Επισκέπτης
να σασ ροτισο κατι ολουσ τουσ μεγαλουσ και ιπερατατουσ καυλιαριδες του foroum??για τα τραβελακια που εχετε πιτσιλισει εχετε πλιροσει???
εγώ αν τα έβαζα στην τράπεζα θα είχα αγοράσει σπίτι τώρα
να σασ ροτισο κατι ολουσ τουσ μεγαλουσ και ιπερατατουσ καυλιαριδες του foroum??για τα τραβελακια που εχετε πιτσιλισει εχετε πλιροσει???
Αυτο το GFE τι ειναι ρε μαγκες που το βλεπω να σουλατσαρει πολυ καιρο εδω μεσα..Για πειτε και σε μας τους πιο παραδοσιακους...Δανάη: Συμπεριφέρε ται σαν να είναι η γκόμενα σου. Γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει. ʼνεση χρόνου. Προσέχει την εμφάνιση της, ντύσιμο κλπ., μπορείς να την κυκλοφορήσεις κι έξω. Πολύ καθαρή. Υδραυλικά μικρά, παθητική. Στην αρχή στο σαλονάκι κουβεντούλα-ουισκάκι κλπ. Γλύψιμο με τις ώρες σε καβλί-κώλο-πόδια-γενικά παντού, γλωσσόφιλα γλυφοκόλι, καλό γαμήσι. Έχω πάει αρκετές φορές, τελευταία έχει πέσει πολύ πελατία, πάρε τηλ νωρίς. GFE>ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ανεπιφύλακτα.
Girl Friend Experience (συμπεριφορά φιλική σαν την γκόμενα σου)Αυτο το GFE τι ειναι ρε μαγκες που το βλεπω να σουλατσαρει πολυ καιρο εδω μεσα..Για πειτε και σε μας τους πιο παραδοσιακους...
Αυτο το GFE τι ειναι ρε μαγκες που το βλεπω να σουλατσαρει πολυ καιρο εδω μεσα..Για πειτε και σε μας τους πιο παραδοσιακους...
Δανάη: Συμπεριφέρε ται σαν να είναι η γκόμενα σου. Γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει. ʼνεση χρόνου. Προσέχει την εμφάνιση της, ντύσιμο κλπ., μπορείς να την κυκλοφορήσεις κι έξω. Πολύ καθαρή. Υδραυλικά μικρά, παθητική. Στην αρχή στο σαλονάκι κουβεντούλα-ουισκάκι κλπ. Γλύψιμο με τις ώρες σε καβλί-κώλο-πόδια-γενικά παντού, γλωσσόφιλα γλυφοκόλι, καλό γαμήσι. Έχω πάει αρκετές φορές, τελευταία έχει πέσει πολύ πελατία, πάρε τηλ νωρίς. GFE>ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ανεπιφύλακτα.
pisoxostis όλο αντιρρήση είσαι...
Δεν θα την πας και σε κλαμπ της παραλιακής... Για κάνα BABY O να γίνει και τριολέ χορός λέει, δε λέει;;; Να ζητήσει και φραπέ από Angel (Ρουμανάκι κοντοπούτανο, pitsilistis χύσε) να γουστάρεις.Κατσε ρε φιλε. Βαρυα κουβεντα ειπες. Μπορεις να την κυκλοφορησεις εξω? Δηλαδη ειναι τελειως σα γυναικα? Εμενα στις φωτο μου φανηκε σιτεμενη αντρο-γυναικα.
Εκτός από το adult είναι και στο singlesΚοιτα ειχα δει καποιες αλλες φωτο που ειχε αλλου. Υτες που βαλατε μολις τωρα τις ειδα και ειναι καλυτερες. Πασο...
Σου ήρθε το pmπεριμενω και το πμ εε υπ οψην...
Παντως ρε κουφαλες απ οτι καταλαβα ολοι εχετε προφιλ στο ανταλτ ε?γιιιιιιιαααααααααααα πειτε κανα προφιλ να γνωριστουμε...χοχοχοχοχο
Εδώ τα λέμε μια χαρά. Εκεί πως να τα πούμε;;;επαναλαμβανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω