Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γεια σου ρε καυλιαρι θεε τις απολιτις καυλασ psaxno trans!!!φιλε αν εισαι καυλιαρισ ολα τα προλαβενις!!!!χεχε!!!και πιτσιλισματα και δουλιεσ και σχολι!!!ολαααα!!!!αχαχαχχαχα!!!χοντακια ι αννουλα εχει ορεα μπουτακια αλλα απο φατσα χανι πολι!!!!εχο τιλ τισ..οταν ερθεισ αθηνα θα σε πλιροφορισο να παε να το πιτσιλισεις το εργαλειο!!!

Επισκέπτης
Όπα, παίζει msn, αν έχεις για στείλε να δούμε τι παίζει ρε psaxnwtrans γιατί θέλω η κατάθεση που θα κάνω να πιάσει τόπο ....χαχα

Επισκέπτης
pitsilisti εγώ την αννούλα θα την πιστιλίσω γιατί έχει πατάρα και ωραία πόδια, τώρα για την φάτσα θα κάνω πέτρα την καρδιά μου...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
μισο να το βρω και να στειλω με πμ το μσν..απο μανια κι απο ανουλα θα στειλω

Επισκέπτης
ναι εχει πραγματι ορεα ποδια !!!!το μσν τισ το εχο αλλα εχει να μπι κατι χρονια...μπορει να αλλαξε μσν!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
pitsilisti εγώ την αννούλα θα την πιστιλίσω γιατί έχει πατάρα και ωραία πόδια, τώρα για την φάτσα θα κάνω πέτρα την καρδιά μου...

Μη τη δεις με φως ομως γιατι θα συνειδητοποιησεις οτι γαμας πουστη και οχι τρανς.

Επισκέπτης
Για καμιά παρτούζα είναι αυτές, Μάνια και Αννούλα μαζί μια που είναι και φίλες, να βγούν γούστα τρελλά

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
μπορει ναι αλλα ποτε δεν ξερεις.μπορει να σε διεγραψε οπως κι εμενα αδερφε...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
;) τι σκατα το χουμε το ονομα και τα γαλονια ορεεεεεεεεεεεε

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
pisoxosti εσύ έχεις πιστιλίει αννούλα;;
Οχι. Απλα ειχα πιασει κουβεντα στο zoo πολυ παλια. ΑΠο περιεργια. Φιλε να ξερεις. Αν σε ξενενωρει κατι στη φωτο απο κοντα θα ειναι τερας. Γενικα βαζουν φωτο που κολακευουν. Ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα θα φριξεις. Ιδιως αν τη δεις στη φατσα.

Επισκέπτης
ΝΑΙ ΣΟΣΤΑ ΡΕ καυλιαρι psaxnotrans!!!!μπορι να μασ εκανε μπλοκ!σιμφονο με πισοχοστι για αυτο που λεει με το φοσ...αλοστε ι ανοθλα παντα το σπιτι τις το ειχε σκοτινο με πολι λιγο φοτισμο......οποτε καταλαβαινισ.....!!!!

Επισκέπτης
Δηλαδή ρε παίδες να πάω να τα σκάσω στην Δανάη ξανά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο λέτε ε

Επισκέπτης
η Δανάη είναι εγγύηση, τουλάχιστον πριν κάνα χρόνο που πήγα τελευταία φορά

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η Δανάη είναι εγγύηση, τουλάχιστον πριν κάνα χρόνο που πήγα τελευταία φορά
Δανάη: Συμπεριφέρε ται σαν να είναι η γκόμενα σου. Γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει. ʼνεση χρόνου. Προσέχει την εμφάνιση της, ντύσιμο κλπ., μπορείς να την κυκλοφορήσεις κι έξω. Πολύ καθαρή. Υδραυλικά μικρά, παθητική. Στην αρχή στο σαλονάκι κουβεντούλα-ουισκάκι κλπ. Γλύψιμο με τις ώρες σε καβλί-κώλο-πόδια-γενικά παντού, γλωσσόφιλα γλυφοκόλι, καλό γαμήσι. Έχω πάει αρκετές φορές, τελευταία έχει πέσει πολύ πελατία, πάρε τηλ νωρίς. GFE>ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ανεπιφύλακτα.

Επισκέπτης
να σασ ροτισο κατι ολουσ τουσ μεγαλουσ και ιπερατατουσ καυλιαριδες του foroum??για τα τραβελακια που εχετε πιτσιλισει εχετε πλιροσει???

Επισκέπτης
Ναι παίδες, ο admiral έχει δίκιο, ακριβός όπως τα λέει
Προτείνω να κάνουμε ένα fun club Δανάη εδω μέσα

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Δηλαδή ρε παίδες να πάω να τα σκάσω στην Δανάη ξανά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο λέτε ε

Φιλε το θεμα ειναι οτι αν μπεις στο σπιτι θα γαμησεις. Δυσκολο να φυγεις.
Μη βγεις μετα εξω αηδιασμενος και σιχαινεσαι τον εαυτο σου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom