Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
πω πω κολπααααααα.....
ρε τι θα ζήσουμε ακόμα....
Κανένα καλό τρανς βρε παιδιααααααααα?????
χάθηκε και η Ευα απ΄΄ο Αριστομένους.........

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ναι βρε φίλε. βάζει καπότα, αλλά επέμενε πολύ για χωρίς!!!

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
881
Πόντοι
86
Παντως πιστευω να αξιζει τον κοπο γιατι θελω να δοκιμασω.Εχω τρελαθει απο τις φοτο τις.Στειλτε και αλλες και θυμηστε μου το σαιτ της.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
αξιζει φιλε. καλα θα περασεις. εγω σορρυ δεν εχω φοτος της.

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά παίζει ακόμα η Δανάη. Γιατί είχα διαβάσει ότι είχε χαθεί. Την έχει πάρει κανείς πρόσφατα?

Επισκέπτης
λοιπον το καλοκαιρι οταν δουλευα κουριερ σε μια εταιρια στο κεντρο...ειχα περασει απο μια οδοσ και ειδα κατι φοτακια...δεν ειχα ξαναπερασει απο κι.....αλκιβιαδου λεγετε ι οδοσ...εκι ειχε κοκινο σπιτι που εγραφε απεξο ευα!!!λοιπον μπενο και εγο μεσα απο τιν περιεργια....βγαινι ενα ασχιμο τραβελακι....ι ευα!αρχισε να μου μιλαι...και εγο τισ απαντουσα...καλα τορα δεν θιμαμαι και τον διαλογο γιατι εχι περασει καιροσ...ε λοιπον σε καπια φασι ιθελε σονι και καλα να βγαλο το τσαντακι τισ μεσισ....γιατι εκριβε το εργαλιο μου...ε και εγο αρχισα να τισ λεο ποσ δε μπορο σιμερα.....και τετια....ε λοιπον αθτι ερχοταν ολα και πιο κοντα....μου ελεγε να τον βγαλο εξο ...εγο τισ ελεγα δικαιολογιεσ.....δεν με αφινε να φιγο...αλλα με τα πολλα τισ το εκοψα και σικοθικα και εφιγα!χεχε!!!πιστεθο ποσ ειναι γνοστι ι ευα στιν αλκιβιαδου

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Η Δανάη παιζει και ειναι παλι κοντα μας. Ειμαι τακτικός πελάατης της. είχε κοψει για λιγο, και αλλαξε σπίτι. τωρα ειναι παλι καυλωμενη και κανει πάντα τα τρελά της. Αλλά να επιμένετε πάντα για καπότα γιατι παρασύρεται το καυμένο το κορίτσι καμια φορά και θέλει χωρίς!!!!!!

Επισκέπτης
ασ ανεβασει καπιος φοτογραφιες τισ καυλιαρασ δαναισ!!!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Την Ευα την ξέρω και την ψάχνω γιατι την έχασα από εκει. οποιος ξέρει που την βρίσκουμε πια να ενημερωσει!!! εμένα φιλε πάντως μου αρεσε!!!! νομίζω αριστομένους ή αλκαμένους ήταν ο δρομος....

Επισκέπτης
εγο λεο για μια ευα στιν αλκιβιαδου!!!!στο σπιτι τισ απ εξο γραφει το ονομα τισ!!!!τορα δεν ξερο αν ειναι ακομα εκι γιατι εχο να παο χρονια....αλλα λογικα εκι θα ειναι!!!ενα καλο τρανσ παντοσ εχι στιν φιλισ 99 στο ιπογειο!το ειπα και εχθεσ!!!!το ονομα τισ  καρμεν!!!!πολι καυλιαρικο τρανσ!χεχε!!!!για τρελλα ξεσκισματα !!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
εχεις δικιο. αλκιβιαδου ειναι τελικα, αυτη λεω. εμενα σορυ αλλα μου αρεσε. λεω να παω φυλης. θα ειναι λες η καρμεν???????

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
η καρμεν ειναι εγχειρισμενη????????

Επισκέπτης
νομιζο ποσ ειναι ανχειρεισμενι!αυτο το μαγαζακι φερνει ενχιρισμενεσ.....εχει και στο αδιεξοδο ενα τραβελι αλλα ειναι ενασ χοδροσ πολι χοδροσ πουτσισ!αν τον δεισ θα τρομαξεισ!!χαχα!!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
τον ειδα και ακομα τρεχωωωωωωωω χαχαχαχα

Επισκέπτης
θα πιτσιλισεισ καρμεν τελικα λεβεντοπαιδο???

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
παω μια βολτα να τσεκαρω και επιστρεφω με εμπειριεσ!!!!!!!!

Επισκέπτης
βαρονε θα περιμενο το ποστ σου με αγονια και πολι καυλα!!!!αντε καλα πιτσιλισματα!!!!!!!

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.897
Πόντοι
7.316
Καλησπερα σε ολουσ τουσ κυριουσ με τα εξωτικα ενδιαφεροντα, διαβασα οτι ανταλασεται μσν δεν θα ηθελα να μεινω εξω απο αυτο, ο καθενασ εχει τισ δικεσ του εμπειριεσ και γνωριμιεσ.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.897
Πόντοι
7.316
Μετα απο 2 μηνεσ σχεδον απουσια ειμαι πολυ χαρουμενοσ που ξαναγραφω. Ειχα ενα ατυχημα (εβγαλα και τραυματισα τον ομω μου). Ομοσ τωρα επανερχομαι στην δραση.

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Μπορει καποιοσ να στειλει pm σχετικα με τη δαναη να δουμε και εμεισ τι παιζει?πωσ θα την βρουμε?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom