που το ξερεισ ρε μπαγασα αλτεκ???αααααα θα με τρενανετε εδο μεσα ρε χιστες!!!!ειστε φοβεροι!!!!!καυλιαριδες με τα ολα τουσ!!!τιν ξερο τιν ανουλα.......αχαχχαχα εσι αλτεκ???τιν ηερεις καλα???εις βαθον??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom