Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το transamerica το εχει δει κανενας λατρης του τριχοτου κωλου?

sklabos

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές το καλύτερο παιδί....είναι το transisabella στο adult....

Επισκέπτης
Pitsilisti κρίση μεγαλομανείας σε έπιασε, ξαναποστάρεις αυτά που είχες πει χθες;; χαχααχα

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Παιδια προτεινω να κανουμε ενα θεμα που να περιλαμβανει τα μπουρδελα που εχουν τρανς (εγχειρισμενα και μη).Ετσι οσοι γουσταρουν θα πηγαινουν και οσοι αηδιαζουν και μονο στην ιδεα δε θα την πατησουν. τι λετε? (Ιδιαιτερα χρησιμο για αυτους που δε θελουν να γαμησουν κατα λαθος εγχειρισμενα αλλα και για τους τρανσοβιους)
Αμ'επος αμ'έργον.
Λοιπον, η δικια μου λιστα εχει τα ακολουθα τραβελοσπιτα-το 1 εχει τα εγχειρισμενα και το 2 τα "λογχοφορα"
1. Εφεσσου 1 και Αχαρνων,Εφεσσου 11, Πιπινου και Φυλης, Μυτιληνης 23Α',Καλιφρονα,Φυλης 104-αδιεξοδο, Φυλης 99
2. Πιπινου και Αριστοτελους

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Η Ευα (τρανς) που ειχε μπουρδελο στόν κάθετο της Ηπείρου, νομίζω από Α αρχιζε ο δρομος, που πηγε ξερει κανεις??????????????

Επισκέπτης
hondakias το πιρεσ το πμ???μιπος ξερεις κατι γιαυτο???

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
και επισης ψαχνω μια τρανσ κοκκινομαλα που επαιρνε βιζιτα στο σπιτι της διδυμο με μια ξανθια τρανς στην αλεξανδρας. οποιος εχει πληροφοριες να μου πει παρακαλω!!!!!!!!

Επισκέπτης
pitsilisti για δοκίμασε αυτό που σου έστειλα σε πμ αν δουλεύει

Επισκέπτης
Και δε μου λες ρε COMMANDER επειδή εγώ από Αθήνα δεν ξέρω, αυτά τα τραβελάκια στην Πιπίνου και Αριστοτέλους λένε τίποτα ή είναι τίποτα καραπουσταρία;;;

Επισκέπτης
hondakia σιμερα πετιχαμε με τον γκομενιο ενα καλο τρανς στιν φιλισ 99 ιπογειο!!!!!πολι καλο!!!!καλι μετατροπι!!!!

Επισκέπτης
σιμερα πετιχα τιν μονικα στιν λεονιδου!!!!κανι πιατσα εκι!!!!ενα τραβελακι μεσα σε ενα punto γκρι!!!

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα συναδερφοι εχτεs μετα απο μια βολτα στην ΚΑΒΑΛΑΣ,,ειχε αρκετα μορακια πανο απο 7....που για την εποχη λιγο δυσκολο να πετηχειs τοσα πολλα μαζι..τα καλα τορα,,,1 ξανθο μεσα σε ενα μαυρο μερσεντεσ,,,,δεν το προλαβα 2 φορεσ το πηρε αλλοs ...1 μεσα σε ενα κοκκινο ΡΧ8...και 2 μεσα σε ενα πουντο ασιμη..με αυτεs μιλησα και μου ειπανε 30..η μια...50..και οι 2 μαζι...παντα για αυτοκινητο μιλαμε τορα,,αλλα επειδη ηθελα να κοζαρο και τησ αλλεs το ματι μου πηγε σε μια με ενα ασιμη τογιοτα γιαρηs την πηρα τελοικα με 30 στο αυτοκινητο...και εφαγα το ξενερομα τησ ζοηs μου....τελειοs για τον πουτσο η γκομενα...καμια σημετοχη...δεν το γαμησα τελειοσα με τσιμπουκι.......μακρια απο αυτην μαγκεs,,,,,για οσουσ ερχοντε προσ τα δικα μου λιμερια.......s

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Δηλαδή ρε παίδες να πάω να τα σκάσω στην Δανάη ξανά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο λέτε ε

Φίλος που είχε πάει στη Δανάη όλα είναι έτσι όπως τα λέτε αλλά με ξενέρωσε γιατί την ώρα που πάει να του πάρει πίπα και του γλύφει το κορμό...μόλις πάει να πάρει το κεφάλι στο στόμα της λέει ο φίλος κάτσε να βάλουμε προφυλακτικό και τον κοιτάει στραβωμένη και τον ρουφάει όλο.....

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Προσοχή μάγκες. Εχω παρει Δανάη. Πολυ καλή δεν λέω. Αλλά μου ζήταγε να την μαμησω ακάποτα λέγοντάς μου πόσο καθαρή είναι και διαβασα κάπου ότι το λέει γενικώς σε όλους!!!!!!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Εμενα δεν μου το ειχε πει αυτο το "ακαποτο" αλλα η Δαναη ειναι καλη και για οσους θελουν να δοκιμασουν αλλαγη ρόλων μια και δεν ειναι πολυ "προικισμενη".
Παντως μια καλη λυση για να κανει κανεις εκφυλα πραγματα με τραβελια χωρις τον κιδυνο αρωστιας ειναι εκτος απο την καποτα και τα γαντια μιας χρήσης ( σαν του χειρουργειου) Το εχα δει σε ενα μπουρδελο με τρανς στο Αμβουργο και οχι μονο ειναι καλο αλλα και safe... επισης εκει για γλυψιμο κολου χρησιμοποιουσαν ζελατινα sanitas wrap. Θα μου πειτε τωρα τι γαμαω ? κώλο η ζαμπον στο ψυγειο? Αλλα εαν το δεις λιγο kinky εχει πλακα

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
881
Πόντοι
86
Τελικα ομως χρησιμοποιει καποτα η Δαναη αν της το ζητησεις
?