Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
pitsilisti έχεις στοιχεία, τηλέφωνο η διεύθυνση, αν ναι στείλε σε παρακαλώ

Επισκέπτης
λοπον καυλιαριδεσ ακουστε!στι φοτο με το κοκινο στινγκακι που ανεβασε ο χοντακιας ειναι ι ανουλα.μενι τορα φαλιρο!παλια εμενε πατισιον....θιμαμε και οδο...ιανουλα εινια πραγματι ετσι οπος τα λεει ο πισοχοστισ...εμπιρος καυλαιρισ στα τραβελακια!!!αλλα πιστευο για μια φορα για τιν εμπιρια αξιζει ι ανουλα!!!!εχο τιλ ανουλασ!οπιοσ καυλιαγκουρας το θελει ασ στιλι πμ!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
pisoxostis αν είναι όπως τα λες θα σαλπίσω υποχώρηση και ανασύνταξη

Στο zoo νομιζω τη λενε annoula_trans η καπως ετσι. Εχει μια ολοσωμη μπροστινη φωτο που αν τη μεγενθυνεις και προσεξεις τη φατσα μιλαμε για κανονικο πουστη με πολυ πουδρα. ΚΑι το σωμα αισχρο. Κατσε να δω μηπως τη βρω να την ανεβασω.

Επισκέπτης
σιμφονο αΠΟΛΙΤΑ με τον πισοχοστι...εχο εμπιρια με τιν σιγκεκριμενι και ξερο!!!!

Επισκέπτης
Ρε παιδιά αν δεν βρίσκουμε καλές τρανς και στην Αθήνα που πρέπει να πάμε;; Θεσσαλονίκη πλέον δεν έχει τίποτα. Μου φαίνεται θα κάτσω Αγγλία μια χαρά είμαι εδώ

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
annoula_trans απο zoo.gr

Συνημμένα

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 35

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Καντε ενα ζοομ και καμαρωστε πουστοφατσα.

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στο zoo νομιζω τη λενε annoula_trans η καπως ετσι. Εχει μια ολοσωμη μπροστινη φωτο που αν τη μεγενθυνεις και προσεξεις τη φατσα μιλαμε για κανονικο πουστη με πολυ πουδρα. ΚΑι το σωμα αισχρο. Κατσε να δω μηπως τη βρω να την ανεβασω.
Σε πιστεύω, γι αυτό μην ανεβάσεις την φωτό και ξενερώσω και δεν μπορώ το πρωί να πιτσιλίσω.........pitsilistis ετοιμάζω έφοδο κατά της 1200 το πρωί. Ποιά προτίνεις για breakfast;;;;;;;; Πουτανίδιο εννοώ (απάντησε μου στο thread για τα ρδέλα)

Επισκέπτης
hondakiα στιν αθηνα δεν ιπαρχουν τουμπανα τραβελακια!!!!ακρος θιλικα ενοοο!!!!θα σου ερθουμε αγλια να πιτσιλισουμε κανα ορεο εργαλειο!!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Ρε παιδιά αν δεν βρίσκουμε καλές τρανς και στην Αθήνα που πρέπει να πάμε;; Θεσσαλονίκη πλέον δεν έχει τίποτα. Μου φαίνεται θα κάτσω Αγγλία μια χαρά είμαι εδώ

H Ιταλια ειναι η τραβελοπρωτευουσα της Ευρωπης.
Αλλα σαν τη Βραζιλια τιποτα.
Εγω παιδια πραγματικα θα γουσταρα γκομενες κανονικες original που ομως να ειναι 180-185 με τρελες καμπυλες και μεγαλα βυζια, να κανουν τρελη πιπα και να δινουν κωλο. Υπαρχει πουθενα καμια τετοια? (ΟΧι τραβελι-τρανς κτλ)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ασχετο...βυζι εχει η εν λογω κυρια???
επενεβην κι εγω...λειπει ο μαρτης απ τη σαρακοστη ωρεεεεεεεεεε

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
H Ιταλια ειναι η τραβελοπρωτευουσα της Ευρωπης.
Αλλα σαν τη Βραζιλια τιποτα.
Εγω παιδια πραγματικα θα γουσταρα γκομενες κανονικες original που ομως να ειναι 180-185 με τρελες καμπυλες και μεγαλα βυζια, να κανουν τρελη πιπα και να δινουν κωλο. Υπαρχει πουθενα καμια τετοια? (ΟΧι τραβελι-τρανς κτλ)
Ψώνισε από city tour που έχει και φωτό και τις υπηρεσίες

Επισκέπτης
αχαχαχαχχχαχα!!!δεν εχι καλι αναλισι ι φοτο οποτε δε φενετε τιποτα!!!σασ ειπα παντοσ κριτικι για ανουλα!!!

Επισκέπτης
Στην Αγγλία φίλε παίζουν τρελλά μωρά, έχει και πολλές βραζιλιάνες κυρίως στο Λονδίνο, αλλά εμένα τα λεφτά μου τα τρώει ένα Αγγλιδάκι η Jennifer,άλλο πράμα....αλλά θέλει ένα βδομαδιάτικο η καριόλα

Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσ φτιαξε με καυλιαρι!θα σου ερθο να τα πιτσιλισουμε ολα φιλε!!!!!φοιτιτισ εισαι εκι ????

Επισκέπτης
Αν ήμουν φοιτητής τις τρανς θα τις έβλεπα με το κυάλι φίλε pitsilisti, απλά δουλεύω εδώ, όχι μόνιμα βέβαια ανεβαίνω για κάποια διαστήματα και ξανα πίσω Ελλάδα μετά.
Καλώς τον psaxnwtrans, δωσε μας τα φώτα φίλε για την Αννούλα να πάω για μια κατάθεση όταν κατεβώ;;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ρε καυλιαρη πιτσιλιστη μα την παναγιε ρε φιλε απορω...ολη μερα στο ιντερνετ εισαι?οποτε μπω εδω σε βρισκω και παντα να συμετεχεις...απορω ποτε προλαβενεις και πιτσιλας ρε καρακαυλιγκουρα.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
δεν την εχω παρει φιλτατε την αννουλα αλλα απο μσν που εχω μιλησει φενεται καλο παιδι...και με την μανια εχω μιλησει απο μσν αλλα μου την εσπαγε ηταν πολυ αποτομη...εγω δεν τα μπορω αυτα,ειμαι και λιγο ρομαντικος...μπουχαχαχααχα

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
μονόφθαλμη είναι;;;;

Δικιο δεν ειχα? Ποσταρα πριν δω το μηνυμα σου γι'αυτο ανεβηκε η φωτο.
Εγω παιδες εχω καταλαββει οτι τα ωραια τρανς ειναι ειτε εγχειρισμενα σε studio η μπουρδελα (πολλα δεν τα καταλαβαινετε) η πολυ σπανια και θελουν 100+ για ενα 2λεπτο με χαλια περιποιηση.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom