Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλε epilarxos..να σε ενημεροσο οτι στην KABALAS..παιζουν τρανσ καθε μερα... εινε στανταρ πιατσα,οποσ εινε και οι συγγρου....τορα για πετρου ραλλυ που λεει ο φιλοσ ο OYROBOROS,,δεν ξερο κατι στανταρ μαλον περαστικεσ απο εκειμπορει και να καθονται για λιγη ορα...οποιοσ ξερει κατι περισοτερο ασ ενειμεροσει............

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
φιλαρακι psaxnwtrans..to εν λογο μορο που λεο,εινε ενχειρισμενο...απο οτι εχο ακουσει το βραδυ παιζει ενα αλλο οχι ενχειρισμενο,μολισ το εξακριβοσο,,θα πεσει ενημεροσει..........
να σαι καλα μαν...

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
για τάνια ώρες φίλε commander?
Ενημερωση για Τανια : Test drive, χθες, 04/04, γυρω στις 18.00'.Ειναι κοντη, με σκληρο/σιλικονουχο 3αρι βυζο, εχει την εκνευριστικη-για μενα τουλαχιστον-συνηθεια να λεει "δεν ειναι τελειο ?". Μετριες επιδοσεις για να μην πω κακες. Ειναι εκει Κυριακη πρωι, Τεταρτη/Πεμπτη/Σαββατο βραδυ.

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω πως μου την εχει βαρεσει τωρα τελευταια και ολο το γυροφερνω για να πεσει κανενα πεος σε τραβελι...με λογχη κατα προτιμηση ανεξαρτητου μεγεθους μιας και η ολη φαση της εγχειρισης με αηδιαζει πιο πολυ :uglystupid:...επειδη απο καβαλας μαλλον θα γινει η δουλεια (αν γινει εν τελει)..εχει κανενας να προτεινει καμια καλη??...λογικα η απαντηση θα δοθει με μαρκα-χρωμα αυτοκινητου αν καποιος ξερει κατι... :2funny:

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
146
Πόντοι
1
τρανσ Γκιλιαν απο ιντερνετ. πολυ καλο με λογχη!!!! θα τη βρειτε στο vicesisters. milame gia kalo ergaleio poly filiko kai aneto. mayromala, me megali kolara, poly kala vyzia ntarntana tha tin xaraktiriza alla me sfixto kormi. MAGKES MILAME GIA TELEIO TRANS. oi fotos tis ekei einai alithines. 100 eyros xrevnei spiti tis stin ipokratous!!!!!!!

φίλε μου στο site λέει για 150? .. η τιμή 'παίζει' ; :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τρανσ Γκιλιαν απο ιντερνετ. πολυ καλο με λογχη!!!! θα τη βρειτε στο vicesisters. milame gia kalo ergaleio poly filiko kai aneto. mayromala, me megali kolara, poly kala vyzia ntarntana tha tin xaraktiriza alla me sfixto kormi. MAGKES MILAME GIA TELEIO TRANS. oi fotos tis ekei einai alithines. 100 eyros xrevnei spiti tis stin ipokratous!!!!!!!

Η λόγχη, χρησιμοποιείται, κατά  τη διάρκεια της πράξης, και ως ... χειρολαβή; :dancing:

Επισκέπτης
σιμερα στιν σιγρου ουτε ενα τραβελακι!!!!!χααχαχαχχα!!!γεγονος!!!!!

Επισκέπτης
flesh τορα ειδα το μινιμα σου !!!αχχααχχαχαχα!!!!πολι καλο!!!απιχτοσ ρε μαγκακο!!!αφθονο χιουμορ οπος παντα!!!μπραβο ρε καυλιαρι!να σαι καλα!!!!

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.897
Πόντοι
7.316
Καλημερα κυριοι και χρονια πολλα.
Λορδ_Βαντερ εγω απο προσωπικησ εμπειριας και μονο θα σου προτεινα την ΝΑΝΤΙΑ εφοσον θες καβαλας. Η δεσποινιδα ειναι δυνατη επαγγελματιας με "προσωντα" πολυ δυνατα, Δεν εχει attitude καθολου και ειναι σχολαστικη με την καθαριοτητα και πολυ φιλικη. Οι τιμεσ που αντιμετωπισα εγω ειναι 50 στο αυτοκινητο και 100 στο σπιτι και στα δυο ειναι χαλαρα. Ελπιζω να βοηθισα.

nikosathens

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
κανενα σοθπερ τραβελι με βυζαρεσ και με γαλο εργαλειο για τσιμπουκομα παιζει ποθενα?

Επισκέπτης
'ouromporos' για τιν ναντια απο καβαλας μιλας??

Επισκέπτης
mpoyxaxaxa!!!γεια σου ρε αλτεκ τσαχπινογαργαλιαρι!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.554
Πόντοι
12.056
Γεια σου πιτσιλακο...ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πσσσσσσσσσ!!!!φτιαξε με  αγορινα μου!!!!ποσ και εισαι εδο τετιες μερες και δεν εχεισ φιγει με τιν οικογενια για καμια εκδρομουλα καυλιαρι μου???

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.554
Πόντοι
12.056
Εισαι τρελλος??Εκδρομη με μωρα παιδια...και τετοιες μερες??
Αστο καλυτερα...ετσι και αλλιως σε εξοχη μενω οχι σε πολυκατοικια... ;) ;)

Επισκέπτης
αχχαχχαχααχαχχα καυλεα!!!!!καλι αναστασικαι καλο πασχα σου ευχομαι καυλουκο μου!!!!να σαι καλα εσι και τα παιδακια σου!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.554
Πόντοι
12.056
Επισεις  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)