Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Δανάη: Συμπεριφέρε ται σαν να είναι η γκόμενα σου. Γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει. ʼνεση χρόνου. Προσέχει την εμφάνιση της, ντύσιμο κλπ., μπορείς να την κυκλοφορήσεις κι έξω. Πολύ καθαρή. Υδραυλικά μικρά, παθητική. Στην αρχή στο σαλονάκι κουβεντούλα-ουισκάκι κλπ. Γλύψιμο με τις ώρες σε καβλί-κώλο-πόδια-γενικά παντού, γλωσσόφιλα γλυφοκόλι, καλό γαμήσι. Έχω πάει αρκετές φορές, τελευταία έχει πέσει πολύ πελατία, πάρε τηλ νωρίς. GFE>ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ανεπιφύλακτα.
Αυτο το GFE τι ειναι ρε μαγκες που το βλεπω να σουλατσαρει πολυ καιρο εδω μεσα..Για πειτε και σε μας τους πιο παραδοσιακους...

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο το GFE τι ειναι ρε μαγκες που το βλεπω να σουλατσαρει πολυ καιρο εδω μεσα..Για πειτε και σε μας τους πιο παραδοσιακους...
Girl Friend Experience (συμπεριφορά φιλική σαν την γκόμενα σου)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545

Girlfriend Experience.
Συμπεριφερεται σα να ειναι η γκομενα σου.

Επισκέπτης
psaxnwtrans δεν έχεις πάρει Δανάη;;;;
Φέρε τα γαλόνια πίσω φίλε

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Δανάη: Συμπεριφέρε ται σαν να είναι η γκόμενα σου. Γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει. ʼνεση χρόνου. Προσέχει την εμφάνιση της, ντύσιμο κλπ., μπορείς να την κυκλοφορήσεις κι έξω. Πολύ καθαρή. Υδραυλικά μικρά, παθητική. Στην αρχή στο σαλονάκι κουβεντούλα-ουισκάκι κλπ. Γλύψιμο με τις ώρες σε καβλί-κώλο-πόδια-γενικά παντού, γλωσσόφιλα γλυφοκόλι, καλό γαμήσι. Έχω πάει αρκετές φορές, τελευταία έχει πέσει πολύ πελατία, πάρε τηλ νωρίς. GFE>ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ανεπιφύλακτα.

Κατσε ρε φιλε. Βαρυα κουβεντα ειπες. Μπορεις να την κυκλοφορησεις εξω? Δηλαδη ειναι τελειως σα γυναικα? Εμενα στις φωτο μου φανηκε σιτεμενη αντρο-γυναικα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Δεν εχω παρει δυστηχως λογω του οτι ειμαι σαλονικη...με την πρωτη που θα κατεβω θα επισκευτω..ας στειλει καποιος με πμ στοιχεια τηλ και διευθ γιατι βαριεμαι απο ανταλτ να ανοιγω μπλα μπλα...και ας γραψει στο πμ αν μπορω να πω που βρηκα το τηλ κτλ...
Οσο για το GFE για ποια συμπεριφορα σαν την κοπελα μου μιλαμε?εγω με τη δικια μου ολη μερα φαγωνομαστε...Αν ειναι να πλακωθω και με την δαναη γαμισε τα....χαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Και με την Δανάη θα πλακωθείς ρε psaxnwtrnas αλλά σε άλλα κόλπα χαχαχα, μάλλον καλύτερα, θα την πλακώσεις

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Παντως ρε κουφαλες απ οτι καταλαβα ολοι εχετε προφιλ στο ανταλτ ε?γιιιιιιιαααααααααααα πειτε κανα προφιλ να γνωριστουμε...χοχοχοχοχο

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κατσε ρε φιλε. Βαρυα κουβεντα ειπες. Μπορεις να την κυκλοφορησεις εξω? Δηλαδη ειναι τελειως σα γυναικα? Εμενα στις φωτο μου φανηκε σιτεμενη αντρο-γυναικα.
Δεν θα την πας και σε κλαμπ της παραλιακής... Για κάνα BABY O να γίνει και τριολέ χορός λέει, δε λέει;;; Να ζητήσει και φραπέ από Angel (Ρουμανάκι κοντοπούτανο, pitsilistis χύσε) να γουστάρεις.

Επισκέπτης
φτιαξε με!!!!χεχε!!!παμε να το πιτσιλισουμε παρεα!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
επαναλαμβανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Παντως ρε κουφαλες απ οτι καταλαβα ολοι εχετε προφιλ στο ανταλτ ε?γιιιιιιιαααααααααααα πειτε κανα προφιλ να γνωριστουμε...χοχοχοχοχο

Επισκέπτης
ελα ντε!μσν δεν εχετε να μιλισουμε ολοι ταυτοχρονα???

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom