You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ρε παίδες κάθε τραβελόκολομπαρας που σέβεται τον εαυτό του την έχει πάρει την Μάνια, τι πάτος είναι αυτός που έχει αυτή η γκόμενα.....μπράβο ρε admiral μοθ θύμησες μεγάλες στιγμές.
Επισκέπτης
αλτεκ ι ανουλα εχι μετακομισει τορα στο φαλιρο!χεχε!!!
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Μάνια είναι Καλλιθέα. Αννούλα;;; για δώσε περισσότερες ινφος γιατί δεν πολυσυγκρατώ ονόματα. Την πατησίων για τραβέ την έχω οργώσει. Αν μου έχει ξεφύγει να επανορθώσωΗ Μανια ειναι κολητη με την Αννουλα...Πατησιων..![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
Η ʼννα ποιά είναι; Λέει τίποτα;
Από Αθήνα μόνο Μάνια και Δανάη έχω πάρει και οι δύο απίστευτες κάβλες.
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ʼσε τις αναμνήσεις και κάνε το καθήκον σου...τέτοιος πάτος...Ρε παίδες κάθε τραβελόκολομπαρας που σέβεται τον εαυτό του την έχει πάρει την Μάνια, τι πάτος είναι αυτός που έχει αυτή η γκόμενα.....μπράβο ρε admiral μοθ θύμησες μεγάλες στιγμές.
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Μάνια βγάζει αυταρχικό ενώ η Δανάη έκφυλο gfeΗ ʼννα ποιά είναι; Λέει τίποτα;
Επισκέπτης
admiral ι ανουλα εμενε πατισιον!!!!φοβερο τσιμπουκι !!!!βαθυ λαριγκι!!!!τορα μετακομισε στο φαλιρο φιλε!!!!to ψεθδονιμο τισ ιταν ανουλα τρανσ!!!
Επισκέπτης
Φίλε admiral η Δανάη αν και είναι νομίζω ποιό μεγάλη για μένα είναι μεγαλύτερη κάβλα από την Μάνια. Έχω κάνει αρκετές καταθέσεις στην Δανάη, σπίτι θα αγόραζα....
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Την έχεις πιτσιλίσει την Μάνια ή ακόμα το σκέφτεσαι;admiral εχο χασει πασα ιδεα για σενα!!!!εισαι ο μεγιστοσ τραβελοκινιγος!!!!ο μεγιστοσ καυλιαρισ τον τρανσ!!!!!πο πο !!!!!!πρεπει να ειχε πολλες καυλεσ ο μπαμπας σου οταν εχισε!!!!!μεγαλε εισαι μεγιστοσ και ιπερτατος καυλεασ!!!!!αυτι εινναι και εχο το τιλ τισ!!!!!χεχε!!!!εχουμε και εμισ τιν εμπιρια μας!!!!σιγχαριτιρια μεγαλε σιναγονιστι!!!!
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συμπεριφέρεται σαν να είναι η γκόμενα σου, από την πρώτη κιόλας φορά. Μετά δεν το συζητάω, αν γουστάρεις διανυκτερεύεις κιόλας (και ξαναγαμάς) τσάμπαΦίλε admiral η Δανάη αν και είναι νομίζω ποιό μεγάλη για μένα είναι μεγαλύτερη κάβλα από την Μάνια. Έχω κάνει αρκετές καταθέσεις στην Δανάη, σπίτι θα αγόραζα....
Επισκέπτης
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επισκέπτης
Παιδιά όποιος ξέρει ας μιλήσει τώρα, αυτό το καβλάκι είναι η Αννούλα;;;;
Αν ναι πρέπει να το χύσουμε κι εμείς
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με μπέρδεψες. Πληροφορίες πριν έδινα για την Δανάη. Για την Αννούλα ζητάωΑν ναι φέρε, διευθύνσεις, τηλέφωνα, φαξ,κινητά, φεύγω για κατάθεση
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτή είναι η Αννούλα. Ακόμα δεν την έχω χύσει. Το τηλ μπορώ να το βρω.Παιδιά όποιος ξέρει ας μιλήσει τώρα, αυτό το καβλάκι είναι η Αννούλα;;;;
Επισκέπτης
hondakia ναι αυτι ειναι ι ανουλα που εβαλες στο ποστ σου!!!
admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
pisoxostis αν είναι όπως τα λες θα σαλπίσω υποχώρηση και ανασύνταξη
Επισκέπτης
admiral έγινε ένα μπερδεματάκι, την Δανάη την ξέρω την έχω πάρει, απλά νόμιζα ότι εσύ γνώριζες για την Αννούλα. Τελοσπάντων όποιος γνωρίζει αν αυτή στη φώτο είναι η Αννούλα και ξέρει τηλέφωνο ας ενημερώσει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 123K