Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Pitsilisti το ts-dating.gr δεν ισχυει. υπάρχει σίγουρα όμως το ts-dating-com που το ξέρω ήδη. Κάτι άλλο??????

xaris81

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια.Μια ερωτηση΄-εχει παει κανεις καμια trans ονοματι Ευα? Γυρω στα 28 καστανοξανθη..

Επισκέπτης
σορυ ρε βαρονε....το com ενουσα...καπιο αλο προσοπικα δε ξερο ρε φιλε!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Θα βρεις πιο πανω γραμμενα για την ΕΥΑ. Πολυ καλη. Αυτη ειχε μπουρδελο στην Αλκιβιαδου αλλα το εδωσε και εκτοτε χαθηκε......

Επισκέπτης
χαχα!βρε τιν ευα !!!θιμαμε οταν ειχα παει στο μαγαζι τις δε με αφινε να φιγο...ιθελε σονι και καλα να βγαλο εξο το εργαλιο να το δει!!!χαχαχαχαχαχα!!!ειχε καυλοσει τοσο πολι το τραβελακι που ιθελε πιτσιλισμα!!!χεχε μπουαχχαχαχαχα!!!

xaris81

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρωταω γιατι ετυχε να βρεθω μεσω ενος

xaris81

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μεσω ενος σαιτ στο σπιτι της δυτικα της αττικης..και τζαμπα..δεν ξερω αμα λεμε την ιδια

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για τα σαιτσ. οποιος εχει στέλνει!!! Αναφέρω για απόψε!!!!! μόλις επέστρεψα από Καβάλας. Βρήκα ένα τρανσάκι μούρλια. Σε κόκκινο σπορ αμάξι μάλλον τσέλιγκα, ξανθό με λόγχη φυσικά, και πολύ τέλειο. Νομίζω Βανέσα μου είπε αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί τα ξέζασα ολα από την πίπα που μου πήρε. Της έριξα και πήδουλο μέσα στο δικό της αυτοκίνητο με 50 ευρώ.
πολύ καλή τιμή. Για χοτέλ παίρνει 150 ευρω την ωρα μου ειπε!!! τηλέφωνο δεν έδινε!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!

Nayarxos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σε ποιό ύψος της οδού Καβάλας?Είναι γνωστή τραβελόπιατσα???
???????????

Επισκέπτης
στο καρφουρ καυλιαρι ταξιδευτι τις καυλας!!!!

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Το σαιτ ειναι αρκετα εμπιστο. Εχω παρει δυο κοπελες αλλα "σπιτι" τους (μενω στο εξωτερικο), αλλα φανταζομαι αν τα σκασεις ερχονται και οπου θες. το σαιτ το διαχειριζεται ενας Ντομινικ (στα γαλλικα ειναι και ανδρικο και γιναικειο ονομα). Μ'αυτον μιλισα πρωτα και μετα μου εδωσε το τηλ. της κοπελας και κανονισα το ραντεβου. Παντως η τιμες ειναι λιγο αλμυρες (400 ευρω η μια ωρα), αλλα τα κοριτσια ειναι αψογα. Βεβαια πολλα απο αυτα κα κοριτσια εχουν και δικα τους σαιτ η μπορειτε να τα βρειτε σε αλλα σαιτ με cg αρα μπορει να παιζουν και αλλους τιμες αν πατε κατευθειαν σε αυτες.
Σημ. Πληρωσα με καρτα και δεν υπηρξε κανενα προβλημα.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Βλέπωντας τα ξένα σαιτ καταλαβαίνω πόσο χάλια τρανσ έχουμε εδω.......

xaris81

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και αυτα που εχουμε την εχουν δικαιολογημενα <ψωνησει>!

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
μεσω ενος σαιτ στο σπιτι της δυτικα της αττικης..και τζαμπα..δεν ξερω αμα λεμε την ιδια
για πες γιατι ερχομαι Αθηνα τον Ιουνιο και θελω να οργανωθω. το σαιτ μου φτανει αν δεν θες να δωσεις τηλ., να δουμε και καμμια φοτο

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
για ΓΚΙΛΙΑΝ εχω ξαναγραψει. πολυ καλή!!!!!! αν θυμαμαι καλα 100 χρεωνει και οχι 150 που λεει στο σαιτ. αστη μονη της να δεισ τη τιμη θα σου πει. Εχει σπιτι στην ιπποκρατους.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom