You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
σορυ ρε βαρονε....το com ενουσα...καπιο αλο προσοπικα δε ξερο ρε φιλε!
Επισκέπτης
χαχα!βρε τιν ευα !!!θιμαμε οταν ειχα παει στο μαγαζι τις δε με αφινε να φιγο...ιθελε σονι και καλα να βγαλο εξο το εργαλιο να το δει!!!χαχαχαχαχαχα!!!ειχε καυλοσει τοσο πολι το τραβελακι που ιθελε πιτσιλισμα!!!χεχε μπουαχχαχαχαχα!!!
Barone,
Πριν λίγες μέρες είδα αυτό:
Δεν γνωρίζω κατα πόσο έρχονται Ελλάδα ή τι άλλο κάνουν, ούτε αν είναι αξιόπιστοι.
Πριν λίγες μέρες είδα αυτό:
Δεν γνωρίζω κατα πόσο έρχονται Ελλάδα ή τι άλλο κάνουν, ούτε αν είναι αξιόπιστοι.
Ευχαριστώ για τα σαιτσ. οποιος εχει στέλνει!!! Αναφέρω για απόψε!!!!! μόλις επέστρεψα από Καβάλας. Βρήκα ένα τρανσάκι μούρλια. Σε κόκκινο σπορ αμάξι μάλλον τσέλιγκα, ξανθό με λόγχη φυσικά, και πολύ τέλειο. Νομίζω Βανέσα μου είπε αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί τα ξέζασα ολα από την πίπα που μου πήρε. Της έριξα και πήδουλο μέσα στο δικό της αυτοκίνητο με 50 ευρώ.
πολύ καλή τιμή. Για χοτέλ παίρνει 150 ευρω την ωρα μου ειπε!!! τηλέφωνο δεν έδινε!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!
πολύ καλή τιμή. Για χοτέλ παίρνει 150 ευρω την ωρα μου ειπε!!! τηλέφωνο δεν έδινε!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
στο καρφουρ καυλιαρι ταξιδευτι τις καυλας!!!!
Το σαιτ ειναι αρκετα εμπιστο. Εχω παρει δυο κοπελες αλλα "σπιτι" τους (μενω στο εξωτερικο), αλλα φανταζομαι αν τα σκασεις ερχονται και οπου θες. το σαιτ το διαχειριζεται ενας Ντομινικ (στα γαλλικα ειναι και ανδρικο και γιναικειο ονομα). Μ'αυτον μιλισα πρωτα και μετα μου εδωσε το τηλ. της κοπελας και κανονισα το ραντεβου. Παντως η τιμες ειναι λιγο αλμυρες (400 ευρω η μια ωρα), αλλα τα κοριτσια ειναι αψογα. Βεβαια πολλα απο αυτα κα κοριτσια εχουν και δικα τους σαιτ η μπορειτε να τα βρειτε σε αλλα σαιτ με cg αρα μπορει να παιζουν και αλλους τιμες αν πατε κατευθειαν σε αυτες.
Σημ. Πληρωσα με καρτα και δεν υπηρξε κανενα προβλημα.
kai edo mia matia
τι ζημια μας εκανες τωρα?
και ειναι και τουρκαλες.
δυστυχως στην Ελλαδα φανταζομαι λιγα πραγματα οπως παντα
για παρτε να δειτε και μερικα αλλα μωρα στην Ευρωπη.
Εγω μενω στην Γαλλια και μερικα απο αυτα τα εχω επισκεφτει στα διαφορα ταξιδια μου
φατε ματια ψαρια
Εγω μενω στην Γαλλια και μερικα απο αυτα τα εχω επισκεφτει στα διαφορα ταξιδια μου
φατε ματια ψαρια
griegoathens
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Πιτσιλιστής For ever....σε όλα ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑστο καρφουρ καυλιαρι ταξιδευτι τις καυλας!!!!
για πες γιατι ερχομαι Αθηνα τον Ιουνιο και θελω να οργανωθω. το σαιτ μου φτανει αν δεν θες να δωσεις τηλ., να δουμε και καμμια φοτομεσω ενος σαιτ στο σπιτι της δυτικα της αττικης..και τζαμπα..δεν ξερω αμα λεμε την ιδια
για την gillian εχει να γραψει κανεις τις εμπειριες του η να παμε ξεβρακωτοι στ'αγγουρια? ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 123K